Tycker man att det är viktigt med brasa på valborg?

Igår gick uppträdandet super bra! publiken gillade oss verkligen och vi fickköra dubbelt. Vi fick även belalt ska inte säga hur mycke summan var men jag blev ändå ganska nöjd:). Egentligen så skulle vi inte ens behövt få betalt för jag älskar ju att dansa och uppträda gör jag med glädje utan pengar. Men folk är så snälla ibland. Det var verkligen jätte roligt men lite Oorganiserat så vi fick vänta då och då i onördan.

Idag är det valborg, känns inte som det. Jag vet inte riktigt vad som händer exakt men något kul vill jag i allafall göra. Jag ska träffa Stephani, Gaby, och några andra, Zoe kanske också kommer om hon hinner. Ja tjejer vi träffas och sen? Vi kanske kan köpa lite dricka och roa oss med det och sedan senare på kvällen gå på någon party om det ens finns någon. Synd att inte alla är 18 för då skulle vi kunna dra ut nånstans. För jag har inte varit ute på länge.

Tycker man att det är viktigt med brasa på valborg? jag tycker faktiskt inte det är så viktigt. Men ändå är det ett nöje när det är valborg! Men efter att man gått ifrån brasan så stinker man jätte mycket speciellt kläderna, det hatar jag. Annars tycker jag att det är rätt mysigt med brasa speciellt när det är lite kyligt ute för då kan man värma sig. 
Vart ska ni fira valborg? Själv så vet jag inte, kanske blir det rållis eller en liten brasa i ängen i Tumba haha.






Tisdag

Ida var jag på praktiken som vanligt. Kom tid lite senare än jag skulle, men sa att jag hade haft "tandläkare". Vad jag, hatar att ljuga men kände mig tvungen för att slippa få skit. Det är ändå till min praktik bara, jag vet att jag måste göra bra ifrån mig. men ibland är det så svårt att komma upp på morgonen för att gå och jobba gratis? Nej det gillar jag inge men tyvär så måste jag göra det. Jag fick prismärka varor hela morgonen och efter lunch. Men så jobbigt var det inte.

Jag hade även dans idag som vanligt. Det kändes så sönt att dansa och göra alla stegen. Min kropp har blivit så vann vid dans och det är bra. Blir allt mer vigare och min pasion för dansen växer för varje gång jag dansar. Imorgon ska vi uppträda i Bagarmossens nya ungdomsgård det ska bli så kul! Känner mig lite nervös inför det. Men klarar vi ett audition för en stor scen så går det självklart bra på den här uppträdandet.

Men nu ska jag lägga mig för att orka imorgon. Vi måste vara i Bagarmossen halv 3 och jag måste gå till praktiken innan morgonen.

God natt på er! / Jannina ♥




<3Carolina, Nicole, Jag, Zuad och Lina <3

Tiden sätter ihop det varje gång....

Tiden sätter ihop det varje gång, det finns alltid där.
Det finns överallt, jag vill inte vara tydlig.
Varje ord jag hör får mig att tänka tillbaka.
Det har betytt mycket för mig men nu har jag ändå mitt.
Jag vet inte hur jag ska ta det är helt förvirrad.
Det är så svårt, det är som att jag måste välja.
Ska inte säga att jag älskar det eller att jag hatar det.
Känns så fel för det är som en hemlighet men samtidigt inte.
Men allt gör mig inte ledsen eller glad utan orolig.


FOLK ÄR INTRESSERADE AV MITT LIV

Jag vet att ni besöker mitt blogg ganska ofta. Jag har nya besökare varje dag men ändå så komenterar ni ingenting?


Nu är jag superduper glaaaaaaad!!!:D

VI KOM IN PÅ 08=D=D. Vi kom in vi kom in vi kom in!! kan ni fatta???!!!! Jag är sååå jävla glad så här glad har jag inte varit på länge. Hihi vi förtjänar verkligen det jag lovar. Vi som har kämpat så mycket! Just vii??? av typ 30 andra grupper kan nu förstå det? Att dem ens fasnade på just oss av 30 andra grupper. Det är så svårt att tro det, men det är sant! jag vill bara springa ut och skrika haha... Ida måste jag fira det, tjejerna ska dra till en fest i Alvik men ska se om de andra vill med.Har ni varit med om något liknande? Jag har alltid velat uppträda på 08 så kul det kommer bli. jag vill bara ha träning nu nu nu. Nicole ringde mig, först drev hon om att vi inte hade kommit in haha. jag hörde att hon och carro grava efter 5 sek ungefär. Jag ba varför skrattar ni för de e ju inte kul, då sa dem VI KOM IN!!! Jag e så glad att jag får tårar just nu när jag skriver. DANS ÄR ALLT! tjejer utan varandra skulle vi nog inte klarat det älskar er så mycket!!!


Nu ska jag göra mig i ordning ska träffa steph och gaby vi ska till Alexis uppträdande:D
Puss och kraaaaaaam!!


Dagens 23/04-09

Dagens mående: Förkyld

Dagens låt: Aventura-Los infieles

Dagens smink: Mascara

Dagens klädsel: Mörka jeans och vit linne

Dagens händelse: Gå upp tidigt, matte prov och tvätt

Dagens planer: Cykla?, tvätta, basta, titta på serien och slappa.

Dagens vill ha: En skön massage, en kyss och en glass

Dagens saknad: Älsklingen :(
Dagens längtan: Barcelona 2 Juni

Dagens bästa: Familjen

Dagens behov: Alexander

Dagens köp: Nothing

Dagens mat: Vet inte än men grönsaker skulle vara bra


Torsdag..

Som ni vet så skrev jag ingenting igår. jag gjorde faktiskt inte mycket igår ändå. Jag var på praktiken var helt död därefter så var jag bara hemma. Har varit så illamående och sjuk usch.

En sak som jag gjorde igår var att sy en fin liten klänning. Jag älskar att skapa egna klädder speciellt när jag har tråkigt, för då blir det bara kul. Synd att min kamera har gått sönder för då hade jag kunnat ta bild på den för att visa er.

idag blev det ingen praktik för mig. Jag hade matteprov idag i skolan så jag var tvungen att gå dit istället. Jag vill helst gå till skolan än till praktiken. I praktiken blir det bara stressigt hela tiden och orkar inte behöva tänka på att göra bra ifrån mig hela tiden. Plus att jag vill inte stå och nyssa hela tiden framför kunderna.

Ja vad händer idag? det är så fint idag kanske blir det en träningsdag med cykeln. Jag får se, har inte cyklat på flera dagar. Jag är jätte förkyld just nu så det kanske är bäst att ta det lugnt då? jag har ingenaning om sånt.

Jag har iallafall tvätt idag. nej det är inte jag som brukar tvätta min kläder, mamma brukar göra det oftast. Men igår kände jag för att tvätta själv därför bokade jag tid för att tvätta idag. Har tvätt från 19:00-22:00, det vore bra med lite sällskap;)

Äntligen fredag imorgon!

PUSS

Tisdag...

Idag på praktiken var det helt okej tiden gick snabbt som tur. Katherine var inte där ida pga hon är i Danmark. Konstigt innan hon åkte så sa hon att hon skulle koma tillbaka igår. Det kanske belv ändrade planer. Jag hoppas iallafall att få se henne imorgon. Det är mycket roligare när hon är där för då har man någon att prata med. Klart man pratar med personalen där och så men ni förstår väl vad jag menar? Det är inte samma sak.

Jag gick inte på dansen idag sorry tjejer. Men jag kännde verkligen för att stanna hemma idag efter så mycket träning. Inte bara därför, min syster var på besök med Filip. Jag träffar inte dem ofta och när jag väl träffar dem så vill jag självklart vara med dem! Vi ses inte så ofta speciellt nu när Carolina (min syster) är gravid igen. Hon är rätt svag, trött jämt och orkar inte lika mycket. En till bebis woow, får väl hoppas på att det är en flicka för Filip finns ju. Men skulle ändå bli glad med en pojke till., för Filip är en riktig tjockis haha men en gullig tjockis som man vill äta upp. Med syrran umgicks vi och snackade om massa grejer som säljs på nätet. Allt på nättet som värkar vara så bra är inte så bra som man tror egentligen. Man måster verkligen akta sig så att man inte blir lurad. Vi pratade om massor även om vilken jacka som passar bäst till hennes snygga klänning. Hon ska gå på någon fest, minns inte riktigt. Det slutade med att hon ska få låna min svarta jacka som jag köpte för någon månad sedan:)

Nu känner jag mig jätte trött fy! Imorgon praktik igen, oohh nej. Ska ju vara där i två veckor. Men jag hoppas det inte går trögt för jag känner inte att jag orkar gå. Känner mig så trött på skolan och praktiken. Vill bara kunna slappa utan att behöva tänka på nånting. Ge mig sommar! längtar så mycket speciellt till min och älsklingens semester.

Juste igår innan jag somnade så tänkte jag på Alex jätte mycket. Jag fick inte bort honom ur mina tankar. Jag ville bara vara med honom. När jag plötsligt fick ett sms av honom. Jag blev helt chockad han brukar inte messa mig efter jobbet för då är han riktigt trött. Jag blev så glad och varm i hela kroppen när jag läste hans sms. Älskling du är bäst,!

Det gör så ont, jag orkar inte längre. Samma sak hela tiden!! Jag saknar dig, vill pussa dig, krama dig och aldrig nånsin släppa dig =(

God natt folk / Jannina ♥



Mami för en dag!

Haft värsta mamma känslan ida. Jag har varit branvakt för Melody min brors dotter. Jag är inte expert på barn men lite kan jag som tur. Jag gjorde ordning väling åt henne, men hon fick inte dricka den direkt pga den var varm. Medans gick jag ner och byte bjöja och tvättade hennes lilla rumpa. La lite baby olja på henne så hon ska lukta gott. Jag satte på henne sin pyjamas för att hon inte ska behöva bli väckt om hon somnat.

Tiden gick och jag la henne bekvämt på min säng. Hon tittade på mig med hennes oskyldiga ögon och log smått. Jag log tillbaka och sakta men säkert stoppade jag in nappflaskan i hennes mun. Hon tog tag i nappflaskan direkt. Sakta började hon somna, hon var så söt ville bara äta upp henne. Jag gick upp sakta så att hon inte skulle vakna och hämtade hennes lilla rosa täcke. Jag har lagt kuddar runt om henne så att hon inte ska kunna ramla. Men jag har ändå koll på henne. Hon ligger där som en liten bebis ängel, hon är jätte vacker.

Jag hade värsta mamma känslan när jag tog hand om henne så underbart. Tänk att få barn med den man älskar? jag skulle absolut vilja ha barn med någon som jag älskar men då menar jag älskar på riktigt! Jag är för ung nu för att ha barn det vet jag. Men visst är barn underbara!


I love you Melody




Här får ni se en bild på henne, visst är hon vacker! :)

Ingen Dans workshop

Det blev till slut ingen dans workshop. Zoe fick inte gå ut av sin mamma, jätte tråkigt. Jag ville gå men inte själv. tydligen så skulle ingen av tjejerna gå. Tänk om jag då skulle fått stå där helt ensam? nejnej sånt gillar jag inte, jag gillar att ha med mig sällskap speciellt vid såna tillfällen.

 puss o kram!

Måndag

Hej bloggen! Igår efter att jag följde med Paula till centrum så gick jag hem till henne. Vi tittade lite på serien Manana es para siempre på youtube. Hon ligger lånt förre mig. Hon har berättat allt så det blir inte líka spänande nu. Men den serien är otroligt bra. Den går på mexikanska kanalen kl 21:00 mån-fre. Vi pratade om massa svaller och sex. Men mer får vi inte veta haha.

Hur har folk haft det idag? För mig har det varít helt okej. Hade ont i huvudet i morse men jag mår bättre nu. Tittade på The City nästan hela morgonen fram till 15:30 ungefär. The City brukar annars komma på lördagar men då brukar jag inte vara hemma, då missar nästan alltig. Jag har även lagat lite mat så framför tvn har jag inte varit i flera timmar.

Ikväll blir det Dans workshops kl 17:30-19.30. Nice det är någon Jessica som ska lära oss, hon är tydligen jätte duktig. Jag ska dit med Zoe men jag tror de andra tjejerna också ska dit men jag är lite osäker. Hoppas dem kommer det blír roligt. jag älskar att dansa. Känner mig duktigare och duktigare för varje gång jag dansar.

Jag ska in i duschen nu för att hinna basta lite också. Måste hinna med tåget kvar över 5 för att komma i tid. Måste hinna äta nånting också.

Måste medela att min pojkvän är så stor, stark och tålmodig. Han är så sexig!!!

PUSS


Kan man leva på kärlek?

Efter en lång kväll med min älskling igår så sov vi tillsammans också. Så mysigt. men idag fick vi gå upp tidigt. För han skulle vara på jobbet kl 13:00. Jag tog bussen hem och var hemma cirka halv 12. När jag kom hem duschade och åt.

Jag klagade lite på Alex för att vi inte ses så ofta och för att han hela tiden ska jobba. Jag är så trött på det! jag vill inte att det ska vara så. Hmm men han säger nu att det är sista månaden han jobbar så mycket. Han säger även att han sparar till vårat semester. Men Varför ha med sig så mycket pengar? vi kommer ha med oss tillräckligt. Pengar är inte allt, det är ju inte det. Egentligen så räcker det med att vi har varandra. Kan man leva på kärlek?

Jag ska följa med Paula till centrum så jag måste iväg nu.

PUSS & KRAM

/Jannina ♥

Hur är din drömprins?

Jag har äntligen hittat min..


Kväll

Just nu är jag me Alex och han sitter och tittar på sin tråkiga match. Hans favorit lag real spelar så då måste han kolla. Jag hoppas den tar slut snart för det är tråkigt!! Men medans kan jag blogga lite ändå:)

Jag har lite grejer jag måste göra. Jag måste verkligen hitta någon snygg bekini får panik! Bikini överdelen som Zoe tipsade om på sitt blogg är jätte söt och den kostar bara 79kr. I fredags när jag träffade Marie så passade jag på titta efter den i Gina. I torsdags såg jag andra fina i Cubus men jag venne vill ha något som passar desutom så har jag inte ens testat någon av dem.

Juste idag hos Noemi var det jätte trevligt. Hon var lika söt som alltig!!

Skriver mer imorgon om jag orkar. Nu ska jag chatta lite med Cattis:)

God natt <3<3<3


Lördag

Imorse var jag på audition för 08a med dansgruppen. Det blev verkligen lyckat. Dem var jätte nöjda med våran presentation. Nu gäller det bara att vänta på svar. Vi ska få svar inom några veckor om vi ifall vi kommit in eller inte. Hoppas vi kommer in, vi förtjänar det, vi har kämpat och tränat så hårt.
Efter våran presentation hade vi en liten "intrejuv" med kamera. Först skulle vi svara på tre frågor men det gick inge bra. Därför valde vi att visa upp några steg istället men vi gjorde bort oss lite, det var ändå meningen att det skulle vara roligt haha. Den inspelningen kommer att visas upp på stora skärmen på 08a i kungsan ifall vi kommer in. KUL men vi får hoppas på det allra bästa.

Det känns så bra och trivsamt att vara hemma och slappa efter så många stressiga träningsadagar. Nu kan jag äntligen koppla av. Skulle behöva en skön massage. Efter att ha bloggat lite så tänker jag vila i en timme ungefär.

Senare ska jag äntligen träffa min älskling efter en hel vecka utan honom. Äntligen, jag har saknat honom så mycke det vet han också. Idag tänker jag och ska utnyttja varje sekund jag med honom. Ska då fixa mig lite exta för att vara jätte fin i hans ögon idag. Vi ska till gulliga Noemi som fyller 2 år idag.

Nu tänker jag gå till mig säng och vila.


Puss och kram!



Fredag..

Jag vaknade vid 11 tiden känndes jätte skönt. Jag gick inte till praktiken idag dumma mig. Men med tanken med att jag kommer praktisera i två veckor i rad fick med att skippa det idag.

I natt drömde jag en jätte sjuk dröm. Det var som en film Action och skräck på samma gång. neb jag orkar inte gå in på detaljer om vad det var exakt jag drömde om. Men det var halloween min kille hade fest hemma hos sig och det hände nåntng otäckt hände där då den där kvällen i drömmen. Folk hamnade hos polisen med mera. Men saken e Jag drack mig full i drömmen så jag fick aldrig veta vad det var som hämnde riktigt. Men allt känndes så verkligt helt sjukt.

Jag måste snart åka iväg, ska träffa Marie inne i stan. Hon är där med gulliga Brian oh så länge sen jag såg honom han är så sööt!!. Det var länge sen jag och marie sågs så det ska bli skönt att få träffa henne. Vi har varit bästa vänner men efter att hon flyttade så har vi inte haft samma kontakt. Ska titta om jag hittar någon snygg bekini som jag kan ha i Barcelona.
 
Jaja känner mig lite stressad efter stan måste jag till Älvsjö har ju dans. Fördäred för en hård träning. Skriver kanske mer när jag kommer hem eller nånting.

Lyssnar på Daddy yankee- pose låten nu den är så bra :D

Kram / Jannina <3




Min älskling och jag !

Visst är vi snygga :D:D:D hahaha

TORSDAG

Idag besökte vi en skola som heter  Basta. Åkte dit med min studievägledare, en annan kvinna, Eda, nån Alex,, Sam och en annan kille jag inte minns namnet på. När vi kom dit så sat vi i ett fint rum tillsammans med en kvinna som gav oss all information som behövs veta. I basta finnsen utbildning som barnskötare som jag är intresserad av. Det fanns andra utbildningar inom byggbranschen. Allt lät jätte intressant men jag vet inte riktigt om barnskötare är något för mig, jag får sova på saken.

Jag kom hem ganska tidigt eftersom att vi åkte bil. Kom hem helt seg så jag gjorde inte så mycket mer än att slappa. Passade på att städa lite mitt rum det såg lite rörigt ut. Jag har inte haft tid att städa pga jag haft så mycket träning. Men nu är det iallafall fint och fräscht.

Alex ringde mig när han sat på penndeln påväg till jobbet. Han ville höra om vad vi kan köpa till Noemi (hans systerdotter). Hon fyller år nu på lördag så vi ska dit och fira henne med alla andra, kul :). Noemi är en jätte söt flicka, hon är faktiskt en av dem smartaste barnen jag har träffat. Hon är jätte pigg av sig och är oftast glad.

Idag är det dans igen klockan 18:30 i Tuben i Farsta. Jag måste börja åka snart, känner mig jätte lat. Vi hade hård träning igår så det är nog därför. Träningarna börjar funka jätte bra. Zoe har hoppat av från gruppen tycker det är jätte dåligt. Alla vi var en grupp och meningen är att vi ska hålla ihop vad som än händer. Men hon hade sina anledningar och det respekterar jag men hade heldst velat ha kvar henne. Det  är inte samma sak utan henne=(. Men allt verkar gå bra ändå. Vi har Auditon nu på lördag gud jag blir så nervös, men tillsammans så klarar vi det.

Prata om Audition minns ni att jag var påAuditon för Scengynmnasiet i Skärholmen? Jo det är så att jag har fått poäng resultatet  och jag fick 18 poäng av 20. Det är jätte bra jag är verkligen jätte nöjd känner mig jätte stolt. Ja det gick bra för mig till slut jag som var så nervös den där dagen. Nu får jag bara hoppas på att jag kommer in. Önska mig lycka till :D

Nu måste jag gå, ska gå och göra mig redo för dansen. Vad ska jag ha på mig? mjukis så klart men jag vill inte ha på mig mjukisar för att ha påvägen dit. Usch nej kommer se ut som en luffare haha nä men det är skönt med mjukis . Men aah det får väl bli jeans.

Juste idag fyller jag 8 månader med min älskling jag ska se ifall han kommer ihåh och säger nånting haha :P Men han jobbar nu men senare på kvällen kanske? tror jag ska gå förbi hans jobb efter dansen för att ge honom en varm kyss!

Puss & Kram














ONSDAG

Jag skriver nästan aldrig i mitt blogg:( Tråkiiig jag är, jag vet! Jag måste börja skriva för det är kul att läsa allt längre fram.

Igår gick jag inte till skolan pga att jag hade så svårt att gå upp på morgonen, jag har vänt på dygnet. Jag hade ångest för att jag inte gick till skolan men det kändes ändå jätte skönt.

Jag ville inte tillbringa hela min dag hemma och lata mig så jag gick up och cyklade. Jag cyklade ända till Masmo det värkte i mina ben. Jag stanade i Max och drack vatten. Dumma mig, jag hade inte ens vatten med mig. Jag var helt död, jag kommer inte kunna fortsätta vägen tillbaka om jag inte får i mig lite vatten tänkte jag. Uppförsbacken var jobbigast men jag klarade mig hela vägen hem utan att stanna. Saken e vill förbättra min kondition och komma i bättre form till sommaren ;) Jag funderar på att åka ut och cykla igen då blir det min tredje dag i rad. Men jag får se om jag orkar, jag är ganska lat ibland.

När jag äntligen kom hem så tänkte jag att det verkligen var värt det. När jag kom hem så åt jag ett äpple och gick in i duschen. Kändes som att jag var  helt rutten när jag stod i duschen när vattnet ran över min kropp men ändå så skönt.
 
Senare på dagen hade jag dans då vare ännu mer träning. Mina ben kändes mest! Men det var ändå skönt att få träffa tjejerna lite och få igång dansen igen efter att inte ha gått på två lektioner. Vi har Audition snart för 08 festivalen, fet är nu på lördag! allt måste se perfekt ut. Det är en ny dans som jag inte ens har hunnit lära mig eftersom att jag varit borta. Den hinner jag inte lära mig. Jag tror vi har dans idag igen men är lite osäker, måste höra med tjejerna.

Juste nu är jag i skolan på "engelska lektionen". Vi har ingen lärare så ingen har koll på oss. Alla passar på att göra annat än att jobba. Inte bra! men jag vet faktiskt inte vad jag har kvar att göra. Jag måste börja logga ut snart för "lektionen" är snart slut. Det är ju så lite kvar till sommarlovet. Men jag kommer få sluta tidigare för flygbiljetterna är redan bokade och färdiga. Snart åker jag, äntligen men det är ändå tid kvar fan då:( läääängtaar sååååååå mycke!!

På torsdag blir det en månad till med älsklingen:D


puss på er!!!




Audition

Nu känns det som att jag aldrig skriver på bloggen. Vet inte varför det har varit så, jag har värken haft lust eller ork att göra det.
Igår var jag på dans auditon på Scengymnasiet i Skärholmen. Jag var jätte närvös känndes som att jag nästa skulle trilla ner på golvet. Vi fick göra en massa övningar på mordern dans och balett. Man fick även ha ett eget solo på ca 1 minut. Zoe följde med mig som stöd och för att vara men i mitt solo. Det är så att i dansgruppen håller vi på att träna sten inför en audition den 14de April. Det är till för 08 festivalen som är i Augusti. Därför hade jag inte haft tid att träna mitt eget solo. Så jag valde att taen dans från gruppen därför fick zoe komma för att det är en grupp dans.


MIn audition på scengymnasiet gick ganska bra som tur. Det verkade som att lärarna tyckte om mig. Jag tappade inte bort mig i nånting det ä jag så himla glad för. Om inte Zoe hade följt med så hade jag nog inte klarat mig lika bra. Men nu får hoppas med att jag kommer in:)

Juste nu är jag i skolan och Fathi står och tittar på vad jag skriver.. Jag ska in och göraprov nuu hej åå <33333333