Min och Zoes dag:D

Träffade Zoe igår efter flera veckor. Skönt att få träffa henne hade saknat henne. Hon kom till flempan vi hade planerat att träffa Alex och hans kompis i Tumba. Men fan då de blev inte av för de blev massa knas pga nån anledning. Zoe var redan här i flempan hon hade åkte från Norsborg hit. Vi hade ingenting att göra:/ eller de vi igentligen skulle göra inte skulle bli av. Vi tog tåget till stan 23:00 och var där 20 över. Vi promenerade runt kännde oss lite som luffare men nää heldre de än att sitta hemma. Vi hade ändå skit kul. Vi träffade en killkompis serga en snabbis pratade lite osv. Han hälsade Maria jätte mycke. Har inte sagt något till henne så jag måste komma ihåg de. Efter de gick vi vidare, vi träffade på massa folk som var trevliga och massa turister. till slut ringe Rey oss, killen som velat ha oss båda två haha. han ville först att vi skulle gå hem till han. han va där med hans kompis. Eftersom vi var tröga på svara ifall vi skulle komma eller inte så kom dem till stan krigare va. så ja vi var tvungna att möta dem fast vi inte ville. Jag och Zoe tycker han är läskig. Skulle inte förvåna mig om han slog någon tjej. hoppas han inte läser det här(a). Ja vi träffade dem till slut vi sa inte så mycket utan rey va små sur på oss för att vi hade drivit med han innan i luren. Vi promenerade med dem vi gick längre fram för vi tänkte "varför ska vi gå efter dem". Dem gick efter oss dem var ungefär 10m bakom oss. Gud jag och zoe visste inte hur vi skulle bli av med dem. Vi ville inte alls vara med dem men frågan var hur vi skulle göra. Vi gick och gick och svängde in bakom ett hus och så fort vi inte kunde se dem börja vi springa. haha så på de sättet blev vi av med killarna. Känndes skönt men va taskigt haha. ade inte gjort nåpgot taskigt på väldigt länge.

Nu ska jag hoppa in i duschen därefter fixa mig. Jag ska till kungsan och titta på matchen de är ju final jag hoppas att spanien vinner :). Ska möta Zoe, och där ska vi möta Alex han åker till Spanien på tisdag, kommer sakna han. :(

aja fuckers ska dra puss kram hej!!<3Älskar dig Zoe ! :D:D


Brunett :)

Glömde Skriva innan i förra inläget att jag färgat håret mörk brunt. Är jätte nöjd, det blev bra och jag färgade mitt hår själv. Visst är jag duktig?! Jag hade blont innan som ni kanske märkt. Tröttnat så mycke på de ljusa håret tyvär. Men vet att jag kommer vilja ha det igen längre fram. Har alltid lite svårt att bestämma mig.

ja ja peace!

Fredag, 27de

Idag har jag varit med Marie, träffade henne inne i stan. Vi hade tänkt åka till rållis men nää så blev det inte för vi märkte att de började bli lite kyligt. Vi fick lust att äta nånting så vi gick in i burger king. Därefter åkte vi till gamla stan Marie skulle pierca sig vi sidan av över läppen. Har också tänkt att pierca mig där men vet inte om jag ens vågar. Jag passade på köpa en ny stav till min tungpiercing. Hade orginal stav innan så nu känns det jävligt bra med en liten:). Vi åkte hem efter  jag mot flempan och hon mot rinkeby. Kännde mig helt seg efter.

Hade planerat att dra till kungsholmen senare på kvällen men nääh jag va så seg att jag inte orkade. Jag och Marie hade promenerat ett bra tag. Fick Laila att tappa lusten att åka dit tror jag eftersom jag skulle med. Berättade hur seg jag va de var som att jag hade trännat en hel dag. Vi skulle till Bellas nya lägenhet som hon ska ha över sommarn. Hon skulle flytta in sina grejer idag. Lägenheten är en super gullig, fräsch etta. Jag är glad för bellas skull fan va soft hon kommer ha det!

Aja åt mat för 40 min sen kanske. Min brors flickvän lagade mat, de var gott men smakade lite för mycke soja. 
Är lite rastlös vet inte vad jag ska göra just nu därför sitter jag här nog och skriver haha. Nä men kan titta på tv annars men ja, jag gillar inte att titta på tv så speciellt mycke. Ska möta Jonte sen väntar bara på hans samtal. Han hade inga batterier på hans mobil så han får nog ringa från någon annan. Tur att vi bor så nära varandra, behövs bara gå i 5 min nice;). Han va i Huddinge sist jag prata med han det var vid fem tiden. Hoppas han inte glömmer bort mig nu för då jävlar hahaha skoja bara de gör han inte. Han är bäst! :D ska göra annat nu.

PUSS! <3 /Janniiiic(: