Jag saknar redan mi amor!

Jag är så lycklig att jag hittat honom, vill vara med honom nu och föralltid. Han betyder så mycket för mig och ingen annan kan ta hans plats. Han har lärt mig att inse vad riktig kärlek är. Jag ska inte låta honom gå för det kommer att ta en evighet att glömma honom. Jag saknar honom redan, jag var med honom idag. Saknar honom redan! Vi kommer vara utan varandra i en hel vecka för han åker till fjällen.
Hoppas du har kul älskling. Det känns bara så jobbigt att ha dig långt borta=(
 Du är allt för mig!Min 18 års fest

Min 18 års fest blev lyckad! Först firade jag med familjen och sedan på kvällen kom alla mina vänner. Jag fick massa fina presenter, jag är verkligen jätte nöjd. Här är det lite bilder från festen :)


Min helg

Jag hade det jätte roligt under helgen. I lördags så var det Filips dop (min systers son). Jag var där med min familj, min älskling och mina släktningar men det fattades många. Jackobs familj och släktningar var också där. Min syster ville inte göra värsta grejen utav det så det blev en fika efter dopet. Filip har blivit så stor och så söt! jag älskar honom verkligen, jag ville vara med honom hela tiden.
 Han är bara 4 månader och väger redan 9kg haha skit söt.
 Alla fick skriva sitt namn i en baby bok som filip kommer få när han fyllt 18 år. En sån ska jag också ha till mitt barn när blir mamma, det är nog en evighet kvar.
Efter Filips dag så sjussade min pappa mig, Alex, Johnny, Maria, Kevin och Melody hem vid 6 tiden. Jag och mi amor skulle vara i Lidingö hos Zoe runt 9 tiden. När vi kom hem fixade jag mig lite.

Hos zoe var det bra stämning, folk dansade, drack och hade det bra. Alla som var där kände jag inte men iaf några stycken. Zoe var så söt, hon såg så glad ut och hon hade det verkligen bra!. Jag är så glad för hennes skull att hon nu äntligen har hittat en bra kille. Jag älskar henne och jag önskar henne det bästa för hon är min vän :D

Jag är så tacksam att min kille följde med mig, jag hade det så bra med dig som alltid. Jag hade nog aldrig vågat åka ensam. Men nej min kille är sååååå underbar och följde med mig:D. Jag vet nu verkligen att det bara är jag för honom. Han har bara ögon för mig och ingen kan ta min plats:D, han e bäääst!!

Hur som helst när vi skulle hem så åkte vi till mig. Han ville inte att jag skulle åka hem själv så han sov hos mig.
På söndan skulle han gå och jobba så han gick vid halv 1. Fan jag ville mysa med honom hela dagen:( men neeej de får bli någon annan dag. Jag sov iaf med honom hihi:)

Min helg blev lyckad det är jag glad för. Den hör helgen ska jag också ha det bra!! för då ska jag fira mig, ska ha min
18års fest. Såå roligt det kommer att bli. Men jag fyller år om 35 min, då blir klockan 00:00:)

Idag har jag annars firat min store bror som fyllt 20 år:D LOVE U broshaaan!! PUSS!!

Nu ska jag byta om och vänta på amorsitos samtal :)<3<3<3


Onsdag 14/1

Jag hade så svårt att sova i natt. Jag sov verkligen ingenting. När jag äntligen hade börjat somna så började melody gråta (min brors dotter), hon grät hela natten. Min katt kom in i mitt rum så ljuset från hallen lyste upp hela mitt rum. Det hördes högre då när hon grät eftersom att dörren stod öppen. Jagg ick upp och stängde dörren. Jag ville bara sova men det gick inte. Efter några timmar hade melody äntligen börjat lugna ner sig och slutat gråta, då började jag somna. Min katt steg upp och började jama och riva på dörren, han ville ut. oooooohh!! jag ville bara döda rambo haha. Efter att jag fick ut honom så la jag mig igen och försökte somna. Men näää efter en timme ungefär så kom mamma och "väckte" mig. Det var dags för att gå upp till skolan. Jävlar va sur jag var, jag sov inte på hela natten så jävla sjukt. jag hade bara lust att gråta.

Jag har haft en tröttsam dag usch jätte jobbigt. men det har ändå gått bra. Det var en helt varnlig skoldag förutom att Isabell började idag i min klass. Jag har varit glad för det, jag visste innan att hon skulle göra det men jag hade glömt bort det.. Va kul! för nu kommer vi att ses oftare. Nicole kanske också börjar, hoppas hon gör det också.

Idag ringde jag även till min nya praktik plats. Dem ville ha mig där direkt, det var ingen tvekan. Så jag ska dit imorgon chefen ville träffa mig. Så bra nu behöver jag inte åka nånting. Det tar bara 10 min från mig att gå.  Jag ska börja där nästa vecka hoppas det går bra och att dem tar imot mig på ett bra sätt. Annars drar jag direkt! Jag ska iallafall göra det bästa ifrån mig.

Jag chattde precis med en tjejkompis Falen från Chile. Gud så länge sen det var jag såg henne. Det var sist jag var i Chile och det var ungefär 3 år sedan tror jag. jag saknar henne verkligen. Hon har även en dotter nu, hon fyller 1 år den 29de januari. Jag kan fortfarande inte förstå att hon är mamma så gulligt!

Nu ska jag  se vad som finns på tv och titta på någon film. Jag ska plugga också senare, det måste jag bli bättre på!
vi hörs senare, imorgon eller någonting.

kram /Jannina;)


Nu är det bara 6 dagar kvar tills min 18årsdag :D


she live in love

Jag älskar att bli tilltalad vid mitt namn Jannina. I alla sammanhang.

Jag älskar dansen.  När jag dansar är jag lycklig och vill bara fortsätta. Det är jag,


Jag älskar att älska. Jag försöker alltid se det bästa i människor. Jag lägger inte min tid på hat, det kommer bara tillbaka på en själv. Det dåliga försöker jag alltid att ignorera och kasta bort.

Jag älskar män som vet precis hur man ska behandla en kvinna. Män som får en kvinna att känna sig värdefull, trygg och älskad. Män som gör allt för att se hennes leende. Män som är kärleksfulla, intelligenta och väldigt manliga är ett stort plus.

Jag älskar att göra mig hörd, diskutera, lära och lära ut. Jag delar gärna med mig vad jag har att säga. Jag står för mina åsikter om saker och ting. Jag ger dig gärna råd om du behöver det.

Jag älskar att leva och varje dag vakna inför en ny dag.

Jag älskar att bli älskad, väckt med kramar och fina ord.

Jag älskar min familj,mina vänner och honom mer än någonting annat.

Jag älskar mig själv. Varenda centimeter på min kropp. Och varje djup i mitt inre.

klänning<3Se vilken vacker klänning. Vill ha den, den är så fin och gullig..!!<3


Från nelly.se&SOUK


:D

Jag har tråkigt!Jag behöver inte vara någon annan för att bli omtyckt eller älskad

Det handlar om hur säker man är på sig själv. Jag gillar inte när folk tror sig vara något som dem inte är. När dem innest inne vet att dem inte är sig själva. varför spela någon annan?

Alla vi är unika, vi är som vi är. Det kommer alltid att finnas människor som hatar dig, som inte hatar dig, älskar dig och som inte älskar dig. Det är så det är. Vissa personer passar ihop och vissa inte. Vi alla är lika värda ändå även om grannen kanske är snyggare än dig.

Vi är iallafall vinnare allihopa!

Min söndag 11/1 men nu är det måndag

Har tagit det lugnt hela dagen. Jag har faktiskt inte gjort så mycket idag som många andra söndagar. Jag har tittat på film A lot like love som kom på tv. Länge sen man såg den, jag tycker den är bra. Så gulligt att Emelie och Oliver till slut blev tillsammans efter så många träffar bland åren.

Imorgon är det plugget som gäller. Gud jag vill inte ens tänka på att jag måste upp tidigt i morgon. I know jag är lat hahaha, nä men jag har vänt på dygnet. Som ni märker jag borde vara i säng nu.

Nu ska jag försöka sova, stänga av datorn och tvn som pappa bad mig om för 2 timmar sen ungefär. Jag måste börja sköta mig och ta lite mer ansvar.


Lördag 10/1

Jag kom nydligen hem från killen. jag mår helt okej just nu, är lite trött efter igår. Min killes kusin fyllde år igår så vi firade honom. Det var jätte trevligt vi drack, dansade och hade roligt. Det bästa musiken jag vet är spansk musik och speciellt när jag dansar till dem med älsklingen. Jag sov hos killen natten till idag, vi hade det jätte mysigt som alltid.

Igår köpte jag även min nya kappa, den är jätte gullig. Var lite osäker med den från början. Känndes som att jag inte var riktigt nöjd med den. Men idag började jag trivas med den mer, jag gillar den verkligen. 

Mickis ska ha sin 18 årsfest idag,det ska bli så kul! jag ska dit med Marie. Mickis vill att vi ska vara där 8 men vi kommer inte hinna. Marie måste vänta tills hennes mamma kommer hem så hon kan ta Brian. Aja snart ska jag basta lite, duscha och därefter göra mig i ordning för ikväll. Det är så otroligt många som fyller år. Ni kan gratta mig den 20 januari. Då blir jag 18år.

Nu ska jag städa lite mitt rum och göra allt annat. Ni får ha det så bra!

Puss! / Jannina

Man måste vara envis, då får man som man vill!

Jag fick som jag ville;D