Bio ikväll:)

Det var som att jag var vaken hela natten men ändå sov samtidigt. Det är säkert därför jag är så himla seg. Min mobil ringde på morgonen flera gånger. Jag orkade inte svara, Till slut svarade jag (tänkte att det kanske var viktigt). Det var min syster som var påväg hit. Hon undrade om jag var hemma och så.

Umgåts med min syster hela dagen. Vi har pratat jätte mycket om resan till Chile vi ska göra i december. Det ska bli så roligt..
Hon tog bara med sig Lukas, Filip stannade hemma med pappan. Lukas är så himla gullig. Vill bara äta upp honom. Idag när min syster var och basta så var jag med honom ett bra tag. Han började bli hungrig och började suga på min haaka. Så himla sööt!!

Idag skulle jag på bio med Anderas men nää han är fortfarande sjuk så det blir inget idag heller. Han behövde även vila sig mer för att han jobbar hela veckan. Han måste bli 100% frisk. Så sjukt att en så stor och stark person kan bli sjuk haha skoja.

Men jag ska ändå gå på bio:) Taarek erbjöd sig och sa att jag kunde då gå med honom sitället. Varför inte, hade ändå tänkt och ville gå på bio idag. Vi ska träffas halv 8 i heron. Betyder att jag då ska ta 19:10 bussen. Kommer annars vara där en halv timme innan om jag tar bussen innan. Jag vet inte riktigt vilken film vi ska se än men vi får se.

Är så seg. Ska nog ta ett bad igen:)

Denna film skulle jag vilja se. Verkar så bra!


Lyckad kväll

Jag och Laila var glada över att vi gick till festen. Den var inte som vi hade tänkt oss. Det var faktiskt bra. Vi umgicks med folk och hade det bra. Alla var jätte trevliga och stämningen var bäst. Jag blev bjuden på en jätte god drink av Taarek. Jag ville bara klunka och klunka bara för den var så god. Haha blev lite full men vissta precis vad jag gjorde. Blev sådär skönt full:)

Efter festen gick jag och Laila till donken. Det var fullt och han som stog i kassan var helt stressad. Han hade glömt ge mig min dricka, men jag fick den till slut. Vi tog med maten och tog bussen direkt efter mot visättra vi fick springa.

Bussen stannade till vid nästa busshållsplats. Poliser och deras bilar stog mitt i vägen. Dem hade tydligen gripit någon kille. Det roligaste av allt. Det kom in en polis man i bussen som såg sur ut, kaxig och ba "vem är kompis med bananen där utanför?" Sa han högt.. Haha alla på bussen ass garva. Det lät så himla roligt! Till slut gick han av och vi fick åka vidare. Polismannen var jävligt onördig!

När jag kom hem väntade Cattis och min bror på mig. Vilket dem inte ens hade behövt göra. Jag gav dem maten jag köpte åt dem, sat med dem en stund gick ner till mitt rum och la mig sedan.

Sov inte skönt alls! Vaknade hela tiden. Kände att jag var tröstig sedan vart det varmt. Jätte jobbigt!





Ikväll:)

Jag pratade jätte länge i telefon med Anderas igår natt vi pratade om massor. Men sen var vi tvugna och lägga på "jannina du måste sova" sa Andreas haha. Han hade rätt jag hade lite svårt att vakna i morse. Jag skulle på bio idag med honom men det blev ändrade planer för stackarn han är sjuk:( Vi får hoppas på att vi går imorgon istället som vi sa, om han mår bättre. Hade tänkt messa eller ringa honom snart och kolla hur han mår och sånt.

Iallafall jag kom hem för ett tag sen från jobbet. Pratat med Laila i evigheter och har nu kommit till en punkt. Efter allt förvirrande om vi ens skulle ut ikväll så har vi kommit fram till att vi ska det. Vi ska på en fest i en hemlig plats haha. Taarek ville så gärna att jag skulle komma så okej då:)

Är inte sådär riktigt taggad men får hoppas att jag blir det sen. Hade tänk ta med mig flaskan som jag fick av min lebb Laila när jag fyllde 19 år. Jag hoppas vi har roligt och att det är skön folk i festen. Det är ändå lördag och igår kväll sat jag hemma hela dagen bara för att jag skulle upp tidigt idag till jobbet. Näpp så ikväll måste vi få ha roligt iallafaall. Vi kommer vara där runt 10. Måste börja fixa mig snart. 

Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig(som vanligt) men jag orkar inte klä upp mig så mycket. ska nog sätta på mig mina nya leggings, någon tunika och massa smycken. Nu ska jag ta och kolla sl, för att komma hem inatt.



Fotograf: Andreas haha


I'm here again;)

Hej bloggen idag har det varit en "mycket att göra" dag. Jag hade planerat att gå upp tidigt idag. Men nej jag stängde av min alarm klocka medans jag sov. Så himla sjukt, jag gör alltid det. Det är därför jag inte har hunnit uppdatera tidigare.

Jag bastade och smörjde in mig med honung på kroppen. Vilket känndes bra efter åt!:) Jag klädde på mig fort och gjorde mig i ordning. Jag råkade missa bussen så jag tog 172 och var tvungen att byta till t-bana i masmo. Hatar att byta så himla onördigt och jobbigt. Jag var i skärholmen vid 14:00. Tittade runt sådär helt ensam haha. Men det är faktiskt skönt, ingen som säger "skynda då!!" För jag är jävligt seg när det gäller shopping. Men tur att Taarek kom sen och gav mig sällskap. Jag köpte det sista jag skulle ha och sen tog vi bussen tillsammans mot Skarpnäck I think. Men jag gick av i Heron och Taarek fortsatte hem:)

Det var så skönt att jobba idag, jobbade knappt någonting och det var helt lugnt. Jag jobbade bara i tre timmar. Det är ingenting hihi. När jag var påväg hem träffade jag på Mili. Jag hade inte set henne på evigheter. Blev så himla glad att se henne, jag har saknat våra tider så mycket. Vi måste verkligen börja umgås igen. Hon berättade att hon och hennes kompis brukade läsa min blogg när dem var på jobbet så himla söta:) Jag ser liksom att folk besöker mig. Har mina trogna läsare. Om ni undrar något är det bara att fråga. Jag vet att jag inte alltid är tydlig med vad jag skriver haha.

Juste har en god nyhet:D Jag har upptäckt att min store bror hade en digital camera som han inte ens använder. Vad tror ni jag gjorde? tog den direkt! haha. Tog lite bilder på det jag köpte så ni kan se:) Jag hann ladda upp denna bild bara, batteriet dog haha måste leta efter laddaren.




Foundation från Makeupstore 225 kr
Mascara Loreal från Åhlens 79 kr (tror jag) (rea)
Powder Maybelline från Cubus 110 kr


Jag köpte även ett par leggings från Cubus. Sån där som nästan ser ut som "skin leggings". Jag letade efter sånna som inte var för glansiga så hittade jag dem blev jätte glad för 199kr.

Jag köpte även en jätte snygg bh från Gina tricot som jag inte heller fick någon bild på:( Haha ni tänker säkert, varför snackar hon om hon ändå inte visar hur den ser ut. Den är jätte fin siden tyg med röda/lila rosor. Den var på rea endast 50 spenn, passa på;D

Si no me mira a los ojos cuando nos hablamos, nunca voy a pueder creer en ti..



Imorgon hade jag tänk basta och smörja in mig med honung i bastun. Gud vad härligt, huden blir så fin efter. Måste upp tidigt då eller inte allt för tidigt men tidigt. Vid 12 ska jag åka till skärholmen. Egentligen skulle jag till stan men det blir bättre att åka till skärholmen eftersom att jag ska till jobbet efter. Då är det direkt buss. Det hade annars blivit värsta omvägen till jobbet från stan. Jag ville kolla lite affärer. Jag vill köpa den där linnet från lindex som jag visade på en tidigare inlägg. Den är så cool! Men jag hoppas den finns kvar då:) Annars vill jag ändå köpa mig något.

I måndags köpte jag lite grejer men inte visat er. Mina föräldrar tog med sig kameran till chile. Jag måste ta och köpa en när jag får min lön. Då kan jag nästan lova att jag kommer ta flera bilder varje dag haha. Åtminstone en billig:P Känner mig lite snål på pengar måste ju spara till mycke haha.

Zoe skulle kanske med mig imorgon, men hon var lite osäker för hennes mamma kommer hem imorgon och hon måste hinna städa. Ska kolla med henne snart. Annars ska Taarek följa med mig om inte Zoe kan, han bor ändå så nära skärholmen. Snällt! hihi.



hahaha Ella esta Borracha!! Skön!!


El ritmo no termina

Drack precis te, så gott med te!! Slapp jobba idag, skönt. Micke min arbetsledare skickade sms till mig och sa att det fanns lediga tider imorgon ifall jag ville jobba. Månaden är snart slut så jag ringde till jobbet och sa att jag kunde jobba 16-19 det är ingenting, men kanske jobbar en timma extra då haha. Känns som att jag vill hitta på något imorgon det är liksom fredag. Frågan är vad.

Jag har varit danssugen hela dagen. Jag har haft hög musik hela dagen och små festat för mig själv. Hoppas inte granarna klagar. Nej men har försökt att inte ha så högt. Jag har kommit på lite steg:)




Glaad idag!!:)

Hej bloggen. Just nu sitter jag här i handduk, har nydligen kommit ut från duschen. Den här gången glömde jag inte att kamma ut håret ordentligt innan tvättning. Jag brukar ju glömma dem flesta gångerna.

Jobbet ringde mig idag när jag sov hade missad samtal och några sms av folk. Jobbet ringde mig igår också jag svarade inte men idag känns de ändå som att jag borde höra av mig till dem. Jag hade tänkt ringa tillbaka till dem efter att jag gjort mig i ordning och ätit något. Dem brukar oftast vilja att man kommer direkt. Jag vill liksom inte stressa. Stress är dåligt!

Igår bad jag min bror köpa honung till mig. Men nej han vägrade för att han inte hade lust haha. Men nu skulle han ändå till centrum. Han kom till mitt rum och ba "jannina vad vare du ville att jag skulle köpa till dig". Det är så mycket man kan göra me honung både med hy och hår. Honung i bastu tillexempel det är jätte bra för huden. Har man bastu hemma så borde man utnyttja den väl. 

Vad gör man om man känner sig sviken av en vän? när den personen ändå försöker komma nära igen? 


Min vän Laila och jag


Till handen

Maria ringde mig nyss och bad mig komma till Handen med hennes legg. Jag orkar egentligen inte men tyckte skit synd om inte jag kommer så kommer hon inte heller in för hon har glömt den här. Oj jag ba bablar och har inte ens berättat vad det är. Vad jag har förstått så är det en grej i handen där massa folk ska uppträda och även hiphop artister. Pato-boo, ladyv och några till. Dem stänger 02,jag e snäll och kommer då. Dessutom vill jag träffa Pato boo som har blivit så snygg hahaha..

Jag har ju inte gjort något på hela dagen känns bra ändå att få komma ut. Kanske meningen att jag ska gå dit? aja nu ska jag hoppa in i duschen och försöka hinna med halv tåget.

NOT dem ska redan uppträda så det är ingen idea!!! ajaaa ska ändå duscha:)


 I mörkt hår:)


Just dance



Sen den här spelat kom ut har jag velat ha den. JUST DANCE, själva namnet säger det liksom. Jag såg den på reklamen för någon månad sendan fastnade för den direkt. Den verkar vara jätte rolig. Men ärligt talat jag har aldrig i hela mitt liv köpt ett spel. Det ända jag har spelat är Mario på nintendo när jag var typ 10 bast. Spel har inte varit min grej sådär men när jag väl har spelat så har det varit roligt. Har små spelat på min brorsons wiii. Ett spel idag brukar ju kosta runt 400kr. Är det värt det? men dem pengarna kan man ju köpa så mycket annat:P
Kom precis på en sak. Jag kan titta på blocket eller tradera. Vore en väldigt bra fynd! 


Go lindex!!!


Lindex Shop Online - Leggings Lindex Shop Online - ToppLindex Shop Online - Bälte





Allt detta är från Lindex
Leggings 299kr
Topp 149kr
Bälte 79,50kr

Jag tycker Lindex har börjat få in fina grejer. Innan var det ju mest dam kläder osv. 
Igår var jag i ringen i skanstull och skulle köpa en bok. Gick in i lindex en snabbis bara för att titta. Hittade alla dessa tre snyggingar. Det kanske blir nästa köp om jag ens hinner köpa det.



Finaste låten<3

You, Song's Collector

Give me reasons to live..

You, the owner of my dreams stay in them and make me feel..

And like this.

In your mistery I will discover the eternal feeling..

You, with the moon in your head the place where the reason and the illusion of my life starts..

Just you..

I only want it to be You..

My crazyness, my peace and my delusion..

My compass and my path..

Just You..

I only want it to be You..

I put my destiny in your hands because I live to be always, always! with you, my love..

A thousand emotions, are for just for you..

You, what I dreamt my whole life, stay in it and make me feel and like this..

Transform you magic, into a soul's breath..

You, with the moon in your head the place where the reason and the illusion of my life starts..





Ya no

Nu har jar inte uppdaterat på några dagar. Vilket är fel. Jag har varit så grinig, lite irriterad på allt och alla. Vilket är bara fel.

Sist jag uppdaterade så skulle jag fira mig lite. Mina närmaste skulle då komma hem till mig och så. Jag hade jätte roligt, var glad att alla var där. Synd att inte alla var så taggade till att dansa. Det är nog för att de kände inte varandra eller något. Zoe och Miguel var skit sega på komma, bra att Andreas skeet i att vänta på dem och åkte till mig. Flera stycken kunde inte komma vilket kändes jätte tråkigt. Men jag var ändå nöjd med alla som var där. Kvällen slutade inte som jag hade tänkt mig. En massa tankar börja springa runt fram och tillbaka i mina tankar. Jag saknade mamma och pappa. Sen kännde jag för mycket press. Det hände även en sak som jag blev jätte ledsen över. Jag var så besviken och ledsen. Just i den stunden var det som att det inte var någon idea att se någon som en nära vän.

Fuck off

.

Jobbig dag

Är jätte trött känns som att min huvud kommer sprängas snart. Efter att jag slutade idag från jobbet drog det nästan 2 timmar för mig att komma hem. Jag missade bussen och nästa buss skulle komma efter en timma. Jag tog bussen mot Tumba för att sedan byta till pendeln. Jag missade pendeln också och fick vänta en halv timme. Jag slutade 21.00 och kom hem 22:40. Fattar ni vad hemskt! Blev så arg! Men sånt händer ibland. Jag tittade sl till imorgon så att det inte händer samma sak. 

Min serie på tv Chile tog precis slut. Ska nu äta något lätt och lägga mig. Det väntar en lång dag imorgon måste även upp tidigt. Va jobbigt:(

Gör din egen skrubb

Vill bara ta det lugnt och inte tänka på nånting. Jag hade tänkt basta lite därefter ta en lång skön dusch. Jag har även gjort min egen Sockerskrubb som jag ska rengöra huden extra mycket med. Skulle ni också vilja göra en egen skrubb då gör ni såhär:

Blanda 1/2 dl socker med 1 matskedar olivolja och 1 matsked mjölk.
Oljan är till för att huden inte ska bli irriterat.

Det finns även en annan du kan göra fast med salt. Då gör du såhär:
Blanda 1 dl salt kan 30 ml olivolja eller rapsolja tillsättas.

För mer information gå in på

http://www.nyfikenvital.org/?q=node/1892


Mami och papi..

sitter på flyget just nu. Imorse när jag skulle säga hej då till dem var det jätte jobbigt. Fy kännde mig så ledsen men försökte ignorera själva känslan. Ville inte på något sätt visa för dem att jag mådde dåligt. Jag ville inte göra dem oroliga, dåligt samvete eller något liknande. Saknar dem redan!!:(

Igår så slösade jag mina sista pengar till lördag. Köpte allting själv så jag hade endast kvar en 50lapp. Pappa va så snäll och gav mig pengar innan dem åkte. Fast jag inte ens bad om det. Han märkte nog att jag inte hade något kvar. Jag ville inte ta emot men han gav mig det utan tvekan. Jag får inte pengar på mitt konto förens på måndag. Tänkte att det var kört, blivit så vann att alltid ha nånting liksom. Men min underbara far räddade mig.

Nu ska jag försöka fixa lite musik och själva ljudet till det. Jag kommer inte ha nån tid alls imorgon att fixa det. Jobbar 16-21, lördag 11-16. Måste fixa det idag:) Ska fira mig lite smått här hemma på lördag med mina närmaste.




Ni undrar säkert hur...

min interjuv gick och hur min födelsedag har varit? Interjuven gick bra tror jag, får hoppas på det bästa! Det var två stycken som interjuvade mig. Dem verkade vara lite stressade. Kan förstå det, det var flera som väntade. Jag var först i kvarn:) Det värsta av allt var att jag GLÖMDE ge mitt cv!! Blir så sur på mig själv när jag tänker på det. Dem frågade aldrig det är därför jag glömde men oohh så dumt!

Min födelsedag har varit nästan som en hel vanlig dag. Förutom att jag hört grattis minst 100 ggr och fått säga tack lika mycket. Alla har varit super söta. Meningen som rörde vid mig mest var min store brors "Jannina hoppas dina dagar blir som ens dröm overklighet och låt den dag vara en dröm för att det är din dag" SÅ UNDERBART! Tack Johhny.

Idag är sista dagen mamma och pappa är hemma. Dem åker imorgon tidigt och kommer vara borta i 2 månader½. Vilket kommer vara en evighet för mig.






My day

Jag har fått så många gratulationer genom facebook och även på sms. Känns nästan som att jag hatar ordet "grattis" och "tack" haha. Hört så mycket grattis och fått säga så mycke tack tack tack. Haha nej men alla är verkligen helt gulliga:) Tack så mycket igen till alla er!

Jag gick och hämta mitt CV från Stephanie, hon skrev ut den åt mig eftersom att våran skrivmaskin inte funkar. Det var helt stressigt, jag var verkligen tvungen att ha den idag! Medans jag väntade så ringde Zoe mig och ba grattis haha. Vi pratade en del och hon frågade ifall hon kunde sova hos mig imorgon. Självklart liksom! Mysigt.

Stephanie hade inte haft koll på datumet så hon hade glömt bort att jag fyller år haha. Hon ringde mig nyss och sa grattis haha. Det gör inget klart man kan glömma ibland. Det var ju inte så att jag tänkte "dumma stephanie som inte har grattat mig" haha.

Idag ska jag ju på interjuv för barnflicka:) Vad roligt ser verkligen fram emot det. Men lite pirrigt faktiskt. Jag valde datumet själv just för att jag fyller år idag. Tänkte en lyckodag kanske? Om jag får jobbet blir det en stor present från mig själv:) Jag ska vara där 16:30 får verkligen inte komma sen. Dessutom verkar vägen vara helt kronglig så jag ska försöka åka en timme innan. Tur att det bara ligger i söder. 

My day, man tror säkert att jag ska göra värsta grejen idag men nej faktiskt inte. Jag ska bara på den där interjuven sen hem bara. Haha taskigt liv nej men får se vad som händer. Inget planerat till ikväll iallafalll. Nu ska jag göra mig i ordning.

P.s Andreas har sagt att han ska ringa mig och att jag måste SVARA DÅ, eftersom att jag inte svarade innan när han ringde hemifrån. Hur skulle jag ha vetat att det var han haha. aja Peace




Bild på mig när jag var 15år! :)



Grattis till mig själv:)

Nu är jag 19 år hihi

Snart fyller jag 19 år:)

hej på er! Idag firades jag och min bror lite smått. Min bror fyller ju år idag och jag fyller egentligen år imorgon men mamma och pappa åker ju den 21a så det är därför. Åt lite tårta och umgicks:) Eller man kan ju nästan säga att jag fyller år snart klockan är ju snart 00:)

Efter fikat gjorde jag i ordning mina grejer fort och åkte mot aggregat till dansen:) vi dansar ju varje tisdag 19:00 men tyvär så vart jag lite sen för att familjen firade mig. Jag kom typ 19:40 ungefär. Zoe lärde mig en ny koreografi som hon gjorde hemma och så lärde jag henne den jag gjorde:) Miguel tog en massa bilder på oss med Zoes Kamera. Kan lägga upp dem när hon dem till mig:)

Nu har jag varit ledig ett par dagar från jobbet vilket känns så skönt! Men jobbet ringde mig idag jobbar på fredag igen..

Jaaaaa snart så är jag 19 år! Hur känns det? inget speciellt faktsikt, som sagt 19 är en sån onördig ålder helt enkelt.


Nu gäller det

Från och med idag gäller det att träna varje dag i mins 40 minuter. Jag ska få en träningsmaskin av min underbara moster:D Men den tränar man mage och ben. Just det jag vill:) Tiden går jätte fort man kommer knappt märka när våren redan är här. Måste vara snygg till sommaren. Måste få bort min tjockis mage hihi. Min brors tjej har samma maskin hon sa att hon använde den 40 minuter varje dag i 2 månader och gick ner 15 kilo. Det är ju sjukt bra! jag behöver nog inte gå ner så mycket skulle nog behöva 5kg kanske? Jag vill för det mesta bygga upp muskler och få bort fet de klart haha. Muskler väger så jag kanske går upp ändå:P Men det spelar ingen roll bara det ser snyggt ut.

Det gäller att äta rätt och orka mer! Så då blir det bara grönt för det mesta och ingen mat från jobbet tack!






Snart är det min B-day självklart ska jag äta tårta då:D haha!


Är du en bra kille så läs detta

När hon går ifrån dig och är arg...Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar...Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig...Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig...Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst...Fråga vad som står på!
När hon egnorerar dig...Ge henne uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig...Dra henne tillbaka!
När hon ser som värst...Säg att hon är vackar!
När du ser att hon börjar gråta...Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå...Smygg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd...Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg...Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig...Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag...Försäkra dig att allt är okej!
När hon tvivlar på dig...Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig...Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand...Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig..."Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet...Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen...Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förens hon gjort det!
När hon saknar dig...Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta...Försvinner aldrig smärtan!
När hon säger att det är över...Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten...Vill hon att du ska läsa den

 


Så bra text! hihi:)


När jag är

(klicka på bilderna)



 Seriös                           Ledsen                                

  Cp                                    Skrämd



Glad                               Super glad


Arg                                 Sugen på något? 


Tittar på dig:)



      

Så händer det när man har tråkigt:)

My glasses

Hittade mina gamla glasögon som jag använde när jag var 12 år typ. Det visste ni inte va!? haha Använde dem inte alls mycket bara ibland när jag läste och tittade på tv. Roligt att sätta på mig dem nu efter flera år. Kanske behöver dem fortfarande ändå?:P Jag passar inte ens men vad haha.





Brownie

Jag åt nyss en brownie som mamma hade sparat till mig. Cattis hade tydligen hämtat den:) Tack så mycket för den! Så jag fikade med mig själv åt den och drack grön te:)

Nu känner jag mig som en riktig tjockis bulle, efter att jag ätit den. Åt inte upp hela men ändå! Måste träna lite för att få bort det ur min kropp:P Jag ska nog även basta senare.



 Sugen eller?

Min bästa vän&A21:)

Jag fick mina grejer i tosdags (vilket jag trodde att jag inte skulle få). Jag hämtade paketet direkt i posten, jag trodde jag skulle få den direkt hem som det stod men paketet var för stort:P Jag blev jätte nöjd med både kläningen och mina knä höga stövlar.

Igår firade vi Zoe hon fyllde ju 18 förra veckan. Då tog jag på mig min nya nelly kläning. Zoe hade det verkligen bra med hennes gordo. Blir så glad för hennes skull att hon hittat en kille som honom och att dem är så kära, så himla söta! Stephanie kom dit någon timma efter att jag hade kommit. Skönt att träffa henne sista jag träffade henne var den där dagen när jag skulle möta henne här. Känns som att jag nästan inte ens haft tid för mina vänner så det känns bra att hon kom. Det dåliga med festen var att dem där killarna sat mitt i vägen (på dansgolvet) och pratade med varandra. Sen att ingen dansade men det var från början bara. Sen vart det bra folk dansade och hade det bra!:)

Jag hade koll på klockan nästan hela kvällen. 23:48 Såg jag att kolckan snart var 00:00 Jag var redo att gratta Andreas som är 21 år nu:) Jag dansade och glömde bort tiden. Mitt i när jag dansade kom jag på det tittade på klockan snabbt och då var den 5 över. Sprang och grattade honom direkt. Kände mig elak att jag inte kom på det exakt 00 men jag hade faktiskt koll på klockan. Vi pratade lite igår om saker och ting vilket kändes ganska bra. Men vårat samtal är inte avslutad ännu. Vi ska försöka ses under veckan. Men men, GRATTIS igen Andreas:)

"Jannina du är guld" så fint sagt! :D hihi..


Tro inte på vad han säger förens han visat det

Jag hoppas mina grejer kommer redan imorgon. Jag fick ett mail från nelly om att det skulle ta yttligare 2 arbetsdagar alltså idag och imorgon? Jag hoppas det! Orkar inte vänta haha. Hoppas dem kommer imorgon när jag är hemma då börjar jobba kl 11.

Jag har så ont i armen känner mig helt stel med den. Jag får ont bara jag rör på den. Jävla vaccinet, hate it! Jag som jobbar idag börjar 16:45 hoppas de går bra men den här smärtan.

Jag var uppe till ganska sent igår natt har vänt på dygnet inte bra! För er som undrar, jag börjar skolan den 18 e det är därför jag varit hemma;) Jag tittade lite på vart jag kan resa i sommar. Jag skulle så gärna vilja göra det. Bort från kalla Sverige sommar. Jag tittade lite runt. Tänkte på malaga eller Ibiza. Får se. Ibiza är tydligen värsta party stället, min syster var där när hon var yngre. Jag vet iallafall att jag vill bort! Ensam eller med någon måste dra ändå. Undra vem som skulle vilja resa med mig? hihi. Planerat med tjejerna men det verkar som att dem inte vill det lika mycket som jag, känns som att det inte kommer att bli av att alla åker. Men jag måste bort lite, det har varit så mycket på sista tiden. Hoppas tiden går fort som fan.

I december är det bestämt att åka till Chile ska dit med hela familjen förutom Johnny och hans familj som ska stanna här. Jag längtar så mycket, har inte varit där sen jag var 15 år tänk er. En hel paradise för mig där.





Ibiza 


Lo que tengo que contarte de ayer

Vaccinet gick bra igår. Förutom att jag inte ville ta den egentligen. Men jag måste tydligen för att jag är nära barn. Nu har jag så himla ont på min vänstra arm. Jag kan inte ens ta upp den, knappt röra den.

Jag gick till centrum efter det med pappa och köpte lite grejer. Jag passade på att grön den som min bästa vän Zoe har tipsat om på sin blogg. Drack första igår, det sägs att den rensar kroppen och så. Jag hade aldrig smakat grön te innan så det är något helt nytt för mig. Smaken var helt okej.

Ni glömmde väl inte att jag skulle sola också:) Vi kommer till söder och det var stängt! Vi tänkte ett tag, vi ville verkligen sola. Frågan var vart? Då tänkte vi på skanstull (men osäkert visste inte riktigt om den fanns kvar), Högdalen och Farsta.  Vi gick till gullmars och tog tunnelbanan en station till skanstull vi tänkte "det är mycket närmare" Vi gick och gick hitta inte ett skit medans våra fötter var så kallaa Att vi fick ont när vi gick som att dem skulle gå sönder eller något. Det fanns inget, vi planerade att åka till högdalen då (direkt buss hem sen). Men nej då kom jag på att jag skulle köpa mig nya stumpbyxor. Vi gick in i ringen in i Lindex Hittade dem sendan fick vi syn på en  massa mysiga strumpor. Så jag köpte även strumor. Köpte ett par jätte fina som ser så varma och sköna ut. Han inte testat dem än men dem är perfekta till att ha på sig till mina höga lår boots som är påväg:)

Till slut så blev det ingen högdalen och vi åkte till farsta istället och solade där. Laila köpte en olivolja som vi smörjde in oss med för att bli brunare och inte känna att huden blivit torr. På kroppen blev jag brun men på ansikten ser jag bara röd ut. Aja det kanske kommer färg efter några dagar.  Men huden känns och ser självklart mycket finare. Efter solandet gick vi till donken en snabbis vi var hungriga. Men jag är så trött på donken så jag köpte något litet bara. haha aja brukar ändå inbte få i mig så mycket.





Ni undrar nog varför jag har så dålig bild. Det har hänt något knäppt med min Kamera:( måste köpa ny.


mmmhhhh

Jag hade inte sovit så skönt på länge. Jag vaknade inte förens vid 13 tiden, sov jätte djupt. Behövde nog det. Åt "frukost" nyss haha jätte sent men aaah bättre sent än aldrig.

Idag ska jag åka och hämta mitt termins kort i sågbäck. Därefter ska jag till vårdcentralen med pappa. Jag ska få sjuss skönt, ja borde ha hämtat busskorten för flera dagar sen men har inte gjort det. Det är dags nu måste göra det! Mina föräldrar har tjattat på mig i månader att jag ska vaccinera mig. Jag orkar inte bry mig längre så jag ska göra det!!!! Skiter i vad som händer. Så jag tänker ta det, tror inte det händer någonting. Händer det, så händer det punkt slut.

Idag ska jag bli brownie ska möta Laila efter jag gjort det jag ska göra och vi ska sola. I need it, ser så blek ut. Det får nog bli söder. Då kan jag passa på att köpa mig nya strumpbyxor.






Yes!

Hej bloggen! Efter en hel dag hemma så känns det helt perfekt. Han inte riktigt haft lust att gå ut eller så. Det är ju så kallt ute. Men snart ska jag träffa Stephanie:)

Jag har varit så snäll mot mig själv den här månaden hihi. Jag beställde ett par jätte fina boots och en klänning från nelly. Jag hoppas dem sitter lika bra som dem ser ut. Jag kommer få hem dem inom 2-3 dagar. Kanske kan ha något av de på mig på lördag:)

Det blir röj på lördag:) Jag och Zoe har bestämmt oss att dela på en Tequilla flaska hihi, vi måste ha jätte roligt. Hon fyller liksom 18 år:) Nu måste jag klä på mig och träffa Stephanie.

Dessa två:)


Grattis i efterskott igen Claudio:) <3

super röda

Mina torra Läppar:( Hela dagen har det nästan set ut som att jag haft röd läppstift på mig. Dem gör ont och dem svider varje gång jag rör på dem. Jag har lagt läppbalsam men det hjälper inte. Jätte jobbigt! Vill få bort det nu!

Tog denna bild med puss för de såg helt döda ut. Man ser inte det röda så mycket men kolla överläppen fått typ en lager eller vad man kan kalla det för.

Titta:(

PUss


En tidig morgon

Idag fick jag gå upp ganska tidigt. Jag ville inte gå upp från sängen men var tvungen:( Direkt in i duschen, stod där helt sömnig och kännde hur vattnet rann ner från huvudet till tå. Ville bara lägga mig ner igen.

Hade lovat min syster att åka hem till henne tidigt. Hon är två barns mamma ena är 1år och den andra bara 1-2 månader. Hennes man måste vara på jobbet och får inte vara borta för mycket. Kan ni ens tänka er hur tufft min syster har det då? Hon behöver värkligen någon som är där dem timmarna. Jag ställer självklart upp, speciellt nu när jag är ledig. Filip är jätte busig man måste ha koll på honom hela tiden. Han är nyfiken på allt och vill ta på allting, han har precis lärt dig gå. Den lilla Lukas han gör inte mycket väsen av sig men han är hungring nästan hela tiden och bajsar på sig hela tiden.

Dem är så sööta!! Älskar dem så mycke, får bara lust att äta upp dem haha. Tycker så synd om min syster. Hon hade så ont i ryggen idag. Kan tänka mig liksom att vara två barns mamma är ju en hel tids jobb. Dessutom är hon känslig i kroppen efter förlossningen. Stackarn:( Jag kommer typ aldrig ha barn, så läskigt men underbart såklart. Undra hur mina barn kommer att se ut? hm. Frågat mig den frågan sedan liten.

Jag fick en present i förskott av min syster Carolina, vad snällt. "ville ge den innan, tror du behöver den" sa hon. Det gör jag faktiskt, blev jätte nöjd och glad.


Fick denna fina Agendan



Jag som hade tänkt köpa en hihi, den är perfekt.. Tack så mycket! Love you<3
Hon köpte även en pizza till mig, så snäll hon är! Blir glad av själva tanken. Saknat henne så mycket.


♥                       ♥                        ♥



Min katt ligger här brevid mig och sover som en gris. Han ser ut som en lång korv eftersom han strekt sig så mycket haha men iallafall. För två dagar sedan skickade jag in ett ansökan på nanny. Jag fick besked redan idag! När jag hade rast på jobbet (jobbade efter att besökt syrran) fick jag ett sms av dem. Det stod att dem var intresserade av mig och att dem gärna ville att jag skulle komma på en interjuv. Jag fick själv välja vilken tid som passar mig bäst. Ni fattar nog inte ens vad de är för någonting. Efter som att jag utbildar mig till barnskötare så passar detta jobb utmärkt för mig. Det handlar om att passa ett barn hos någon familj. Ni vet jag pluggar ju så jag skulle bara jobba en dag i veckan (om jag får jobbet). Har ju donken också men allt handlar om extra pengar.

Om ni bara visste till vad jag vill spara till. Kan berätta det men inte nu. Jag tänker jätte mycke på framtiden har jag märkt. Men det är bra!

Iallafaall Jagh ska nämligen på interjuv den 20 Januari. För alla er som inte visste det så fyller jag år just det datumet. Hoppas det går bra då, får bli min present.


Måste sova nu

Varför kan jag inte sova? Har borstat tänderna och så. Nu chattar jag med en killkompis som är i Chile just nu hihi roligt. Men jag borde faktiskt sova. Jag försökte sova men jag kunde inte. Alexandra min lilla kusin har redan deckat för länge sen. Hon har sovit här i 3 dagar i rad. Känns ganska mysigt faktiskt. Ser henne nästan som en lilla syster. Den Lilla systern jag alltid velat ha och som jag aldrig fick (är yngst).


Buu

Slutade 18 idag från jobbet fick jobba över skulle ha slutat 15. Min papi kom och hämtade mig så gullig. När jag kom hem så tog jag det bara lugt för det mesta.

Tittade på mamma i ungefär 2 timmar när hon packade resväskan. Det gör så ont i hjärtat att dem åker snart. Blir så ledsen:( Jag vill inte att dem ska åka. Men ändå så vill jag det. Dem kommer ha det så bra i Chile, ha värme och ha hur roligt som helst. Det jobbiga är att jag kommer sakna dem så otroligt mycke. Det kommer kännas så ensamt:( Mina bröder kommer vara hemma med det är inte samma sak. Dem är i sin egna lilla värld och pratar knappt med mig. Nej nu blir jag så ledsen. Mamma får inte se att jag gråter nu. Måste torka bort.

Så vad gör man åt det? Jag är glad för deras skull! Är så glad för dem. De e bara jag som e lite konstigt känslig just nu känns det som. I need something but I do not know what it is!





varit lite för negativ tror jah, usch något jag verkligen hatar! Det bästa med den här dagen är att Min bästa vän Zoe är nu 18 år:D Nu är det inte dag direkt men aja ni förstår. Älskar dig Zoe! <3

Fredag

Tidigare så åkte jag in till stan och möte Zoe. Man kan säga att våran shoppnings dag blev riktigt lyckad. Det var jätte mysigt. Hon är bäst att shoppa med! No stress. Vi åkte till skanstull och gick in i ringen. Zoe skulle hämta sin klänning som dem hade lagt undan till henne. Jag blev kär i den. Den var verkligen jätte fin. Men det fanns bara stora storlekar kvar:( Men! vet ni vad, jag hittade mina älsklingar:D minns ni klackskorna jag verkligen ville ha från hm som var slut överallt i storlek 36? Zoe hittade dem och ba Jannina? (och visade mig dem). Jag köpte dem direkt utan tvekan! Så nu har jag mina älsklingar, tur jag hade! Det var dem sista kvar. 

Vi gick in på glitter och Zoe blev kär i ett par örhängen som skulle passa perfekt för hennes klänning. Men hon hade inte råd. Då sa jag att jag kunde köpa dem till henne som födelsedags present. Hon är värd det och mycket mer!

Vi provade en massa kläder. Jag höll i så mycket att jag fick ont i armen. Av allt jag provade så köpte jag två plagg en klänning och en kjol. Kläningen måste jag fixa lite smått så den har jag inte tagit bild på. Men den är iallafall svart, tajt, kort med långa fransar. Låter konstigt nog men den är jätte fin:)



 


Fredag

God morgon bloggen. Jag vaknade runt elva av att jag var helt täpt i näsan och kunde knappt andas haha fräscht. Min lilla kusin Alexandra sov över här idag och hon sov med mig hihi. Latmasken har fortfarande inte vaknat. Jag ska väcka henne så vi kan gå upp och äta frukost.
Därefter ska jag göra mig i ordning och göra mig fin. Jag ska in till stan och möta min bästa vän Zoe vi ska shoppa lite:) Vi ska även åka till skanstull, hon ska köpa sin snygga fest klänning hon ska ha på sin födelsedagsfest. 

Jag fyller ju också år snart men har faktiskt inte ens någon aning om vad jag ska göra. 19 bast liksom en helt onördig ålder haha. Men det kan ändå vara bra att fira lite smått? orkar inte bry mig:P

Mina föräldrar åker ju snart, blir små deppig för det. Kommer sakna dem så himla mycket!:(

Nu kurrar min mage ska upp och äta.


Idaag/Just nu

Hej bloggen saknat dig.. haha Pratar med mig själv:P nej men har faktiskt saknat att blogga. Jobbat hela dagen idag vilken jag trodde inte jag skulle. Tony ringde mig och sa att dem verkligen behövde mig. Jag fick gratis mat bara för det haha. Tjockis jag e men jag hann inte äta hemma. Fick skynda mig dit. Fick stänga.

Jag skar mig på fingret idag bara för jag hade så bråttom. dumma mig:( Det kom jätte mycket blod, det svider fortfarande. Stackars mitt lilla finger. Jag hoppar dem inte ringer mig imorgon för ne nu jävlar tänker inte jobba. Är trött efter flera dagars arbete i rad. Det var extra jag ville ha. Men glad ändå kommer vara rik nästa månad haha.

Imorgon ska jag möta min Bästa vän Zoe i stan runt 14. Vi båda kännde för att köpa oss något fint hihi. Skönt att få komma ut lite. Rambo min katt ligger på min matta och ser jätte tjock ut haha. Jag ska nog ta upp honom och lägga honom på min säng i stället.

Nu måste jag ringa Laila jag är så seg! skulle ringt henne tidigare. Hon hade lite saker att berätta. Ingen rolig person att prata om direkt. men meen vad ska man göra. Yo me entiendo..


Ledig=nej

Trodde att jag skulle vara ledig idag. Min chef ringd mig nyss och frågade mig om jag kunde jobba idag till 21 Ohh! Jag tackade ja bara för jag inte har något för mig idag och för att det är dubbelt betalt idag. Och dessutom måste jag spara pengar! Nu måste jag upp från mig säng duscha, äta något och åka iväg fort som fan. 

Härlig tisdag

Jag är så jävla lat har inte ens orkat skriva i bloggen. Igår jobbade jag, stressigt som vanligt. Efter jobbet så möte jag Sara utanför jobbet. Vi gick på bio och tittade på Avatar, vi ville se 3D men så blev det inte. Jag trodde Sara hade bokat med 3D men det gjorde hon inte. Dumt att vi inte kom på det innan:P

Vi åt som riktiga tjockisar haha vi köpte två stora läsk, en stor popcorn och en mellan snacks. Vi betalade bara 45 kr för allting hihi. Tjejen i kassan var kompis med min stora syster för flera år sedan. Jag kännde igen henne direkt men vågade inte säga något till slut så kom det ut "känner du igen mig?" haha jag skämmdes så mycket. Hon ba "ja det är därför ni fick rabatt, hur mår Carro?" haha.

Filmen var så himla bra! Något av det bästa jag set. Det fanns verkligen allt i filmen Romantik, Fantasy, Action och skräck (tycker jag iallafall, Sara hållde inte med om skräck haha men jag tycker den va lite läskig ibland). Under filmen så var det någon tjej vilken jag trodde var en kille som gjorde jätte konstiga ljud med näsan. Sådär jätte förkyld haha. Jag och Sara garvade sönder oss så roligt:P

Jahap efter det så fick vi vänta på bussen ass länge så vi tig den mot skärholmen och väntade där. Och tog sedan bussen därifrån. Vi hade så tråkigt och det var så äckligt kallt att vi väntade på bussen i t-banan. Vi gjorde mix med den där grejen för blinda som säger när bussarna åker haha "buss buss buss". Till slut försökte jag säga "buss bus buss bus" men det gick inte så bra. Trög jag e:P

Skönt att gå på bio efter 4 dagars jobb jobb jobb. Behövde verkligen göra annat. Så Sara räddade mig också faktiskt!





demarco- she can't wait


Medina -Sagoland



Jätte fin låt!


Lördagen

Hade en stressig dag igår. Men det var värt det:) Pappa kom och hämtade mig igår efter jobbet men han var lite sen för han gjorde saker innan. Jag hade glömt min mobil i bilen när han hade lämnat mig så jag kunde inte ringa eller något. Men till slut så kom mi papi. 

Vi åkte till Gullmars och hämta mamma och dem från min syster. Dem hade varit där och firat hennes 27 årsdag. Tur för då passade jag på att hälsa på henne en snabbis. Jag ville verkligen men jobbade hela dagen.

Stephanie fyllde också år igår, hihi samma dag som min syster. Så när jag kom hem så bytte jag om och gjorde mig i ordning lite smått så gick jag till henne. Det var så skönt haha jag gick inte ens i en min, hon bor så nära. När jag kom dit så var folket där. Dem som var där var Stephanie så klart, Gaby, Natha, Claudia, Cayo, Adde, Carolina, Sara, Pawel, Irene (men hon sov), Stephanies kusin, Valle (men var där en stund) och Alexis kom till slut :)

Vi dansade, drack lite och umgicks. Kvällen var lyckad jag hade det roligt. Förutom att det blev en minipini tjaffs men det fixade sig till slut:) Juste och att sängen gick sönder pga några personer. Det roliga var att steph märkte direkt vem det var.

Jag bråkade med Sebbe hela kvällen haha. Det är så roligt att slå honom. Jag drev med honom om att han hade en liten balle och att den säkert var liten men tuff och gick runt med keps:P haha Jag och Gaby hittade på en massor vi hade jätte roligt skrattade hela tiden:P Tror sebbe tog åt sig haha jag ba vadå så du har liten?
Men han vet ju att jag skoja bara:)

Nu ska jag äta och göra mig i ordningt börjar 17 idag. Hoppas det inte är så mycket folk idag som det var igår. Jag har en 4 timmars arbetspass idag bara ändå skönt!

-

När allt känndes mörkt och kallt
Kom det till hennes liv som ett solsken
Det fick henne att må så bra

Från en dag till den andra blev allt bara fel
Iskall blick och inget förväntande samtal