de luuuungt

Har haft underbara dagar. Jag hoppas det fortsätter så fram över. Söndag idag har inte gjort något speciellt varit hemma bara och gått promenad med. Jag ska sova snart, jobbar imorgon ska upp halv 9 imorgon. Saknar min kille även fast jag varit med han hela helgen. Längtar tills imorgon för då ska jag träffa han:)
Men nu ska jag sova god natt, puss på er!! <3<3<3

Dag in dag ut

Nu ska jag berätta om vad jag gjorde i lördags.. Tråkigt att jag berättar på tisdag om vad jag gjort i helgen. Men iallafall jag var hemma hela darn, men senare på kvällen möte jag gaby. Vi skulle mot hallunda alla skulle ses där och fira Ronnys födelsedag (min killes kusin). Men alla var sura på mig och gaby för vi var försenade.Det var så att gaby missade sin buss :( Alex var skit sur på oss. Vi började små tjaffsa bara för det men det blev bra sen. Aja vi hade kul, dansade jätte mycke hade skit kul. Dansade med Claudia, då och då med Gaby också. Alex blev full:P skit söt. Det slutade med att jag sov hos honom eftersom det finns någon buss hem till mig på nätterna.
Jag fick ta hand om honom hela vägen hem till honom.. Varje gång han är full så öppnar han sig mer, det hjälper mig att förstå vad han känner för mig hihi. Han kysste mig typ hela tiden, han sa till några tjejer när vi väntade på tåget "hon är mitt allt". När vi sat på tåget då sa han, jag skulle kunna ge dig vad som helst all guld, hela det här tåget men du skulle ändå vara värd mycket mera. Samtidigt som han va hur gullig som helst så var han jätte känslig..
Dagen efter på söndag hade vi det jätte mysigt, vi duschade även tillsammans helt underbart. Te quiero mucho amor!!

Just nu är jag i skolan, på lektion. Min lärare är inte här så roligare att skriva i mitt blogg än att göra engelska uppgifter.
Känner mig på dålig humör just nu:( igår också. Jag har fått min mens hallååå!! trevligt vaa haha yeeess!!
Idag ska jag träffa Gabbi, känns som jag inte träffat henne på länge. Saknar henne så ska nog vara med henne idag..

Aja ni får ha det så bra <3<3<3<3

Puss & Kram


glad, glad och glaad!!

Jag är så glaad, känner mig så lycklig och så lyckad. Allt verkar gå bra för mig, sen jag träffade min älskling. Äntligen hittade jag honom, han har allt jag alltid velat en kille ska ha.. Han ska komma hem till mig nu på fredag för första gången. Spänande mina föräldrar har ju aldrig träffat honom. Kul det ska bli!!

I fredags firades hans födelsedag tillsammans med hans familj. Jag har träffat hans familj några gånger.. Men jag skäms fortfarande lite.. Hela hans familj är jätte snälla och trevliga mot mig.. Jag trivs verkligen, jag hoppas att han känner detsamma när han kommer hem till mig. Jag vill att han iallafall ska må bäst, annars mår jag själv dåligt om han mår dålig. Vi åt takos det var jätte gott och vi åt en tårta som hans moster hade bakat:)
Alex fick jätte fina presenter, han mådde verkligen bra..Jag gav honom ett silver halsband i present och en tavla med en bild på oss två. Han var ganska nöjd och glad.. Han hade fått min present innan så han hade halsbandet på sig. Han sa till sin familj att jag hade get honom den så började alla ba woooow woow jag skämdes såååååååå!! sedan skrek de "el beso! el beso!" som betyder pussen. Men det menas att man ska kyssa varandra så han kysste mig.. Jag kände hur röd jag blev över hela mitt ansikte, gud det var nästan som att jag höll på att svimma så mycket skämdes jag och samtidigt fick jag glädje tårar.
Han är den ända för mig så är det bara...Jag är så käär så kääär såå käär !!


08-10-01

Har jätte ont i halsen:( hostat hela natten men annars är det helt okej med mig. Jag gick inte till skolan idag. BRA! missar skolfotot orkar inte vara med.
Idag ska jag träffa mi amor, vet inte vad vi ska göra men vi ska iallafall ses. Jag har varit med han i flera dagar i rad skönt. Hela helgen, i måndags, igår tisdag och onsdag idag blir det också.Igår hade han tandläkare i Högdalen då åker han förbi flemingsberg. Då frågade jag han ifall han ville ses en snabbis när han ändå slille åka förbi. Jag tänkte på att han hade träning därför sa jag en snabbis. Han ville självklart fick hoppa på bussen för han sa att han skulle ringa en viktig samtal. När vi va hos han tog vi det lugnt, vi åt de var jätte gott, åt glass, tittade på tv och myste med varandra.

Känns som vi kommer varandra närmare och närmare för varje dag som går. Jag kan prata med han precis om allting, han är inte bara min pojkvän utan också min vän. Det är så de ska vara tycker jag. Han gillar mig verkligen för det märker jag och det gör mig säker:) Jag gillar han jätte mycke. Vi har snart varit tillsammans i två månader men det är som mycket längre.

Han fyller år snart han blir 18, jag har redan köpt hans present jag hoppas att han gillar den. Jag köpte en silver halsband ska köpa en ros till också. Han tappade bort sin halsband därför valde jag att köpa en ny till han :)

Puss puss!! /Jannina