When I look at you makes me happy

Jag ska åka efter lunch idag från skolan. Jag måste till e-on (kontoret) för att visa upp mitt leg och visa att det är jag. Inte för att de inte tror på mig utan för säkerhet och kunna få min bricka. Jag tycker det är jätte bra så slipper vem som helst komma liksom och ba tja heter jannina och ska jobba hos er det är en självklar grej. Jag glömde mitt leg hemma just den dagen jag var där sist. Typiskt, jag som oftast brukar ha den i väskan.
Gaby ska på tåget i Rönninge och ska med mig. Efter det hade vi tänkt åka till ikea, gaby skulle kolla något. Jag ska passa på och köpa lite saker för att slippa gå runt och tänka på det.

Glöm inte att det är morsdag nu på söndag! Köp åtmistone en ros till mamma eller kom med frukost till sängen:)

vad ska man hitta på idag då? men jobbar 11 imorgon:( but only 4 hours;)

Ninjakatten attackerar




HAHAHAHAHA sååå söööt!!

Sweetdreams

Efter en lång plugg kväll blir det läggdags. Jag har prov imorgon i små företagande. Jag förstår hälften:/ har nog med intressen att göra. Jag har aldrig tänkt mig öppna ett eget företag? Förstår inte varför vi ska kunna det, vad har barn med det att göra. Öppna förskola kanske, men inget finns nog att tjäna på det. Det kostar bara en massa pengar.

God natt :)

Lite shoppning

Idag följde Taarek med mig till stan. Han hade inte tänkt sig att vi skulle få gå runt så mycket haha han verkade lite trött. Men han stog ut med mig och höll i min påse hela tiden. Vi gick in och ut från olika affärer. Jag köpte inte jätte mycket men jag är väldigt noggran och vill inte köpa något som bara ska ligga. Har varit med om det flera gånger. Tänkte visa vad jag köpte. Jag hittade bara väskan av det jag hade tänkt köpa.





Top/korset - Topshop 419:- (rea) annars 599:-
Örhängen - H&M 49.50:-
Väska - H&M 99:-


Tog bild med min söta top


God dag!


Hej bloggen efter skolan hade jag tänkt åka in till stan. Jag hade tänkt göra det igår men det var ju snusk väder. Idag är det finnt lite kyligt med det går. Jag hade tänk köpa alla de här fina från H&M. Endast toppen är från Veromoda som Kenza visar upp. Ni kan klicka på bilderna så ser ni priser osv.


Visa Top SEK 179, Vero Moda - NELLY.COM

Nu ska jag göra mig i ordning och ta 11:15 tåget till skolan. Ha det bäst!



Hur tjejerna i min klass beskrivit mig

Social
Gullig
Posetiv
Trevlig
Öppen
Frihets älskare
Omtänksam
Stilig
Söt
Optimistisk
Skön
Liten&underbar
Busig
Posetiv

 

Fotograf: Mimmi :D


Chris brown <3







Laaaaaaady

En låt jag aldrig tröttnar på


Grill mys

I lördags grillade jag med Gaby, Steph, Mikki, Natha, Claudia, Caco och hans kompis. hade det jätte roligt. I början höll vi på bränna upp engångsgrillen bara för att vi inte riktigt förstog hur vi skulle göra. Men tur var att Claudias kille vare smartare än oss alla. Vi grillade korv och gjorde completos, mmm det var super gott.

Vi fixde dricka och roade oss hela kvällen med massa prat och musik. Min spanska är så himla dålig tyvär! haha jag berättade på spanska om vad jag var med om i skolan. Något läskigt som jag inte ska gå in på. Vi disskuterade jätte intressanta saker som jag fortfarande tänker på. Senare mot kvällen blev jag liiiite full och gjorde bort mig på bussen. Asså nej jag garvar fortfarade bara jag tänker på det haha. Men Gaby hjälpte mig så himla gullig. Vi hade tänkt gå på en efterfest men den blev inte av. Jag träffade Taarek efter åt och hade mysigt.

Jag lägger upp bilder när jag kommer hem. Älskar er tjejer!














































Sunshine

Njut av dagen!


Varför vara ledsen när man kan vara glad?

 Det känns nästan som att jag kommer somna när som helst. Men bra att jag är trött nu när jag ändå ska upp tidigt imorgon. Bilden som ni ser tog jag för cirka en timme sen, men nu ser jag inte sådär pigg ut. Jag ligger som en död fisk på sängen.  

Idag var jag och mamma var barnvakter idag till Lukas och Filip. De är som godis för mig båda två, vill äta upp de varje gång. Vid ett tillfälle så grät Lukas jätte mycket både min mamma och pappa kämpade för att han skulle somna. Bebisen var hungrig men min syster var ju inte här, hon gick på bio med sin man. Vi kunde inte ge vanlig välling för han ammar. Saken är att han har en dålig vana att somna genom att amma "äta".
Min syster ringde och frågade om allt var okej och pratade med mamma. Jag tog Lukas, gick in med honom i rummet, släckte lampan och rörde om honom i famnen. Det tog ungefär 5 minuter och han somnade. Kände mig så bra! mamma kunde knappt tro det efter att hon och pappa hade kämpat så mycket haha. Jag fick honom att somna direkt hihi är bäst för barn.

Resten av dagen har jag pluggat och bara slappat. Jag var i skolan tidigare såklart och solade massor på min rast. Det kom massor med saker att välja mellan men inte blivit av. Jag har tänk mer på imorgon dagen måste vara fin, glad och pigg eftersom jag ska upp tidigt to my new work.


Jag vill komma långt och vara framgångsrik

Fredag wiiee! Jag ska berätta om ett nytt skvaller om mig själv. Det låter väldigt dåligt men så är det inte. Jag har fått ett nytt jobb. Ni kanske minns när jag berättade att jag skulle på interjuv? Skönt att veta att jag klarar mig efter att jag gått klart min utbildning.

Jag har fått jobb på företaget e-on. Jag kommer gå fin klädd om dagarna haha så bli inte chockade om ni ser mig fin klädd mitt på dagen. Jag var på utbildnings möte igår, fick väldigt mycket information. Det kommer ta lite tid tills jag liksom lär mig precis allting. Lite krongligt men jag fixar nog det. Man tjänar väldigt bra med pengar. Jag ska jobba under sommaren hel-tid sedan bestämmer jag om jag vill vara kvar eller inte.

Efter det jag fick höra om Mcdonaldsfusket får jag knappt någon lust att jobba kvar. Men jag har faktiskt inte blivit lurad eller behandlats dåligt på något sätt. Jag fick även betalt när jag var sjuk. Men om vissa saker håller jag med ändå. Nu när jag har det här nya jobbet hade jag inte riktigt tänk se upp mig på donken. För Det är bara ett extra jobb för mig. Varför säga nej till extra pengar? Jag måste spara pengar till mitt körkort som jag tänker ta innan jag fyller 20 år. Det är mitt mål. Jag vill göra mycket i livet men därför måste jag ha råd också.







Maskerad fest

Från början var det dött. Ingen dansade, dålig musik och alla satt ner. Men sen efter ett tag börja folk bli lite mer "roliga" och började dansa. Jag var inte sådär jätte taggad. Jag räddade festen genom att sätta på min musik haha, tur att jag hade sladd med mig:) Blev lite mer taggad när Claudia kom med sin dricka och delade med sig. Vi blev lulliga trots att vi delade.

Irene såg så glad ut. Hon var så gullig med barnet hon hade hängande på magen. Känns som vi inte hann umgås så mycket eftersom hon hade så mycket att tänka på och så många att vara med:P

Jag och steph klädde ut oss till cowgirls, Gaby till svart/vit (minns inte vad det hette), Natha till sexig städerska, Irene hm förstog inte riktigt men det såg gulligt ut, Claudia hade på sig 3D glasögon och såg ut som en lärare? haha, Cayo och hans vän var piff och puff.



Jag, Claudia & hennes vän.



Jag & Claudia



Natha&Jag




Snälla tjejen, Natha, Steph och Claudia






Gaby och hennes haff hahhaa (just då, typ)


Utgång

Jobbade tidigare men jag fick sluta tidigare bara för att det var för mycke personal och lite gäster. Skönt för jag kände att jag inte orkade jobba.

Idaag blir det PARTY! Ska på maskerad fest. En tjejkompis fyller år idag och ska fira sig fira sig tillsammans med en klasskompis. Jag ska dit med tjejerna. Vi ska göra oss i ordning hos steph. Ska vara en cowgirl haha:)

Men innan det tänker jag gå ut i solen med mamma och ricky. Bye


Fredag

Jätte mysig dag faktiskt. Jag jobbade men gjorde knappt något känns det som. Jag gjorde det enklaste sen jag började.

Jag åkte till stan efter jobbet och träffade Tuna, hans kompis, Eda och Begum. Vi gjorde inte mycket mer än att umgås och äta glass. Tuna som alltid ska äta så mycket haha.

Senare på kvällen träffade jag Laila. Vi promenerade och sedan gick hem till mig. Vi pratade en massor om olika grejer. Hon är fan bäst! Ibland ska man ju våga lite mer med sminkning och det är jag och Laila sämst på. Ibland borde man ju testa sig fram. Vi sminkade varandra haha med ögonskuggor osv. Jag är väldigt dålig på färger och även på att lägga ögonskugga, det blir så fult. Men när Laila gjorde blev jag faktiskt nöjd. Det såg snyggt ut med svart/vit ögonskugga. Laila tog lite bilder vi lekte att hon var min fotograf och jag hennes modell så jag fick posa en del haha. Därefter fick hon en skön massage av mig:)






Torsdag

Alltid skönt med röda dagar. Jag gick upp tidigt och gick på arbetsinterjuv. Det gick faktiskt jätte bra. Jag ska dit för lärning på måndag. Killen som interjuvade mig var verkligen jätte trevlig. Vi klickade verkligen med varandra. Han sa att han verkligen ville få mig till nästa steg. Jobbet är försäljning och har någonting att göra med el och är en av världens största försäljnings företag. Jag måste gå fin klädd på måndag (svarta skor sa han) haha.

Jag åkte efter till jobbet. Synd att jag var där en timme innan. Men tur att man har vänner att prata med och att man har en telefon haha. Jag pratade med Gaby i en hel timme. Efter det byte jag om och jobbade till 15:30 nästan ingenting.

Efter jobbet åkte jag hem. Jag var lite förvirrad om jag skulle hem eller inte eftersom jag hade planerat träffa Taarek. Men han hade lite saker och göra så jag åkte hem. Jag tog en dusch och byte om. Jag träffade honom på kvällen. Vi träffades i Heron för att äta. Jag var inte ens hungrig så jag köpte en chickenwrap på donken och han köpte någon chicken tikka tror jag det heter haha. Jag ville gå på bio men han skulle inte hinna för att han skulle upp tidigt till jobbet dagen efter. Vitänkte bowla istället men det var fullt med folk och dessutom kostade det 360kr för en timme:s just den dagen. Lika bra att bowla en annan dag istället. Vi spelade en massa spel istället och hade det jätte roligt. :)




Hahahha sööt vilket smile

 


God natt

Ville skriva en snabb inlägg för mina ögon kommer att stängas. Jag är verkligen jätte trött. Imorgon ska jag upp tidigt ska på arbetsinterjuv och därefter jobba. Dubbelt betalt, klart man vill jobba då;) Jag skriver säkert helt fel. Men aja ni får ha det så bra!! Föresten det gick bra med min vän i stan idag vi åt glass och pratade en massor. Juste jag kommer nog inte uppdatera imorgon för jag ska inte hem efter jobbet. Kanske gör det imorgon på kvällen. Jag skulle gärna vilja veta hur man kan mobil blogga, någon som vet?

GOD NATT


Mot stan

Kom nydligen hem från skolan men ska snart iväg igen. Jag ska in till stan och träffa en vän som jag inte set på flera år. Lite spännande;) Vi hade planerat att ses redan igår. Nu ska jag se till att tvätta ansiktet, byta om och sminka om mig lite. Känner mig alldeles för seg efter en lång skoldag. Mamma håller på laga mat, kommer nog inte få gå ut heller förens jag ätit. Måste hinna.

 
sega jag haha, Nu ropar mamma.






Onsdag

Jag har precis haft prov. Jag tror inte ens jag kommer klara av det. Min lärare var inte alls tydlig på att förklara dessutom har jag inte ett dugg intresse för små företagande.

Jag blir så ledsen känner mig taskig. Jag lovar att jag inte gör saker med flit. Det blir så mycket att jag tappar kontrollen över allt. Det är som att hålla flera bollar i luften dag in, dag ut. Jag önskar ibland att man levde frit utan bekymer. Det är mycket jag vill och folk vill också. Men känns som jag knappt hinner med något. Jag blir bara förvirrad och får lust att bara stanna hemma. Jag har inte mycket tid eftersom jag slutar sent ifrån skolan.



LOVES

Loves
Loves by Jannina featuring Baby Phat accessories

Tisdag, problem med sl

Hej alla glada! fint det har varit idag, hur skönt som helst. Jag gick upp klockan 7 i morse. Hann snabbt in i duschen, passade på att tvätta mitt hår. Jag skyndade mig till tåget för att inte missa. Jag fick tyvär gå i blöt hår för att jag inte hann torka. Mamma skulle blivit galen om hon hade set mig.

Tåget var i tid BRA! tänkte jag för tågen är nästan alltid sena. Just idag bestämde jag mig även för att ta en lite senare tåg. Tåget stannade kvar i Södertälje hamn ett bra tag innan den börja röra sig igen. Jag bet ihop och tänkte "hoppas den här skiten åker snart, min busss åker om 3 min". Jag blev så arg jag var framme i södertälje centrum 08:22 och min buss åkte 08:16. Det ska alltid vara något fel med tågen helt otroligt.

Jag träffade på Daniel från min skola han hade suttit på samma tåg. Väntade på nästa buss tillsammans med honom i 23 minuter ungefär. Daniel fick messa Lena för hämtning. Haha jag har gjort det så många ggr att de inte tror på mig längre. Vi tog X bussen mot nykvarn så vi var framme snabbare än vanligt. Då lyssnade vi på hans mp3 för jag hade glömt mina hölurar hemma:(

Eftersom jag inte har några lektioner så får jag göra det jag har kvar att göra. Jag gjorde då min skriv uppgift. Min skoldag var inte sådär jätte rolig direkt. Men maten smakade bra;) Jag fick lasange medans alla åt äcklig fisk:P

Jag åkte hem direkt efter lunch, de gjorde några andra med. När vi kommer fram till Södertälje så är det ersättningsbussar till Södertälje hamn. Det var inte lite folk heller som skulle på bussen. Jag och Daniel vart skit sura, först på morgonen sen när man ska hem? När vi kommer till Södertälje hamn så var vårat pendeltåg sen hahah det var som ett skämt. Men Jag hade roligt hela vägen för vi pratade massor hihi:)

Vilken dag, det är inte ens första gången! Penndeltåg borde inte ens finnas. T-bana är mycket bättre





Victoria's Secret

Min nya goda parfym & kräm med härlig doft







Måndag

Känner mig lite sjuk har ont i halsen, är hes och förkyld. Inte alls roligt. Det är så mycket jag inte har skrivit om men vet inte rikigt hur jag ska börja. Känns som att det knappt finns tid för saker pga jobbet och skolan. Men snart är skolan slut allt kommer bli lugnare tror jag. Tänker börja med körkortet direkt efter skolan hade jag tänkt. Jag måste även söka jobb inom mitt yrke. Helt otroligt att man måste kämpa så mycket för att uppnå det man vill.

Jag har shoppat ganska mycket i turkiet och här i sthlm. Ni får säga till om ni vill veta vad jag köpt så kan jag lägga upp bilder.

Juste igår bestämde jag mig för att sluta röka helt. Nu är jag verkligen helt bestämd. Blev så äcklad när jag rökte sist kanske för jag hade ont i halsen? Det var inte så att jag rökte mycket dagligen kunde klara mig med en cigg om dagen. Men iallafall det finns inte för mig längre. Det blir så dyrt i längden och det är inte bra för hälsan.



Fyra ego bilder på mig haha












Turkiet resan

Det känns som att jag äntligen har återhämtat mig från resan. Nu kan jag börja blogga igen. Ni undrar säkert hur det gick på min resa till Turkiet. Det är flera som har frågat mig faktiskt. Förlåt att jag varit lite egoistisk och inte delat med mig. Men på hotellet hade vi knappt tillgång till data. Den var nästan alltid upptagen, dessutom var vi ute hela dagarna. var jätte trött så fort vi kom till hotellet.

Men jag hade verkligen roligt, rätt mysigt. Det var inte som jag förväntade mig. Folket var så kärleksfulla och spred så mycket glädje. Den här resan är helt oförglömlig. Nu tänker jag lägga upp lite bilder och berätta lite kort om varje bild. Resten av bilderna kan ni se på min facebook Jannina Guerra.




Efter en lång resa kom vi äntligen fram till första middagen tillsammans med ledarna. Vi var trötta, hungriga och full av förväntningar.

 

Något typiskt med Te i Turkiet. Den här lilla söta fick man nästa överallt.

Vi gick och shoppa denna soliga dag, vilket kändes väldigt bra!;)

Vi besökte ett barnhem en stund. Vi träffade jätte söta barn.

En gruppbild är alltid bra;)

Eda och jag en dag på bussen:)

Shooosan på er! :)

Vattenpippa

Sverige&Turkiet

Grupparbete

Efter ett till besök på barnhemmet

Vi åkte och titta på solnedgången i ett högt berg

Daniel och jag. Klart att man ville ta en bild med en fin utsikt bakom sig:)

Madde och jag i "festen"

Bara för de var så söta

Fred Flintas stad?

 

 

Jag fick en papparsros av en turktjej

Tv

 

Tuna och jag

Eda, Tuna och jag. Benstrekare efter att ha sutit i bussen i några timmar.

Sista dagen, påväg till flygplatsen i Malatya