3 dagar kvar:(

Nu är det bara tre dagar kvar på våran semester. Känns helt sjuk! En månad har gått så himla fort. Vi har haft så roligt att tiden bara runnit iväg.
Den här resan har iallafall varit lyckad. Den har bjudit på en massa roliga upplevelser. Vi har gjort massor, det finns så mycket att berätta. Vet inte vart jag kan börja.

Idag var vi uppe på bergen där man ser hela Barcelona, utsikten var jätte vacker. Vi gick jätte mycket höll på dö haha. Vi tog en massa bilder som jag ska sätta upp. Vi gick till la ramla sen efter och tittade på affärer.  Alex köpte en jätte fin skin jacka. jag har också shoppat  en del men inte lika mycket som honom haha han hittar allt.

Juste igår var vi och åt i en Indisk restaurang, maten var så himla god.
Nu ska vi käka puss o kram

;);)

Förlåt att jag inteskrivit nånting i bloggen. Men jag njuter av allt här i Barcelona me älsklingen så jag hinner nästan inte skriva.Men ändå så vill jag göra det. Jag ska bjuda på en bild:) Nu ska jag gå och lägga mig brevid mi amor myspys!!

God natt <3
Fan de gick inte att ladda ner!!

La playa och sen

Vädret i Barcelona har äntligen börjat fixa sig. Det har varit lite monligt dem senaste dagarna, men det har ändå varit varmt.
Idag var det varmt så vi drog till stranden direkt. Det var så jävla underbart vi ba låg och stekte i solen i flera timmar. Målet är att bli bruna hahaha jag har typ skit dålig pigment, medans Alex har skit bra pigment så han är typ redan svart. Blir avensjuk:( haha vill också få färg men nää jag fick faktiskt lite ändå. 
Alex badade i stranden, det sägs att manb blir brunare då också haha men jag vägrade för vattnet var skit kall. Jag ville ändå doppa mig, när vi kom hem badade vi i poolen istället. Där är det lite varmare och desutom skönare att bada i. 

Imorgon ska det tydligen bli 28 grader så då gäller det att dra till stranden igen. På kvällen imorgon är det fest som gäller. Carolas kille (alexs systerskille) arangerar en fest så vi kommer in som VIP gäster=D. Det ska bli kul!!

Alex sitter och spelar Play nu så jävla tråkig! hahaha jag ska nog gå och störa honom lite. Sen måste vi nog sova för vi måste upp tidigt imorgon till stranden ;D


Puss o kram! / Jannina


I Barcelona med min älskling

Nu är vi äntligen här. Vi kom i tisdags ungefär 18:30 vi har bara varit här i 2 dagar. Trots att vi bara varit här så lite har vi haft skit roligt.
Igår ville vi festa lite så vi drog ut på krogen. Vi gick till stranden och vid stranden fanns det funnt med olika krogar i rad. Det var jätte coolt för man kunde vara i ett ställe sen efter en stund gå vidare till den andra. Desutom fick vi jätte blillig dricka pga det var vardag (inte så mycket folk). Nästan varje krog vi gick förbi var det någon därifrån som kom fram och ba kom in hit, då får  ni betala 2 för 1 varför inte liksom. Vi drack jätte mycket, speciellt Alex.
Det var en gammal man som gick runt och säljde rosor då köpte Alex en till mig. Jag blev så glad för jag tycker det är så gulligt när en pojkvän ger rosor eller blommor  till tjejen.
Iallafall vi hade det jätte roligt det var helt otroligt! Det slutade med att Alex blev jätte full jag ska inte berätta allt med detaljer. Vi kom hem med taxi och sov sedan.

Idag har det varit jätte fint väder. Vi vaknade i morse och hade solen i ansiktet på oss. Vi åt ingen frukost pga jag tyckte att det var för sen för att äta frukost klockan var typ 13:00 haha. Vi gick ner till polen istället där solade vi och badade. Klockan är 20 i sex bara. har ingen aning om vad som händer sen. jag btror vi bara ska ta det lugnt idag för Alex mår inte så bra.pusss

Spanien:D

Imorgon åker vi äntligen till Barcelona. Det ska bli så roligt jag längtar så mycket. Planet åker klockan 15:00 imorgon. Det bästa av allt är att jag åker med min älskling. Kan det bli bättre? så glad så glad!!! haha sjuk jag e.

Men jag kommer sakna familjen och mina vänner. Men jag hoppas att vi har tillräckligt kul så jag slipper tänka.
Just nu är jag hos Alex, vi måste nog sova snart för att orka imorgon.

Han gör mig till världens lyckligaste tjej!
hahaha bara för att du är så gullig :D


Mums vill pussa dig nu också!