Vad ser du?


;)

Lek & Kärlek

Äntligen umgicks jag med min syster efter flera månader. Sen hon flyttade har vi inte haft samma kontakt, har saknat henne. Vi hade inte kunnat umgås med varandra på samma sätt som vi gjorde tidigare. Efter att hon skaffa barn och flyttade ihop med sin man. Det var faktiskt ganska mysigt att äntligen få vara med henne ensam och med lilla Filip.
Jag sov över hos henne två dagar eftersom att hennes man var i Falun. Hon behövde då lite hjälp med Filip eftersom att hon väntar sin andra barn så det blir lite jobbigt för henne.

Jag älskar verkligen Filip han är så underbar och så gullig. Jag lekte med honom och tog hand om honom. Trots att han bara är 10 månader så är han ganska smart. Jag fick honom att skratta flera gånger och det fick mig att känna mig bra. Jag hoppas att Lukas blir lika underbar och gullig! Men det kommer han säkert bli:D


Det kan inte alltid vara perfekt

Vi hade verkligen haft det bra alla dagarna vi var med varandra. Men sen kanske det blev för mycket. Efter att vi hade varit hos så var han arg för att han istället kunde ha jobbat. Jag förstår mig inte på honom ibland och det är jobbigt.

När vi sat i busshållsplatsen var stämningen knäpp tyst. Jag ville säga så mycke, jag mådde inte riktigt bra. För allt han hade sagt, jag vill inte ha det så.

Ibland känns det som att allt går åt helvetet med oss men samtidigt så känns det helt perfekt. Han har iallafall sagt förlåt med man glömmer inte allting med hjälp av ett ända ord.

Han är en bra pojkvän men jag hatar när han blir arg. Det är som att en djävul går in i honom. Men annars är han världens gulligast.

GRATTIS Gabbi!!

Det är snart morgon och jag har fortfarande inte gått och lagt mig helt sjuk. Jag har vänt på dygnet helt.

Idag har jag varit hos Gabbi och firat hennes födelsedag tillsammans med andra. Det var inte värsta festen sådära, det var ganska lugt och trevligt.

Gabbis mamma hade köpt en jätte fin tårta till henne den var så god gissa varför;) Den hade manjar:D. Ingen svenne fattar vad det är men skit samma orkar inte förklara haha.

Nu är Gabbi äntligen 17 haha skit gulligt. Fan vad tråkigt att vara 17. Jag minns när jag var det, jag ba jahap nu då? Det händer absolut ingenting. Onördig ålder inte sant..
(Det blev fet stil plötsligt för jag råka trycka på någon konstig dum knapp och jag vet inte hur man ändrar, bra va)♥I LOVE YOU♥  


COWGIRL


I BarcelonaDen här bilden togs på mig under min semester när jag var i Bacelona, utanför alla nattklubbarna vid stranden.
coola hatten eller vad man kallar den för köpte jag av en kille som sålde såna i olika färger utanför nattklubbarna.
Folk som set bilden tycker jag ser ut som en cowgirl hahaha. 

Ingen dans?

Idag värkar det inte bli någon dans:( Jag har ringt till Älvsjös ungdomsgård men ingen svarar. Jag tror dem har semester för annars skulle dem svarat. Saken är , vi måste få träna! För den 14de augusti ska vi uppträda på 08a festivalen som firas då. Lite pirrigt! det måste absolut gå bra. Jag får ta och ringa snart igen. Men neeeeeej!!:( jag som  har saknat själva dansen så mycket också självklart tjejerna också. Jag vill jag vill jag vill!

Idag ska jag passa lila fransico gullungen! Jag vil sinte vara där ensam så jag bad claudia komma så hon skulle komma med Sara, Cami och Denize, min gabbi kommer kanske också. Men min andra Gaby älsklingen kommer inte ju :( fast jag hade önskat det fan! Saknar henne så mycket. Vi ska dricka lite o ha lite tjejkväll.

Alex är på landet så det blir ingen träff med Alex förens måndag. Älskling:(

 

Kram


Starting with Omar

Jag och Omar har velat ses flera gånger men det har bara inte blivit av pga olika anledningar. Men igår träffades vi entligen. Vi träffades på tågstationen och tog tåget mot stan vid sju tiden. När vi kom till stan drog vi på ett caffee framför åhlens. Ett ganska mysigt ställe, tyvär så minns jag inte namnet på stället. Men det är änd ett ställe som många känner till.

Jag och Omar snackade om allt möjligt. Känns bra att kunna prata om nästan allting med en vän som är kille. 
Vi har kännt varandra sen 3an så det är helt underbart att ha honom vid min sida. Han är sjukt rolig att vara med desutom får jag reda på lite mer hur killar egentligen tänker. Intressant ämne.Vi hade verkligen jätte trevligt!

Jag har  för det mesta bara tjejkompisar. Hm och varför är det så? Jag har aldrig kunnat ha en riktig killkompis för att när jag väl haft en "killkompis" så har den personen blivit intresserad av mig och velat ha en annan sorts relation med mig som jag inte tänkt mig. Det har hänt flera gånger, så jobbigt.

Kram


 


ICE AGE 3

Vi såg Ice age 3, den var verkligen bra och underhållande. Vi såg 3D och det såg verkligen grymt ut. Det är en film som passar alla åldrar även som 1an och 2an gör:)
Bion var fullproppad, och jag och Alex fick bästa platserna. Nästan längst upp och i mitten. Bra med bio när det är fullt väder, jätte mysigt faktiskt.Ice Age 3 - Det v�ras f�r dinosaurierna

Idag ska jag träffa Omar och vi ska på Caffee:D KUL!! länge sen man såg honom.:D:D puss och kram nu ska jag gå och fixa mig! Peace