Jordbävning i Chile

Jag har aldrig upplevt så mycket oro. Mina föräldrar var nära döden, bara själva tanken dödade mig. Vi fick äntligen tag i dem. De upplevde allt i chock och sprang för livet. Tack gud för du skyddat dem. Nu undrar jag hur min farfar, fastrar och kusinerna mår:(.. Man får hoppas på det bästa, vad händer med världen egentligen!

Nu gäller det att titta på nyheterna som jag gjort sen jag kom hem. Försöker ringa mamma och pappa men når inte fram. =(

Ljus brunett

Jag har färgat håret. Är äntligen brunett. Tyckte mitt hår hade blivit så ljus, typ för gult. Kan nästan säga att jag är ljus brunett nu. Det är ändå ganska ljust. Nästan som denna bild på mig.



Personal fest

Äntligen kan jag skriva lite. Ska inte skriva värsta boken men lite om vad jag gjort hihi. Igår var jag i praktiken som vanligt började 8:00. Efter p0raktiken åkte jag in till stan och mötte Marie. Handlade lite kläder som jag hade tänk ha på kryssningen. Men vet inte om jag är riktigt nöjd med det jag köpte. Kanske det får duga. Jag köpte en svart snygg tunika från Gina, svarta strumpbyxor med ros detaljer, Eyeliner, hårspännen, hårfärg och lösögonfransar (första gången jag kommer använda, om jag ens lyckas få på mig dem).

När jag kom hem färgade jag äntligen min hårbott som vanliga färgen.Jag köpte en annan färg till, den är ljus brun. Men vet inte riktigt om jag vågar haha. Tänk om det blir grått. 

Idag blir det utgång för mig. Jag ska på personal fest som en kille från jobbet har organiserat och bjudit dit mig. Det ligger i sätra:) Ska ta bussen 10 över 8. Jag ska dit med Busra och Selma sen där ska vi träffa Sábina och de andra från jobbet. Jag hoppas vi har sjukt roligt. Äntligen kan man umgås med dem från jobbet. Jätte spännande efter att bara ha jobbat med varandra. Jag och Busra ska dela på en flaska:) Jag vill bara inte bli för full, det räcker med lullig. Grejen är att jag jobbar imorgon börjar 14. Haha men jag är inte den ända som jobbar imorgon, det är flera som jobbar imorgon och som ska festa idag. Galningar hihi... Nu ska jag Fixa mig!! Orkar inte sega upp mig som alltid. Jaa jag är en seg människa.

Här kommer lite bilder











Onsdag

Hej bloggen vet att jag är jätte seg på att uppdatera. Det har varit en helt vanlig dag idag. Jag var i praktiken och hade roligt med barnen som vanligt. Efter praktiken kom jag hem och bastade i en hel timme. Jag somnade i bastun. Jag drömde jätte konstiga drömmar haha säkert av värmen. Men det var skönt. Hade längtat efter att basta i flera dagar, det är ju så kallt ute.

Jag träffade även en härlig person idag hade jätte mysigt. Vi tittade på Ice age 3 haha helt efterblivna. Hade faktiskt redan set den men roligt att se den igen, den är så himla rolig.

Imorgon har jag praktik sen hade jag tänk gå och shoppa lite. Jag hoppas att det inte är förseningar med tågen. Om jag hinner och orkar ska jag passa på att köpa mitt gym kort. Resten av dagen får jag se vad som händer;)
Jag vill hitta något snyggt imorgon som jag kan ha på kryssningen. Tröttnat på mina kläder dags för lite nytt..

god natt!


Haha här är min lego gubbe som jag gjorde idag på praktiken:)


Skit grej!!!!!

Jag var så sur imorse. Jag hade en dålig diskussion med min lärare. Kvinnan vägrar ge mig ledigt 1 dag då vi ska på kryssningen. Alltså allt är klart, vad ska jag göra? Klart jag ska gå, men känns som jag kommer få så mycket skit. Men vadå jag ska inte ha betalat i onördan. Dessutom bokade hon möte med min handledare på praktiken (då måste jag typ vara med) samma dag! Jag lovar hon jävlas bara med mig. Jag kan verkligen inte, men hon vägrar förstå! Hon klagar överdrivet mycket bara för jag har frånvaro. Men det är en ända dag! Vi har liksom inte ens sportlov kom igen!!

bilder på mig

Två bilder på mig igår när jag var hos Taarek:) Hade lite tråkigt när jag väntade på honom.


Info om turkiet resan

Vilken dag idag! Vi gick på möte idag med skolan för info om turkiet resan. Vi åkte ända till Tensta gumnasiet. Det var värsta trafiken så vi åkte sammanlagt fram och tillbaka i 5 timmar! Vi sat i bilen så himla länge, kö efter kö. Tur att vi i alla fall åkte bil och slapp frysa ihjäl genom att vänta på tåg eller buss i timmar usch. För det var ju värsta kaos i trafiken idag.

Mötet idag gick bra. Nu vet vi lite mer om vad resan handlar om. Gud asså vad jag längtar. Vi träffade andra elever som också kommer att följa med oss. Vi fick veta att vi ska komma dit i hotelloch hyra någon buss. Vi skulle även upp för ett högt berg. Och besöka en stad som är under en sjö? hur går de till men han sa det, vad häftigt! Vi skulle även besöka andra städer. Juste och vi ska till Malatya i Turkiet:) Han berättade att allt är ganska billigt där och att det finns en stor shopping center som vi kommer att besöka. Vill dit nu! kommer köpa allt och ta fullt med bilder.







Lördag

Jobbat idag, det var lugnt idag. vilket var skönt. Träffade honom en stund efter jobbet. Han var liksom ändå där. Efter det åkte jag hem. Och nu ligger jag på soffan och tittar på den lilla kycklingen (tror jag den heter) på kanal 5 tillsammans med Ricky.

Kvällens planer är att möta Eda och dem andra. Vi ska till k2. Har alrdig varit där men hört att det är bra. Egentligen vill jag bara ligga här och dö. Är inte sugen på att festa riktigt. Men jag lovade faktsikt Eda. Hoppas Gaby kan följa med så blir det roligare. Annars kan jag gå en stund sen åka hem? Grejen är att jag är så himla lat och trött. Min kära bror lånade mig pengar så nu har jag så att jag klarar mig tills jag får min lön:)

Är allt för seg. Känner mig inte ens taggad för gå ut. Dessutom är det så himla kallt, asså det är som att man ska frysa hjäl eller något. Jag ska gå ner till mitt rum sen, sätta på lite hög musik, fixa mig lite smått och dricka vin. Då borde jag bli taggad hoppas jag.


Jag som brunett:) Funderat lite på att bli det.


Rast

Har praktik just nu, men nu har jag rast. Det är så skönt att jag bor så nära. Ligger på soffan och slappar. Träffade min nya handledare på praktiken för första gången. Hon verkar jätte trevlig,. Hon är runt 30 år gammal. Jag behövde nog någon som var lite yngre än mig förra. Men hon var duktig hon med. Men man förstår sig mer på dem som är yngre tycker jag.

Ska blunda lite nu.


Is it love?

Tog promenad tidigare. Har bara tagit det lugnt hela dagen. Har inte orkat lyfta min rumpa från sängen legat så skönt. Jag som är så dålig på att vila. Tittade på film medans jag låg. Sen varit inne i datan. Man behöver sina dagar¨då man bara slappar. Man vilar kroppen förfullt. Pratade med mamma lite smått idag också. Dem mår bra och har det bra i Chile. Saknar dem så otroligt mycke, längtar efter dem och älskar mina päron så mycket!


Jag har fullt upp under helgen. Man kan säga att det här är min sista "soft dag" förens jag vet inte när. Kan berätta lite kort om vad jag ska göra under helgen. Jag kommer säkert inte ens hinna skriva i bloggen.

Imorgon har jag praktik, vila mig lite och senare på kvällen träffa Marie, Gabbarna också tydligen. Det kanske blir dricka. Men för mig blir det nog bara "smaka". Måste! försöka lägga mig tidigt imorgon.

Lördag Jobbar jag därför måste jag lägga mig tidigt imorgon börjar 11:00 och slutar 15:30. Inte världens längsta pass. Men det gäller ändå att vara pigg för att göra ett bra jobb. Lördag kväll har jag lovat Eda att gå ut och klubba, har redan lovat jag vill men samtidigt vill jag bara slappa. Vet inte riktigt vart vi ska. Men ser framemot. Vi ska ha superduper roligt!!

Men hoppas jag kan träffa dig efter.

Söndag Tro inte att jag kommer få slappa då, nej nej. Jobbar 17:00 till 21:00. Jobbet är ju inte som skolan att man kan skolka lite smått. Jobbigt läge så är det. Men tur att jag börjar 17, så jag kan få sova lite.



Jag börjar redan bli trött, ska nog lägga mig kära folket.


Så ligger det till med killar

Vad gillar ni för sorts killar? Jag har nog själv märkt vad jag kan fastna för. Haha killar med Babyface, gulliga men ändå fina. Han ska helst vara lång, vältränad (inget krav, men fin kropp aah), fin inuti, mogen och bry sig om mig. 

Flera killar kan se bra ut men på olika sätt.  Dem som ser oskyldiga är nog dem farliga och dem som ser farliga ut är nog dem oskyldiga. Man ska akta sig för dem farliga! Men ärligt tjejer, vad gör vi utan killar? Vad gör killar utan oss? Vi är verkligen menade för varandra. Ibland kan jag ändå känna att jag blir så trött på killar. För dem tänker så annorluna. Men det är det som är häftigt ändå. Det som gör dem så intressanta. Men vi tjejer förstår varandra bäst. Och killar förstår varandra bäst.    

När man träffar en ny kille/ny tjej är det upp till en själv hur man ska ta det. Seriöst eller oseriöst? men om man är oseriös från början borde man inte ge falska förhoppningar. Vill du bara ha det för stunden? Lek inte då med personens känslor. Tänk om det vore du!


 

Los Infieles (Remix) - Aventura Feat. Frankie J

Remix på en av mina favorit låt (Los infieles). Hitta den den på min väns blogg hihi. Love it!


Onsdag

Hej bloggen! Känns helt tomt i hjärnan. Vet har blivit jätte tråkig på att skriva. Jag har faktiskt inte mycket att skriva om. Förutom att jag har varit på praktiken idag. Åt en jätte god blåbärs paj som min bror och hans tjej bakat. I kväll blir det en riktigt myspys kväll. Jag hade tänkt ta en lång skön dusch och städa lite mitt rum. Eftersom jag inte hunnit göra det på två dagar. Mamma skulle nog bli galen om hon såg det haha. Ska se till att bli klar med allt vid 20:00.

 Juste kryssningen blir av den 3 mars:D Ska åka med Marie, Taarek, Saman och dem andra. Steph och Gaby skulle också med men nu ska dem inte det:(.. Men det blir nog roligt ändå.




Desto färskare och godare, desto mer illa luktande! (Rambos mat!) /Jannina&Johnny

Tisdag

Jag har blivit så himla dålig på att uppdatera. Hela helgen hade jag fullt upp. Var knappt hemma. Nu har jag börjat praktisera på min nya praktik plats. Det bästa av allt är att den ligger här i flemingsberg 3 minuter ifrån mig. Nu slipper jag åka ända till Östertälje. Just nu har jag rast men ska vara där 20 i. Önksar jag bara kunde stanna hemma.

Jag har tandläkare idag kl 16:( läskigt hoppas jag inte har hål. Senare ska jag kanske jobba väntar bara på ett samtal annars blir de dans.

Dagens lilla planering. Åka på kryssning den 3 mars! Roligt, ska boka biljetter med Marie imorgon. Jag hoppas verkligen att det blir av skulle bli ass kul.


Fredag

Jaaa, har rast "hur länge jag vill". Måste faktiskt bli klar med en liten uppgift innan halv 12. Orkar inte bry mig så mycket. Men måste göra den, men den är så enkel att jag inte behöver lägga ner så mycket tid på den.

Det finns en brud som irriterar mig så himla mycket här. Men vad ska man göra ibland klickar man inte med vissa.

Fredag idaag!! YES!! Äntligen. Efter en hel jobbig vecka med lite sömn är det äntligen sista skoldagen på veckan. Vad blir det för ikväll? jo ska faktiskt festa lite. Men ska dit tidigare för en vis person vill det. Men efter skolan ska jag åka hem först, fixa lite grejer. Ta en skön dusch (hann inte i morse).

Marie ska jag vara med idag, riktigt mysigt!! Älskar henne!


Snygg jävel


De amor

Hay recuerdos que se inguelven en lagrimas.
Con solo mirarte y escucharte.
Eres tu que puede tocar este corazon.
No hay nadien que me mira como tu.
Es mas que la verdad.
El amor guelve, y siende la estrella en mi interior.
Todo es majico.






Torsdaaag!

Tittade på Big mama Jack tillsammans med mina bröder och Ricky. Den var rolig, bästa scenen var när han bytte ut hunden haha. Men den påminde mig lite om Big mama. Men den var bra:)

Nu sitter jag i tvättstugan och tvättar lite kläder. Klarar inte av att ha på mig något som jag redan använt två gånger exempelvis usch. Passade på att tvätta sängkläderna också, ska sätta dit nya. Renlighet är viktigt! Var helt uttråkad så jag tog med mig datan. Maskinerna är ju hur sega som helst. Nu tänker jag vika lite!


Onsdag

Shoosan idag har det varit en både bra och dålig dag. I skolan var det så hilma tråkigt när vi tittade på den där tråkiga filmen, jag höll nästan på att somna. Men jag och Eda hade så roligt när vi störde Joel med våra fötter.

Resten av dagen har varit jätte mysig tillsammans med Marie och dessa två. Druckit faktiskt lite idag, på en onsdag! haha fatta asso dumt egentligen men kör bara eller hur Marie:) Jag som ska upp tidigt imorgon. När jag kom hem var min bror med några vänner och jag fick ännu en drink:) Jätte god! smakar godis, mums!

God nyhet

Today fick vi reda på en riktigt god nyhet. Förut var det inte 100 men nu är det verklegen helt säkert! Jag ska nämligen åka till Turkiet med klassen eller inte alla men några. Vi ska dit och göra ett uppdrag. Kan ge mer information om det sen. Men tänk er, vad roligt! Jag blev så glaaaad!!!!
Skolan betalar självklart allt, vilket är det bästa haha. Jag ska shoppa så mycket. Dessutom är allt billigare där. Gud så lyxigt! Jag behöver verkligen åka bort. Vi ska vara borta i en vecka. Vi åker den 25 April, SPIKAT! Jag vet inte exakt vilka från min klass som ska med men vad jag vet så är det jag, Eda och Mathilda som ska med. Ska fråga killarna imorgon. Riktigt myspys!!:D



Tisdag

Sitter i skolan just nu. har en uppgift att göra sen. Måste skriva om åldrarna mellan 7-12 åringar. Hur dem tänker osv. Intressant va, men det är en grupp arbete som jag ska göra tillsammans med Mimmi och Mathilda:)..

Efter skolan ska jag till jobbet och jobba i två timmar. Haha väldigt lite, men det är bara exrta. Micke från jobbet ringde mig igår vid behov. Vi har ingen dans idag för Zoe kunde inte idag.

Den 25 feb tänker jag sätta igång med min träning. Jag ska köpa gymkort på Huddinge Hallen där mina älsklingar Gaby och Stephanie nydligen börjat träna.Varför just där? Ja för att man inte behöver bina sig i ett helt år som det var på sats. I huddninge Hallen kan man tydligen betala för en månad 350kr. Det blir perfekt vill liksom inte hamna i kronofogden om jag inte lyckas ha pengar om jag då skulle binda mig i ett helt år. Det är inte alltid roligt att träna själv så det blir roligt att ha Stephanies och gabys sällskap. Dags att hålla formen tills sommaren. Inte bara sommaren utan inför resan till Chile i december. Klart man ska vara snygg i bikini;)

Låt ingen trycka ner dig

Jag känner mig helt frustrerad. Arg och besviken över att vissa personer inte förstår mig i olika sammanhang. Försök inte att hitta fel på mig hela tiden!! Jag gör hela tiden mitt bästa och det sista jag vill är att göra någon besviken. Men du, jag och alla andra är inte prefekta. Jag känner för mycke press från olika håll. Jag blir stressad och så fort någon säger något dumt får jag ut allting på den personen. Snälla va bara tysta och låt mig vara! Jag orkar inte, om du bara ska försöka tycka ner mig håll dig borta. För jag vill inte må dåligt på grund av dig.

Var bara med folk som får dig att må bra. Lyssna inte på massa dåliga kommentarer och massa skit snack. Gör precis vad du känner för och vad du tycker känns bra för dig! det är ditt liv och du gör precis vad du vill.
Låt ingen trycka ner dig!

Jag ska in i duschen snart och sen gå till Paula. Jag orkar verkligen inte vara hemma. När mamma och pappa inte är här så är allt annorlunda. Vill bara bort! Lek inte att du stödjer mig för det gör du inte.


Party pingla

Ändrade planer heelt! Jag ska på någon fest i skogås som Taarek bjöd mig på. Jag ska dit med Marie, hoppas vi har ännu roligare än igår:) Kul att träffa taarek igen, har inte träffat honom sen söndags förra veckan.

Ska göra mig ordning nu, vi kommer vara där runt 23 tror jag. Vet skit sega haha. Puss& kram hej

Lördaag

Igår hade vi roligt även fast vi inte gjorde värsta grejen. Det jobbigaste utav allt var att sista bussen åkte jätte tidigt så vi var tvugna att åka ända till stan och ta natt buss. Vilket betyder, vi kom hem jätte sent (marie sov hos mig). Vi skulle ha tagit t-banan som gick innan men Marie var så jävla seg att vi missade den, blev så arg på henne. Men det gick över sen.

Vi kom hem vid 03.20 men somnade runt 05. Jag var så himla trött i morse. sov bara i 4 timmar sammanlagt. Kom till jobbet och försökte vara hur pigg som helst. Men jag klarade hela arbetsdagen. När jag kom hem gav jag mat till katten och deckade i soffan direkt.

Nu undrar jag vad jag ska göra. Tjejerna skulle kanske komma hit, sen skulle jag kanske träffa en killkompis. Hur blir det? är jätte seg men vill ändå göra något. Det är redan söndag imorgon:( och jag jobbar hela dagen slutar 21. Sen måndag liksom skola.

Fredag kväll

Titta vad en vän till mig som skriver låtar skrev om mig. För er som kan spanska då:D

Janninaaa la media minaaaa con vitaminaaa que le encanta la picinaaaa y siempre es femininaaa y baila la gasolinaaa/ Claudio

haha SKÖN!

Snyggingar! Ikväll ska jag träffa min babe Marie. Vi ska till hennes kompis och bara ta det lugnt. Vi hade tänkt ta sista bussen hemåt. Verken hon eller jag kan stanna längre för hon måste passa Brian på morgonen och jag jobbar imorgon 11-15. Jag måste då vara pigg och göra mitt jobb som vanligt.

Vi ska redan vara där runt 21. Och jag ligger bara här som jag venne vad haha. Hoppas Laila hör av sig snart och att hon också kan föja med:)



Marie och jag 2007/2008 minns inte riktigt.


Intressant lektion

Solen skenn så underbart! fick inte till en bättre bild.


Ligger i min säng och latar mig. Varit så himla trött idag efter så lite sömn. Hade det bäst i skolan idag, gud så kul jag hade. Jag och Eda brukar få våra ryck ibland, vi slängde oss i snön haha. Det var jätte härligt och roligt. Det var bara inte klockt att slänga sig i när man bara har leggings på benen. Jag var blöt en lång tag efteråt och frös. Inte bra! Den nya killen i skolan tog lite bilder på oss som han redan har skickat till Eda. Kan lägga upp dem då.

Vi hade en av den mest roligaste och intressanta lektionen idag med Eva. Vi pratade om kvinnans rättigheter och om sex. haha Fick lära mig något äckligt, rolig, och lite halv pinsam grej.  Jag visste verkligen inte att:

Håriga män är kåtare än ohåriga män. Samma sak för kvinnor.

Sedan så har kvinnor på 40år samma sexlust som en kille på 15år! HAHA vad äckligt!


Eda o Jag idag




Kärlek till fredagar

Heej alla sötnosar!! När jag var påväg till skolan så sat en jätte trevlig äldre man framför mig. Jag blundade lite och plötsligt så sa han "är du trött?" haha. Jag svarade ja lite, sen började vi prata en massor. Varför får jag alltid så bra kontakt med äldre människor? Jag blir bemött som en väldigt glad och artig tjej får jag oftast höra. Blir glad av att äldre trivs med att prata med mig även om jag är ungdom. jag frågade om han hade några barn men han hade inte det. Kanske därför, kanske skulle han vilja ha en dotter?:) Den äldre mannen fick mig att må bra och även känna mig piggare.

Har rast men börjar strax. Mimi sitter brevid mig och verkar ha jätte roligt med ett spel på datorn haha. Blev lite sugen på att spela jag med. När vi går in ska få måla lite hihi om vad vi har lärt oss under veckan. Älskar att måla.

Äntligen fredag eller hur!! Så himla skönt, men jag slutar som vanligt. Men bara lisom själva känslan att man äntligen är ledig. Vad händer ikväll? dem flesta brukar ju alltid hitta på något roligt på fredagar. Själv så ska jag träffa marie, men tyvär så vet jag inte ännu vad vi ska göra. Hon har iallafall endast barnvakt idag. 




Torsdaaag!

När vi hade slutat idag fick jag och Eda sjuss till Södertälje av Stefan med bil. Bara för att vi missade bussen i nykvarn. Tur det! annars hade vi inte fått sjuss haha. Jag hann med tåget innan och kom självklart hem tidigare as skönt.

Jag skulle skynda mig hem för min såkallade vän skulle komma till mig. Jag duschade och städade lite. Anderas kom till mig runt 18.00 tiden. Vi latade oss hela kvällen. pratade en massor och lekte haha. Anderas brottade ner mig som vanligt. Jag vill alltid vinna men lyckas aldrig. Haha det ät typ omöjligt att vinna över honom. Han höll fast mig och jag försökte komma bort. Det är som värsta träningen, hela kroppen spänner ju sig och man kämpar emot. Till slut orkade jag inte haha och ba låg kvar. Stor och stark är han inte konstigt!

Vi tittade lite på tv, det var på en film med en sån snygg kille. Asså han var verkligen riktigt het! Stor sådär, fin kropp, värsta musklera, fint ansikte och så manlig av sig. Minns inte vad den skådespelaren heter men han är verkligen någon man dör för haha.

Anderas älskar te! Jag serverade en varm kop te åt honom jag försökte iallafall. Förstår inte hur man inte kan tycks om te haha. Gav honom en festis istället så åt vi mackor till det. Jag drack självklart te! Kan inte klara en dag utan en varm kopp te!

Nu måste jag sova:) God natt!


God dag!

Jag har värsta ångest. Jag försov mig idag till skolan. Som jag kanske tidigare sagt försover jag mig så är det kört. Jag pluggar ju ända bort i nykvarn. Får åka 1½ timme varje morgon. Men det var så skönt att sova. Jag sov jätte skönt, hade sovit dåligt i flera dar.

Gaby messade mig på morgonen o jag typ svarade i sömnen för sen somnade jag om. Jag vaknade sedan upp av att hon ringde. Efter det pratade vi en del, olika saker. Vilket är hemliga;) Jag blir så glad att hon har börjat träna, jag vill också det:( I need it! Men inte i huddinge kanske ska ta och kolla priserna på Sats där jag tränade förut. Jag måste få bort min tjockis mage. Mina situps övningar hjälper nog inte så mycket.

Nu sitter jag här och tittar på tråkiga tvn. Är lite orolig för min vän som modde dåligt igåt=( Hennes telefon är avstängd men nej jag ska inte tänka negativt. Jag måste hoppas på det bästa.

Idag skulle jag och Marie träffas i stan, men hallå kolla på bajs vädret!! Det snöar o snöar hela tiden.  Ofta man ska åka till stan då. Det är jätte kallt. ¨Vi får ses en annan dag:(




 När han precis hade kommit hem<3



Ska visst träffa Marie till slut:) hennes mamma har flyttat till masmo så vi ska ses där. Roligt att träffa henne har saknat henne så mycket. Kommer aldrig glömma allt vi har gjort tillsammans. Hur sjuka vi än var så hade vi alltid så himla roligt!:D Jag ska snart ta bussen mot norsborg sedan åka i 10 min. Tur att det är så nära. Det är så himla kallt ute.


Dags för dansträning

Hej bloggen. Jag kom hem för inte så länge sen från skolan. Har precis ätit lite mat. Men jag måste ut igen haha. Ska till dansen i Hallonbergen. Äntligen dans!! Vi hade ju inget förra veckan för de blev en massa krongel. Men glad att vi har träning idag. Dans är det bästa jag vet!

Jag ringde mamma och pappa till Chile men ingen svarade:( Jag ville så gärna prata med dem. Känns som om det redan har gått en månad eller något. Ääh men dem har säkert något roligt för sig. Sist jag pratade med dem så skulle dem på bio och se Avatar:) gullungar! Trots att det gått ungefär 30 år av deras äktenskap så älskar dem fortfarande varandra. Äkta kärlek finns visst!

Jag ska ta halv tåget ska fixa grejerna nu måste gå om 20 minuter. Dance make me feel good;)

Disney music

LOVE IT


Så mycket minnen sen jag var liten!!

Turkish Belly Dancing

En sån skön låt som Eda precis vissat för mig. Perfekt för att dansa magdans till!



Tog en skön..

dusch när jag kom hem. Nu ligger jag och slappar förfullt. Känner mig lite förvirrad med så mycke saker i tankarna. En massage skulle sitta fint. Länge sen någon masserade mig. Ska be Eda göra det på mig imorgon så kan jag göra det på henne efter:D..

Jag ska försöka lägga mig tidigare idag. Måste vara riktigt pigg imorgon till skolan. Inte som idag kännde mig så trött. Har fått en ny beundrare i min skola. Det är en ny kille som har börjat. haha han var så himla rolig. Han försökte få min uppmärksamhet hela tiden. Han sa hela tiden att att jag var så vacker och att jag hade fina ögon. jag och Eda drev och sa att jag hade pojkvän för att han skulle låta bli och stöta hela tiden. Han sa då att han accepterade det men att han ändå ville säga vad han tyckte. haha han var rolig!!

Jag saknar min mamma och pappa väldigt mycket. Det känns tomt utan dem, älskar dem så himla mycket. Jag ska ta och ringa till Chile sen för att se hur dem har det. Dem är där och njuter av värmen:)



 Bild på Kevin och Ricky, min storebrors söner. Från sommaren 09. Ser lite ut som gangsters hahaha


Jag är faster till tre och moster till två:) Börjar känna mig lite gammal.


Hatar sl!!

Sitter i skolan just nu är helt seg efter en lång reda hit. Jag hatar verkligen SL!!!!! Fy jag gick upp jätte tidigt, krigade mig upp från sängen för att vara i tid. Jag kommer till tåget och skiten är 40 min sen!! Jag fick vänta jätte länge. Sen när penndel tåget äntligen kom så fick jag stå hela vägen för tåget var full av folk. När vi kommer till östertälje så sa jäveln i högtalarna att tåget inte åker till södertälje. Endast till södertälje hamn! "där finns ersättnings buss". Jag blev så förbannad!!! Kan ni tänka er efter att ha väntat så länge. Okej jag kommer till Södertälje efter buss resan. Då fick jag yttligare vänta 15 minuter till på bussen mot nykvarn. Jobbigt sen somnade jag på bussen.

Bion igår

vart jätte trevligt:) vi tittade på en jätte bra film. Men minns inte riktigt vad den heter kan titta sen. Den var lite sorglig. Tyckte så synd om tjejen.

Innan bion gick vi och spelade lite spel. Jag vann honom varje gång:D haha. Sen köpte vi oss något gott så gick vi in.

Jag har inte sovit mycket alls. var uppe till sent igår och rede upp en skum grej med en person. Men asså egentligen jag bryr mig inte ens. Vill bara inte vara med i en massa "lek". Barn grejer. Men det är fixat nu och vi kom fram till en bra grej. Tog inte ens åt mig.

Jag sa till Laila igår att det nog är bäst att bli lebb. Killar är bara problem haha asså ärligt helt sjukt. man skulle förstå sig så bra med en tjej. Haha men det är ändå inte samma saaaak!:P