Jag, Laila och Nicole:)<3

 haha kaos bild!! men kör baraFredag den 18de!

Har haft mina svåra dagar. Men nu känns det som att jag börjat komma tillbaka igen. Det känns helt okej just nu. Efter all kris, skit irriterande men vad ska man göra? nu skiter jag i de iallafall. Är Glaaaaaaad!! för nu är det bara 8 dagar kvar tills alex kommer :D Vi har bestämmt att åka och bada när han är tillbaka från barcelona.

Aja men har nydligen ätit frukost. Fan kunde inte somna i natt vaknade hela tiden. Drömde värsta grejerna minns inte ens vad jag drömde om haha. Men det jag minns var att de va både irriterande och bra saker. Idag har jag planerat träffa Zoe:) hon ville att jag skulle med henne till en latin festival. Vi skulle dit igår egentligen, men det blev inte av.

Igår fredag den 18de Juli, var jag på bio med Serga, Maria, Mitchelle och Sergas kompisar från Skarpnäck. Från början vart det jätte segt för att ens komma dit. Killarna var jätte sega. Först åkte vi till Trångsund därefter ville vi till rållis men nää vi skulle till Skarpnäck och hämta killarna. med dem åkte med michelle i hans bil. Ja stackars mig och Maria som fick vänta. Som tur åkte vi bil dit fick skjus av Serga. Gick på natt bio, mysigt men va rädd att jag skulle somna under filmen. Själva grejen är att varje gång jag tittar på film eller tve överhuvudtaget så somnar jag bara om de är på natten. Blir jätte trött, som tur va filmen bra så garvade typ hela tiden. Gick på premiär Hancock med Will smith. Blev kär i Will smith hihi han va så snygg. Han är alltid fin :D Efter filmen åkte vi hem fan va tråkigt de låter man ja. Kom hem vid halv tre. Maria sov hos oss, Maria är ju min brors tjej och dem ska ha barn gulligt vaaa :D jag tycker de e fett kul, förut hatade jag Maria fråga mig inte varför ;)


 HALLÅ SNYGGING:D!!!Ajjaaaaa fuckurs orkar inte skriva mer byee!! PUUUUSSS!!

skit!

Nu känns det som att jag skiter i allt och alla. jag orkar inte längre med all skit snck. Man kan aldrig tro på en lögnare även om den talar sanning! Fy fan är så sur just nu, samtidigt ledsen :(

Tisdag

Idag har jag städat mitt rum hela dan. Hållt på rensa de jag ska ha kvar och inte ha kvar. Vi flyttar om en och en halv månad så de är inte alls mycke kvar. Vi ska flytta till en 5:a med bastu, lyxigt va. Ha bastu hemma? inte många som har. Kommer bo på botter våning. Ska även få köpa nya möbler till mitt nya rum då, nice!!

Jag sat bakom skolan med killen och pratade mycket om hur vi ska ha det osv. Folk gör problem åt oss och vi skapar våra egna. Så vi har funderat mycke över hur vi egentligen ska ha det. Vi vill förbättra allt så bra som möjligt. Lite synd va vill inte att det ska ta slut för onördiga grejer. Ska möta honom nu strax igen, vi måste få klart för oss och prata ut över allting. Han skulle bara hem och äta. Gillar han verkligen:(!! Får se hur det blir hoppas bara på det bästa såklart.

Alex=borta:(

Nej Alex åker idag till Barcelona:(  Han ska vara borta i en månad. Kommer sakna dig Alex men är glad för din skull. Har haft de jätte roligt med dig speciellt på EM- finalen. Han skickade sms till mig nyss och sa att han redan var i Barcelona. Han ba de fett varmt :D haha fan va sköönt vill också vara där. Hoppas du har kul plutten. Vi ses om en månad, men ändå kommer vi att höras på msn som tur.

puss på dig och ha de bäst, ta hand om dig!!!

kram<3 /Janniii