Ingen skola för min del idag

Jag hade så ont i magen i morse så jag gick inte till skolan. Ångest jag vill inte missa skolan, jag får titta på någons anteckningar imorgon.

Jag ska snart möta Paula efter all hennes tjatt haha. Hon måste alltid få som hon vill. Jag som är så seg att jag knappt orkar göra någonting. Hon sa att jag hade en kvart på mig för att duscha och bli klar? aldrig att jag bli klar så snabt. Bara hon visste att jag bloggar en snabbis innan jag går in i ducshen haha. Aja vad händer idag? några planer? Inte för min del i alla fall. Tråkigt, har fortfarande ont i magen men inte lika mycket.

Nu ska jag i duschen och sen rusa iväg. Jag hoppas att Alex hör av sig snart!


God dag bloggen


Jag hoppas alla har haft en bra helg. Min helg har inte varit den bästa. Men den har ändå varit bra på ett sätt.

Igår var det en stress dag för mig. Jag skulle hinna med så mycket. 1 följa med mamma, 2 köpa present, 3 hem och göra mig i ordning, 4 gå på Brians 1 års kalas (sen ankomst) och 5 möta tjejerna och gå på Latin festen  Alvik.
Jag kom till Brians födelsedag så jag fick inte se honom=(. Han hade fått åka hem för han var trött, jätte gullig. Jag var där en stund bara, han var ju ändå inte där.

Jag hade det ganska roligt på latin festen. Tur att jag gick så jag kunde komma bort lite från tankarna efter lite trubbel. Det var själva dansen som fick mig på bättre tankar. För varje gång jag är sur, ledsen eller arg och dansar så blir jag glad. jag glömmer nästan bort allting. Därför var det roligt! Jag åkte dit med Stephanie, Zoe, Lucy, Zuad och två tjejer tiill som jag inte känner. Där träffade man på fullt me folk man kände. Vi träffade på Nancy, Sara, carol och Denize:D:D vi dansade och hade fett kul!!!

Efter festen åkte jag och Stephanie till medis för att få i oss lite mat och för att Stephanie skulle träffa Alexis. Vi fick vänta på honom länge. Jag var så trött jag ville bara hem och sova. Men det var värt det :)
På Brians 1 års dag :)


                    
Jag och janko :) hahaAlvik Festen
Tisdagen duger

Tiden i skolan gå så fort. Bra, för då är det ju inte tråkigt. Idag fick vi lära oss lite om el.  Från början fattade jag ingenting, vi skulle kopla el sladdar till en el kontakt. Jag vet inte riktigt hur man kan förklara eftersom att jag själv inte förstår hur man gör riktigt. Alla skulle jobba i grupper och vara två och två. Alla i klassen var två och två förutom jag=(. Jag hade ingen att vara med för det redan var jämt. Jag fick klara av uppgiften själv. Jag tog det som en utmaning.
Till slut fixade alla det förutom jag=( Trots att jag hade kämpat så länge. Jag ba nej nu kommer jag få IG =( då sa hon nej du har ändå gjort till bästa destutom var du själv. Tur det, vill inte få några IGn i år.

Alex slutade kl 19.00 idag så jag åkte dit för att vara med honom efter. Jag ville vara med honom idag trots att vi sov tillsammans natten till idag. Vi hade det jätte trevligt. Han bjöd mig på indisk restaurng och den här gången var båda nöjda med maten. Därefter skulle vi hem, men de ville inte jag. Ville vara med honom längre haha. Jag sa att vi kunde sola och sen åka hem. Vi solade i 30 min. Alex fick värsta färgen han blev svart:O Han har otroligt bra pigment. Jag fick också färg men inte som honom. Jag skulle aldrig kunna knäcka hans färg. Jag är är inte så mörk i vanliga fall.

Nu måste jag gå och lägga mig. Shit jag måste upp 06:30 =( fattar inte vad jag gör vaken nu. Nu orkar inte min kropp längre, måste sova. God natt!Snygg bild!

Sayen - Quiero Tocar ;)


Jag saknar dig älskling =(

Jag älskar när vi går hand i hand
När du håller om mig
När du kysser mig med dina sköna läppar
När du tittar på mig med den gulliga blicken
När du frågar mig "Que paso"
När jag känner din värme
När det är bara du och jag
När du får mig att skratta för vad som helst
När du säger dem fina orden
När du kallar mig för Amor eller Mi chiquetita
Och när du säger den finaste meningen "Jag älskar dig"

Av Jannina GuerraLördags mys

I lördags uppträdade vi i Hallonbergen på Aquaviva. Det gick inte speciellt bra tyvär=(  Jag ska inte komma in i detaljer för då blir det bara skämigt. Folket verkade ha gillat oss ändå i alla fall killarna.
Tyvär så blir det ingen Latina crew mer för gruppen har slittrats nu och alla tar sina egna vägar. Tråkigt! men det är nog bäst så. Vi hade jätte fina stunder tillsammans. Men det funkade inte så bra i längden.
Jag kommer ändå fortsätta dansa, kommer inte att ge upp.

Efter uppträdandet ville jag och Zoe göra något, även fast vi typ var helt döda och ville hem för att sova. Det fanns fest i handen, Paola hade den. Jag ville dra dit, jag ba okej jag är trött men det är ändå lördag? Zoe var inte så taggad för att åka dit. Då sa jag till henne men "Men kom igen! det är inte varje dag vi gör nånting, det var länge sen. Plus vad ska du göra hemma nu?" Till slut ville hon. Vi frågade Daniel ifall han ville med men nää han hade annat för sig. Så tråkig Daniel :P

Musiken var perfek, vänner på plats och drickan i handen!
Det var verkligen värt att gå på festen. Vi hade skit kul! Vi dansade och drack för det mesta. Det var nästan som att vi hade varit på träning efter att ha dansat så mycket. Vi svettades som fan hahaha.
Där möte jag även Nathalia, Carolina, Paloma, Mariella, Fabio och Karina. Jätte mysigt med allihopa där. Fabio spelade så vi kunde inte umgås med honom. Men vi fick njuta av hans spelining åtminstone.
Vägen hem var lite läskig, jag hatar att åka hem sent och helt ensam:( men det gick i alla fall bra.

Söndags natt=upp tidigt nästa dag=(


Mamma&JagIbland tänker man inte på vad man har. Jag har något av det underbaraste min mamma!
Te amo con todo mi corazonMedina-så fin
Amor y Paz!

God dag!

Skönt att vi får sitta vid datorn. Vi har precis prov den var super enkel. Vi hade även prov igår för datakunskap, jag tror det gick bra. Vi har inte fått prov svaren än. Men jag kunde typ allt, tur att jag pluggade. Hoppas det gått bra! Jag ska måste göra mitt bästa för att få bästa betyget.

Efter skolan blir det träning inför lördagen. Uppträder i Hallonberget på lördag, KUL! ähh jag vet att det ändå kommer att gå bra. Vi ska tydligen ha shorts igen, asså nej:( Jag vill inte ha shorts. Jag skulle helst vilja ha baggy jeans, mycket snyggare och passar bättre till dansen. Jag får tjatta lite på tjejerna. Daniel skulle kanske komma till träningen idag haha :)

Nu har jag lunch :) Kram!


                                                                  Kolla mina snygga naglar:) Inga lösnaglar!

Lyckans minut

 

 

 

Är det sant att jag håller ett barn på min arm 

och ser mig själv i dess blick,

att fjärdarna gnista och jorden är varm

och himmelen utan en prick ?

 

Vad är det för tid, vad är det för år,

vem är jag vad bär jag för namn ?

Du skrattande knyte med solblekt hår,

hur fick jag dig i min famn ?

 

Jag lever, jag lever. På jorden jag står.

Var har jag varit förut ?

Jag väntade visst miljoner år

på denna enda minut.

 

 

 

Erik Lindorm


Dagens bild:)Tyckte posen på den här bilden blev grymt snygg! :D:D

Andra skoldagen haha

Hej bloggen!
Jag har glömt att berätta att jag ska göra en utbildning för att bli barnskötare. Det är en utbildning på bara 9 månader:) Jag vill verkligen klara av den, klart jag gör!
 
Just nu sitter jag i skolan, vi har precis fått våra datakoder. Skolan ligger lite utanför södertälje. Det är långt ifrån mig men det är ju värt det. Tänker helatiden på att det bara är 9 månader. Det är iallafall trivsamt här. Tur att jag har Eda här som jag känner. För annars skulle det nog inte vara lika trivsamt. Vi börjar klockan 9 och slutar halv 4 varje dag. Det gäller att gå upp tidigt varje morgon.

Efter skolan har jag träning, så det blir raka vägen mot älvsjö efteråt. Vi ska uppträda igen nu på lördag i Hallonberget. Så Tania sa att vi borde träna och ändra på mixen. Jag har med mig alla mina scen klädder. Tyvär så har vi inga skåp så jag måste gå runt o bära på min tunga väska :( Men så tung är den inte.


kram

Jannina<3Alexander

Våran 1 års dag den 16 AugustiDagen började helt perfekt. Jag sov hos honom och som ni vet är hans närhet det bästa.
Men efter en stund åkte vi till mig för att jag skulle duscha och sånt. Som vanligt tyckte han att jag var skit seg som alltid. Men vad ska man göra, vi tjejer är lite sega på att fixa oss.

Vi gick på en restaurang som heter Stranden i hornstull, där Jodit jobbar. Det var ett ganska stort ställe och lite anorlunda.
Maten som jag beställde var jätte god, inget att klaga om. men därimot var Alex så missnöjd haha fy fan vad jag skrattade åt honom. Inte för att vara taskig med jag tyckte själva grejen var rolig.  Äta hamburgare på vår 1 årsdagen? rolig grej, lik ett skämt, haha.  Alex skojade med mig om att han skulle bjuda mig på burger king. Till slut slutade det med att han åt hamburgare ändå. stackars älskling:( Han var så avis på min tallrik. men han får egentligen skylla sig själv. Han råka missa att det stod hamburgare på det han skulle välja. Han belv desutom inte ens mätt:( hahaha han fick jätte lite pomes till också, fan vad jag garvade.

Vi beställde efterrätt, den hette nånting med rainbow. Den glassen är det godaste glassen jag någonsin har smakat. Det var så god och så häftig. Den innehållde allt möjligt. Vi tog faktiskt bild på den med älsklingens kamera fran mobilen.

Nöjd gick jag från restaurangen efteråt, min älskling med som tur. tack vare glassen nog:). Efter så hade vi ingenaning om vad vi skulle göra. Jag kom med förslag att vi kunde dra på bio. Som vanligt så får jag oftast som jag vill så vi gick på bio på söder och tittade på filmen GIO. Den var verkligen bra!

Dagen var så kärleksfull och rolig, vi hade det helt enkelt underbart!
                                            
                                                                                    Bjuder på den ;)


Lite bilder från uppträdandet på kungsan


Imorgon smäller det!

Uppträdande imorgon på kungsan kl. 17:30 prick! Alla är välkomna. Det ska bli så KUL! Jag hoppas publiken blir taggad.
Nervös? Hm ja jag är faktiskt lite nervös men det ordnar sig. Vi har tränat som fan så allt kommer gå som det ska;)

Önska mig lycka till :D:D hihi! Nu ska jag sova kraaaaaam!!HATE US OR LOVE US

HATE US OR LOVE US

Soluppgång

Efter en lång party natt i Barcelona gick vi ner till stranden för att se soluppgången.
Fotograf: Alexander asenjo :D

"Chill" kväll hos Nancy:D

Hej Bloggen
I helgen var Jag hos Nancy med min man och dem andra. Vi drack och hade det bra. Förutom när det blev trubbel hit och dit. Men det fixade sig till slut. Här finns lite bilder på när vi var där.Jag och min Gullipluttt
          


(klicka på bilderna)
DANCE DANCE DANCETjena bloggen!
Efter en hård tränings dag kan jag äntligen sitta här och koppla av. Vi tränade om och om igen i 4 timmar, 4 timmar! det är jätte mycket. En vanlig träningspass brukar vara 1 och en halv timme om inte en timme bara. Vi svettades jätte mycket, usch vad äckligt. Men bra resultat belv det´efter iallafall. Vi var helt döda. Vi hade även en liten uppträdande idag för presonalen i ungdoms gården och för folket som var där. Jag skämdes faktiskt men ändå tänkte jag varför ska jag ens skämmas? jag kommer stå så för flera tusen personer och jag ska skämmas för 10 pers? nejnej´då slappnade jag av och gjorde mitt bästa.

Jag ska nog sova. Imorgon blir det en lång dag, träffa Zoe kl 15:00 i stan för att kolla kläderna till uppträdandet, Kl 16:00 DANS i 2-3 timmar, åka hem för att fixa mig och sen på kvällen vid nio tiden träffa my love.PEACE AND LOVE


Uppträdande i Kungsträdgården den 14 Aug

Snart gäller det. Det är inte alls mycket kvar till våran uppträdande på Ung 08 festivalen. Det kommer verkligen bli jätte roligt. Sen liten tonåring har jag velat stå på just den scenen men jag trodde aldrig jag skulle lyckas med det efter några år.

Det känns ändå pirrigt, det kommer vara så många där. Många som jag känner. Jag måste verkligen få ut all energi på dans stegen. Nu jävlar asså vi ska få det bra gjort. Vi som har kämpat så mycket. Nu ska vi äntligen visa alla att vi också kan. F olk ska märka hur mycket vi kämpade för att stå på just den scenen. Så mycket vi slet varje träning. Med träningsvärk, hunger och trötthet.

Älskar man själva dansen. Känslan när man dansar. Är man en riktig dansare. När jag dansar glömmer jag allt, alla problem går bort. Jag har en ända mål framför mig och målet är att det ska bli bra, riktigt bra. Dansen blir det ända man fokuserar på. Man lever in sig i en annan värld. Så är det för mig.

Jag har bestämmt mig nu. Även om jag står framför 3000 pers ska jag ändast fokusera på mitt mål.
Sötnosen

♥En helt underbar kväll för Carolina♥
17år
(klicka på bilderna)