La noche vieja

I natt är det la noche fieja. Det vill säga sista natten de här året:) Vad finns det att göra på nyår? hittat på något ännu? Själv så vet jag inte. Vet i alla fall att jag ska dricka och vara med tjejerna.

Snart börjar min serie sortilegio den är så bra. Sitter i vardagsrummet med Ricky, mamma och pappa, Väntar på att den ska börja. Den tar slut snart:( alltså helt, Tråkigt! Men det är ändå bättre för de tar en så mycke tid. Hoppas inte jag fastnar på en annan efter.

På nyår hade jag velat ha på mig någon fin klänning. Men jag hann inte köpa någonting för att ha på mig på nyår. Har ju jobbat och inte haft tid:(. Får ta något från garderoben bara och sätta på mig. Men det känns ju alltid bättre att ha något nytt på sig. 

Jag ska ta och ringa Zoe sen för hon har inte svarat på mitt sms:(


I'm here again

Inte uppdaterat på flera dagar:( Har inte hunnit riktigt men jag kan berätta lite kort om vad jag har gjort och så.

I söndags hade jag det bäst hihi. Jag mådde verkligen bra då. Dessutom hade jag saknat dig så det kändes skönt att äntligen få träffa dig. Jag hoppas du gillade min julklapp och inte låtsades haha skoja bara. Men sov med den som jag gjorde haha. Jag älskade parfymen nu har jag en extra:D Jag vill träffa dig igen, hoppas vi ses på nyår, om inte innan:)

I måndags var det min första arbetsdag. Jag var så stressad och det var som att jag tappade allt från mina händer. Kassan var hur kronglig som helst och jag frågade mina kolleger om hur man gjorde nästa hela tiden. Gud dem ville säkert ge mig en stor smäll haha. Jag hade ett pass på bara 4 timmar, det var skönt. Men den känndes lång ändå. Det sägs att första dagen är jobbigast, håller med! resten av dagen gjorde jag nästan ingenting var bara hemma och tog det lugnt.

Today, andra arbetsdagen och jag fick jobba över. Jobbade sammanlagt 10 timmar i sträck. Ni kan säkert ana hur sliten jag känner mig. Det känns som att jag har dansat en hel natt utan att stanna. Mina ben är helt döda. Nej nu ska jag sluta tycka synd om mig själv haha. Men jobbet gick mycket bättre idag faktiskt än igår när jag inte förstod riktigt. Nu har jag börjat haja allt mycket bättre.

Nu sitter jag bara i vardags rummet tillsammans med mamma. Pappa gick till ballkongen tror jag. Tvn är på och Calle 7 visas just nu. Måste nog gå lägga mig snart. Måste upp kl 9 imorgon fy.

Snart är det nyåååååååååår!! Jaaaaaa, bort med 2009! Låt det nya året börja fyfaan:)





Lördag

Hej bloggen!

Idag har det varit en härlig dag. Min stora syster Carolina kom hem till oss idag med Filip Lukas och Jakob. Maria, Melody, kevin och vi andra var också här. i har haft det trevligt hela dagen och firat lite jul igen kan man säga. För vi firade ju inte jul med min syster, hennes familj, Melody och Maria. Vi åt en massa gott och hade det trevligt. Jätte mysigt faktiskt att se alla fem barnbarnen tillsammans haha inte ofta det brukar hända.  

Dem öppnade en massa klappar som dem hade här under granen. Jag fick en jätte fin silver ring ifrån min syster med en svart diamant:)

   


Kevin jag och Ricky



Senare idag tror jag det blir utgång. Är lite förkyld men ska ta och göra någonting ändå! med vänner. Det har blivit för mycke familj, familj jag vill vara lite mer med vänner nu känns det som. Ska träffa Stephanie sen kanske det blir Alvik. För hennes skull då!:) Vill inte dra till alvik usch gillar inte stället längre men följer med henne ändå.

Jahaap ska snart ta en dusch och göra mig snygg inför kvällen. Känner mig helt död, behöver bli lite piggare.


Mini rosa bärbar data

Hoppas ni alla haft en underbar jul. Jag hade det jätte mysigt med familjen mådde verkligen bra! Förutom att min comviq blev bas exakt den 24 dec:( Jätte jobbigt. Jag fick jätte fina julklappar är jätte nöjd.
Jag blev så glad av alla fina julklappar. Det matriela är inte det viktigaste det är tanken som räknas. Men i år fick jag en pärla av mami och papi.

Denna lilla rosa laptop.. Så fin! 



God jul på er!

God jul på er allihopa! nu är julen äntigen här. Jag är hos Paula just nu sov här:) Paula ligger och sover och vi måste till huddinge fort. Dessutom stänger dem kl 14.00 Så vi måste verkigen skynda oss hallå? Ska väcka henne.

I alla fall Min bror ringde mig och bad mig köpa ett present kort på GAME så jag måste verkigen dit. Vad jobbigt!! Min näsa är helt snuvig, är förkyld:(

Efter huddinge måste jag hem direkt efter och hjälpa mamma med mat lagningen ovar att det bir godare då.. haha Nä men klart man måste hjäpa till:) Så god mat som väntar till ikväll mums.

Laila ska fira jul med oss också hihi roligt:D

Jajaaaaa nu måste jag verkigen gå upp från sängen, ta o väcka paua och suta vara en latmask.

brittany murphy


En av mina favorit skådespelare efter filmen "Just married". Jag kan titta på den filmen om och om igen utan att tröttna. Jag ville se mer av Brittany:( Hon spred så mycke glädje. Varför? så ung! varför ska livet vara så orättvis ibland? Stackars tjej:( 


Rest in peace Brittany


1977-2009

 




Bride Wars

Jag tittade på denna film Bride Wars. Rekommenderar den är rolig:) Jag tänkte på mig och Zoe när jag tittade på filmen, på våran framtid. Tänk om vi skulle gifta oss samma dag, det skulle bli krångligt och komplicerat. Dessutom i samma ställe precis som i filmen. Kaos! haha Men jag skulle inte vilja vara ovän med henne och göra sånna saker mot henne som tjejerna på filmen. Men att bli gravida samtidigt skulle däremot vara en bra idea:D


Onsdag

Nu är det snart julafton. Jag är färdig med alla mina julklappar känns så skönt. Nu behöver jag inte tänka på det någon mer, bara slappa.

Jag känner mig jätte trött håller på att somna nästan. Gick upp tidigt i morse för jag skulle till jobbet och sen köpa det sista jag hade kvar att köpa i skärholmen. 

Passade på idag att tittade efter ett par snygga klackskor som jag vill ha från hm. Men jag hittade inte dem. Blir så arg vill så gärna ha dem! måste hitta dem. Men folk köper ju som galningar nu när det snart är jul. Jag får åka till stan nästa vecka eller i helgen någon gång och titta efter dem.

Älsklingar<3



Aventura - Los Infieles





Quitate la ropa lentamente quiero amanecer contigo 
Y cuidado si sospechan los vecinos, mi mujer, o tu marido
Que nos perdone nuestro divino señor si cometemos un delito
Pero Adan y Eva pecaron por tentacion tu y yo no somos distintos.


Söndag

Gaby och Stephanie ligger och snackar en massa skit grejer haha dem är fan sjuka!! onördigt snack.

Vi tittade på en bra film innan som gick på 5an. Jag hade sett den förut. Men helg har varit en av dem bästa på länge! Haft det jätte trevligt och mysigt faktiskt. Söndag idag måste upp tidigt imorgon ska till skolan haha skoja jag ska på möte för jobbet.

Juste tidigare var jag hos Paula vi hade det jätte bra. Vi spelade spel i flera timmar och gravade skit mycke åt små detaljer haha. Vi åt som riktiga tjockisar i och försig så äter jag alltid mycke när jag är med henne. Först tidigt på dagen te, bröd med pålägg senare på dagen kebbab tallrik och en risifruti HAHA.

När jag kom hit till stephanie så höll tjejerna på laga pankakor haha Gaby ba "du ska väl inte ha" haha. Din jävel jag ville ändå inte ha!:D Var ju så mätt efter att jag hade varit hos Paula. Men hon hon skojade ju med mig så klart.


utgång ciao

Interjuven gick super bra! kvinnan tyckte att jag var en trevlig tjej. Jag fick jobbet wohoo.

Nu ska jag fixa mig ska till mango idag med Gaby och andra. Nu kommer jag fabio! du som har tjattat om att jag ska komma dit hihi.

Vet inte inte än vad jag ska ta på min som vanligt haha. Men äh känns inte som värsta dagen iallafall. Ska bara sätta på mig något jag trivs i. Ska hinna med 21.59 tåget. Hoppas dem är i tid nu för när jag var i stan idag så var alla tågen sena.

Juste köpte en massa julklappar idag. Hoppas familjen blir nöjd!

Nu ska jag göra mig i ordning, Ciao!

Fredag

Jag ska om en stund iväg till en arbetsinterjuv. Hade sagt skrivit om det förra veckan tror jag och nu är det dags. Har precis kollat sl och jag måste hinna med tåget som går 13:29. Jag är framme cirka 13:55, Spännande!

Efter det hade jag tänkt dra in till stan en snabbis och köpa lite julklappar. Jag har bara hunnit köpa till alla småttingar i familjen nu är det dem vuxna jag ska köpa till. Hoppas jag hittar något jag älskar att ge men hatar att välja vad jag ska ge. Svårt är dålig på presenter haha. Skönt att jag i alla fall inte behöver tänka på alla småttingarna eftersom jag redan köpt deras klappar.

När jag kommer hem ska Johnny hjälpa mig att göra i ordning en mix därefter sätta igång och filma min dansvideo. Vet att ni inte har någonaning om varför jag ska spela in en dansvideo I know men vill inte säga så mycket än förens jag vet precis. Men jag tänker berätta så fort jag vet mer.

Senare på kvällen/natten kanske det blir mango med Gaby och Valle. Men får se kanske ska träffa en viss person, vi hade bestämt en dag i helgen men vet inte riktigt vilken dag.

Honung



Få finare hud

När du suttit i bastun en stund smörjer du in dig med flytande honung. Massera in honungen på den varma huden. Stanna sen inne i värmen inpackad i honungen så länge du orkar.
När hela kroppen är insmörd tar du vanligt bordssalt och "scrubbar" med. när man sedan duschar försvinner honungen och saltet. Huden får en jättekick utav detta och känns fantastiskt mjuk och len.



Återfuktande och ger glans

Smeta in honung i handdukstorkat hår, Snåla inte på honungen!
Låt det verka i 30 min eller längre och få bra resultat!



Min lilla lista

Det jag vill  

♥ Få en bra/trivsam jobb efter min utbildning
♥ Vara med på en artist video som dansare
♥ Ta körkortet
♥ Jobba extra
♥ Resa i sommar med tjejerna
♥ Vara dansare bakom SAYEN den 25 dec på event, La liga Habanera.
♥ Resa till mitt land Chile i dec 2010
♥ Enamorar a algen;)
♥ Göra min dans video
♥ Skriva en bok (måste ta reda på info)
♥ Ha en fridfull och kärleksfull julafton
♥ Få en framgångsrikt nytt år
♥ Umgås med mami&papi förfullt innan dem åker:(


Så fin låt



 
Aquí estoy yo para hacerte
Reír una vez más
Confía en mí, deja tus miedos atrás
Y ya verás

Aquí estoy yo con un beso
Quemándome los labios
Es para ti, puede tu vida cambiar
Déjame entrar 

Le pido al sol
Que una estrella azul
Viaje hasta ti y te enamore su luz
 
Aquí estoy yo
Abriéndote mi corazón
Llenando tu falta de amor
Cerrándole el paso al dolor
No temas yo te cuidaré
Solo acéptame

Aquí estoy yo para darte
Mi fuerza y mi aliento
Y ayudarte a pintar mariposas en la oscuridad
Serán de verdad
 
Quiero ser yo el que despierte en ti
Un nuevo sentimiento
Y te enseñe a querer, a entregarte otra vez
Sin medir los abrazos que te.. 

Le pido a Dios
Un toque de inspiración
Para decir lo que tú esperas oír
De mí
 
Aquí estoy yo
Abriéndote mi corazón
Llenando tu falta de amor
Cerrándole el paso al dolor
No temas yo te cuidaré
Sólo acéptame

Dame tus alas, las voy a curar

Y de mi mano te invito a volar

Uo Uo, ieee..

Aquí estoy yo (Aquí estoy yo)
Abriéndote mi corazón, (ooo mi corazón)
Llenando tu falta de amor, (ooo falta de amor)
Cerrándole el paso al dolor, (cerrándole el paso al dolor)
No temas yo te cuidaré, (yo te cuidaré)
Siempre te amaré


Tisdag

Hej kära läsare det är en del som besöker min blogg. Ni får gärna komentera vore jätte roligt för mig då. Klart om det ens finns något att komentera om:)

Min bror har ännu inte ringt mig men jag hoppas jag får en bra nyhet när han ringer. Som sagt så ska jag inte avslöja om vad det är. Det är bara en person som vet om det och min bror då.

Idag är det träning som gäller. Jag längtar! Efter varje träning så längtar jag tillbaka till danssalen med dem stora speglarna hihi. Anderas ska komma till våran träning, så bra! då kan han sätta på musiken åt oss.

Har en knasig tanke i mina tankar just nu. Men taskigt att skriva ner det hahaha. Håller nog det för mig själv istället.

Snart är det julafton och jag har bara hunnit köpa julklappar till alla mina pluttingar som jag är moster och faster till. Har några kvar, ska inte köpa värsta grejen men något litet iallafall. Sen självklart en liten julklapp till mig själv från mig haha :P

Jag är värd det där och mycket mer

Nu gäller det bara att hålla tummarna. Tänk om tänk om:O:O:O HOPPAS HOPPAS HOPPAS. Ska inte säga vad det är än för orka liksom inte säga någonting som inte är säkert än. Men kan säga att jag skulle blii sååååååååå lycklig och glad. Väntar bara på ett samtal av my brother:) yes han ringde men fick inte svar än. Får svar imorgon. Personen han ringde va lite upptagen men dem ska ses imorgon.

Nicolinas B-dag

Lite bilder från helgen. Hade superduper kul;) Love you Nicolina <3










resultat

I fredags hade jag och Stephanie det jätte bra. Förutom att kvällen hade en knasig start. Vi stressade upp till vi hade en kvart på oss att handla. Vi köpte chips, läsk, godis och en pizza som vi delade på.
Vi skulle ju hyra film men vi hann inte till video butiken i tid! Vi kommer in och och tittar efter någon film så säger mannen "tjejer det är stängt". Vi frågade om vi ändå kunde välja ut någon film snabbt han ba neej har stängt av alla maskinerna. Jag blev irriterad och sa till honom "du har du förstört våran film kväll" hahahhaha.

Men det gjorde han ju inte ändå vi tittade på en film iallafall fast på datorn. Filmen va så himla dålig! höll på att somna hela tiden fattar inte varför vi inte bytte haha. Vi hade jätte roligt med varandra garvade alltid som fan. Gaby kom inte till slut tråkigt men vi hade det ändå bra. Vi hade lite onördiga samtals ämnen ibland men som var tråkiga att prata om men vi kom över det. Lyckad myskväll var det ändå. Jag tog med mig mina värme ljus då vart det ännu mysigare:)

Äntligen fredag

Glömde helt bort igår att jag även ska på kalas idag. Jag ska dit en stund bara. Min kusins dotter Luna fyller 1 år idag. Familjen ska dit så jag ska dit och fira Luna lite och umgås med folket. Därefter får jag möta upp Stephanie och gå till centrum och hyra någon bra film. Vi har ett problem, Vad för film? vi får nog kolla det där. Gaby ska också komma, Kul:D

Imorgon gäller det att fira min vän Nicolina hon fyller 18 år, hihi bästa äntligen kan man gå ut och klubba med henne. Och så kommer hon kunna köpa sina cigg:) Juste även min kusin Nathalie fyller år imorgon. Hon fyller 20 år. Jag ska hem till henne på dagen med familjen och fika. Därför kommer jag att minna Nicolinas middag men kommer ändå komma dit efter och hon förstog mig. Andreas och Zoe kanske skulle följa med, vet inte än men spelar roll blir bara roligt om dem kommer. Men annars åker jag dit själv bara haha:)

Nu ska jag små fixa mig lite smått, hörs tuffingar...

Jag är ganska klantig ibland

Varit med om en galet sjuk grej! När jag sat påväg hem från praktiken så sätter sig en "kvinna" framför mig. eller en man som såg ut som en tant. Han var runt 60årsåldern, lite överviktig och stadig av sig. Han hade Dam accessoarer på sig och vanliga kläder. Han satte sig framför mig fast på andra sidan och brevid mig satte sig en kille. När jag snart var framme så reste jag på mig upp för att gå mot dörren. Tåget hade inte precis stannat ännu och det var ganska trångt att gå mellan deras ben. Jag halv snubbla och råkar slå till mannen mellan benen med mitt ben. Han hade jätte särade ben som män brukar ha så det var liksom mitt i prick. Jag lyssnade på musik så jag hörde inget men ändå sa jag förlåt, vet inte om han ens hörde för jag hörde inte mig själv. Jag ville bara gå därifrån, när jag äntligen kom undan så fick jag garv attack. haha folket som såg mig måste ha tyckt att jag var helt galen men jag kunde inte hålla mig. Jag råkade men stackars gubbe. Det var inte meningen, själva grejen var så rolig. Hade önskat att jag var med någon i just den stunden.

Jag är ganska klantig ibland..


Vänskaps romantik

Jag pratade med Stephanie nyss. Bestämd fredag, vi ska myspysa med varandra imorgon hos hennes pappa och även sova där. Då ska vi hyra någon rolig film och äta oss tjocka med en massa godis och chips. Det kanske även blir någon skräck film istället men vi får se om vi ens vågar titta haha. Kommer säkert inte ens kunna sova då.

Äntligen slappna av på en fredag. Blir så trött på att det alltid är något på gång sen att det bara blir fel. Det dyker alltid upp grejer men nu ska vi ta det lugnt. Nu är det ändå säkert att ingenting kommer att gå snett som andra gånger fy. Det får bli nog.

Imorgon tänker jag ta med mig värmeljus för skönare stämning. Hur ska jag kalla det? Vänskaps romantik får det bli haha.

Nu ringer mi amor Zoe mig, pratar med henne nu! hörs..

Cansada

Känner mig helt utsliten efter praktiken. Gör inget direkt som är jobbigt eller så. Jag har bara sovit dåligt, idag höll jag typ på att somna när jag lekte mer Barbie med en av flickorna haha. En av orsakerna till varför är för att jag och Steph kan inte låta bli att prata på kvällarna, det finns alltid någonting att prata om haha. Men är glad att jag kommit upp från sängen ändå.

När jag sat på tåget påväg hem så läste jag klart min bok "Underbar och älskad av alla" Känndes lite sorgligt. Vad ska jag läsa nu då, när jag är påväg någonstans eller vill mysa med mig själv? Några tips? Måste verkligen ha en bra bok att läsa i!

Fem minuter efter att jag hade kommit hem så ringer min mobil. Det var min kusin som ville att jag skulle komma ner till polisstationen för att intyga att det är hon för att få en ny legentimation. Hur jobbigt tror ni inte att det kändes för mig då? var så trött och hade precis kommit därifrån (stationen). Såklart kan inte säga nej vore taskigt. Det gick lite segt men det blev i alla fall gjort.


Tisdag

Praktiken idag kändes allt för seg. Det kunde inte blivit jobbigt värre, barnen hade någon sjuk humör idag haha. Alla var jätte stökiga och sprang runt.

Det bästa av dagen är att jag har träning idag, äntligen få dansa och självklart träffa min bästa vän Zoe som jag dansar med. Andreas är i Hallonbergen så han ska också komma, eller bättre sagt han måste haha. Vi har inte träffats sedan fredag förra veckan. Sen pytte stunden i lördags räknas inte hihi.

Jag har glömt att beräta att jag faktiskt håller på att läsa ut en bok som heter "Underbar och älskad av alla" en roman av Martina Hag. Den är spännande och rolig på samma gång. Hennes största dröm är att bli en beröm skådespelare få bättre liv mm. Den finns även i film:D haha. Jag är snart läst klart hela boken:) Ska läsa det sista när jag sitter på tåget.

Nu chattar jag lite med Carro, men ska snart börja göra mig ordning. Jag e så jävla seg.



nattinatti

Upp tidigt imorgon Booring! Praktik, två veckor kvar nu fy. Därefter LOV!! Skönt så man får slippa lite yes..
Jag fick ett samtal idag. Jag ska på Arbetsintejuv nästa fredag:) kul. Telefonförsäljningen va ju ingenting för mig riktigt. Jag orkar typ inte skriva haha.

Jag fyller faktiskt år snart (a) om en månad. Jag blir 19 år!! Fan känner mig gammal. Tiden går så fort.Tittade redan efter min klänning haha. Vet nte riktigt vad jag ska göra än. 19 är ju bara en sån onördig ålder likt som 17 haha.

Jag ska nog lägga mig nu. Min mami börjar klaga (Jannina anda a costarte) haha gud.

Bebis

Lukas Eriksson


ÄLSKAR DIG

Bjuder på denna

Blid på mig igår kväll innan jag skulle möta steph..



Good night

Kapitel 2

Una noche llena de ravia, decepción y amargua
Senti mucha decepcion cuando lo vi alli. Mi ravia tomo el poder sobre mi.
Grande amargua y a la ves ansiedad.

Jag vet att jag gjorde fel. Det var verkligen inte värt det fy fan. Jag blev så arg kunde inte kontrollera mig själv. Det känns verkligen inte bättre efter det, känns bara sämre. Jag är inte riktigt vann vid det där än. Men jag måste börja vänja mig. Livet fortsätter. Men stackars tjej:( Jag är inte ond hallå, jag är en snäll tjej, det där var inte jag. Jag blir så ledsen.

Min kväll hade varit mycket bättre om inte ... var där. Och den där tjejen som tror sig vara "min vän" när det passar henne. Hade sätt henne för någon helg sen när jag var ute me andra vänner. Då vart hon jätte glad över att se mig. Igår hälsade hon inte ens på mig, jag vet att hon såg mig. Hon vågade inte ens titta mig i ögonen. Det kallar jag för FALSK. Snacka om att passa på! Allt kommer tillbaka, I promise you.

Min kväll verkar nu ha varit helt fucktup men tur är att det fanns lite posetivt med kvällen också. Jag hade jätte kul med tjejerna Natalia, Natha och Stephanie. Gaby självklart också men hon var mest med dem andra. Träffade även Daniel och Valle där. Haha jag är skylldig valle massage. Det var även roligt att träffa andra folk också. 
Andreas och Miguel kom också men dem kom aldrig in. Man kan nästan säga att dem kom bara  för att säga hej haha. Vad tråkigt, hela kvällen skulle nog ha blivit anorlunda om dem hade stannat kvar! Och om Zoe skulle ha kommit. Då hade det varit perfekt förutom att.....

take it easy








Stephanie och jag har det oftast roligare i våra förkrök stunder!


Lördag

Hej bloggen. Vet att jag varit seg på uppdatera. Igår var jag på Annis överaskiningsfest. Det var trevligt förutom att alla va tvugna att gå efter en stund för att vi var för högljuda. Inte den bästa kvällen igår:(

Idag köpte jag jätte fina örhängen hihi, även ett par jeans:) Senare tror jag det blir Alvik. Vill så gärna göra något roligt med Stephanie saknar henne:( Vet inte om Zoe ska med men hoppas.. Får hoppas på en rolig kväll iallafall.

Imorgon ska jag träffa Lukas:D vi ska hem till min syster imorgon vad mysigt. Och lila Filip tänker jag äta upp med pussar haha.

Ha en trevlig lördags kväll

Välkommen till världen Lukas Eriksson


Ännu en gång är jag moster :D



very old, but.....

Kre volta



God dag! Den här låten väcker upp så många gammla minnen. Va tvungen att lägga upp den :D Jag tänkte på den härom dagen innan träningen igår. Zoe hade lagt in den i CD-skivan så vi dansade lite smått till den igår hihi.



JAG ÄLSKAR PORTUGISISKA


God natt

Tittade precis klart på min serie. Nu ska jag sova är helt död, höll på att somna medans jag tittade.

Måste vara pigg imorgon. Ska även väcka ricky 07:30 fyy.

GOD NATT

Wish I could dance like a real ballerina


Tisdag

Shoosan, skön tisdag idag förutom att jag missade min serie tidigare och att jag även kännt mig förkyld:(
Det bästa av den här dagen är att jag och zoe tränade idag på aggregat. Det bästa att vi dansade ut och komma på så många steg. Jag och zoe kommer så bra överens också för att vi nästan har likadana dansstilar. Just för att vi är så lika också:) Vi fuckade ur till varje låt Miguel byte till haha, vi hade ass kul!

Vi ska nämligen kanske uppträda på ett ställe nu på lördag. Men det är inte säkert än så jag ska inte säga så mycket. Men det skulle vara jätte roligt, dessutom är det många som kommer vara där. Men vi kommer iallafall uppträda där men kanske inte just den här lördagen.

Jag ska titta efter min serie på yotube nu. Hoppas jag hittar kaptlet jag missade idag, Den är så himla bra, det går inte att missa. "El jovencito" är så snygg riktig dröm kille!

Juste mami o papi är på kryssning just nu. Det är så ensamt utan dem. Saknar dem redan:( Men tur att Johnny, Maria, Melody och Ricky är hemma.