Måndag

Var i praktiken idag började kl 9:00. Det gick bra som alltid. Anna (min lärare) kom idag och hälsade på vilket känndes bra. Vi pratade lite om hur det gick i praktiken osv.
Jag slutade kl 15:00 idag, brukar göra det.

Jag åt för en stund sen. Johnny lagade mat hihi Så skönt att jag inte hade behövt tänka på det. Jag ska träffa Daniel en stund sen om en timme ungefär.  Länge sen jag träffade min vän. Han får komma hit till flemingsberg så får vi ta promenad, I need it!

Jag ska hämta en klänning från Stephanies som är Zoes. Jag glömde ju mina skor i hennes väska i lördags och Zoe sin klänning. Elle jag menar hennes pappas frus klänning hihi. Zoe får absolut inte få skit så jag hämtar den idag så ska jag ge den till henne imorgon på våran träning.

Juste träning imorgon :D Vad roligt!!

Nu har mamma och pappa kommit hem. Tänkte gå upp och hälsa och så.

Melody 1 añito




Esta grande mi pequeñita!





lite seg på lägga upp bilder...


Söndag

Jag sov till 15 idag ungefär. Som vanligt alltid segt på söndagar. Detb har bara varit myspys med familjen. Ska nog titta på någon film snart med mamma pappa och Kevin. Och äta glass till det:)

Jag hade inte alls roligt igår, bara en onördig dag. Eller jo föresten så gick uppträdandet faktiskt bra. Jag hade önskat att dem andra tjejerna också hade varit med. Men men det kanske var meningen att det bara skulle vara vi. Dessutom var scenen inte så stor. Efter det så skulle vi till alvik så vi gjorde oss ordning efter uppträdandet. Det var stressigt!

Vi kom inte ens in i Alvik festen för att det var så fullt där inne. Blev så irriterad och sur. Bortkastad tid att ens ha åkt dit. Jag var där med Zoe, Staph, Nicolina,michelle och Lucy. Till slut splittrades alla. Jag, Zoe och Nicolina gick därifrån och dem andra stannade kvar. Vi möte killarna i stan. Det slutade med att vi gick på en hemma fest i Hagsätra på en kompis kompis kompis som fyllde år haha. Hade lite lång tråkigt då och dem bytte låt helatiden=(

Juste jag hade lagt mina converse i stephanies väska!! och jag glömde bort att ta dem:( så gissa vad, jag gick runt med mina klackskor hela kvällen och hade så ONT i mina fötter.

Försökte se allt det posetiva av kvällen och det var uppträdandet, att jag ens gjorde någontng och inte var hemma och att jag träffade tjejerna.




El amor es lo mas lindo de esta vida!


My saturday


Hej bloggen:)

Ska snart äta frukost orkar bara inte gå upp än, ville blogga först hihi. Som ni kanske vet så brukar ju chilenare äta frukost när det egentligen är lunch för svenskar. Men det är inte alltid jag äter frukost bara när jag hinner.

Jag drömde en jätte härlig dröm i natt om att jag fick jätte många julklappar hahaha. Jag gillar såna drömmar men sen när man vaknar så vill man att det ska vara verklighet.

Lördag idag. Jag ska vara i tuben i farsta idag kl 18:00 har ingenaning om vilken tid vi står på scen jätte dumt, jag vet! Det är sånt man borde få veta. Vi har fått lite komplikationer med mixen. Blir så irriterad och sur men finns inte mycket man kan göra åt det. Men jag hoppas att det går bra till slut somn alltid.

Efter uppträdandet ska jag ju på Alvik festen, Jag kommer få ducsha och göra mig i ordning där för jag kommer aldrig hinna åka hem.

Klädsel för uppträdandet
Mörk blåa Baggy jeans
Ljus rosa Converse
Svart eller vit linne tajt Brun, lång linne
Kort svart addidas kofta med vita ränder (luva)
Stora guld färgade Bambo örhängen

Party klädsel
Jag är lite säker på vad jag ska ha på mig. Men oh jag har alltid problem med det. Jag har så svårt att bestämma mig. Måste titta och ha klart för mig vad jag ska ha! för senare kommer det bli förstressigt och det är inte bra.

tänkte på:
Favorit rosa kort kofta
Svart högmidje kjol (ger en fin form),
Liten jeans tup top tog på mig Stephanies lila Tub top
Genomskildiga strumpbyxor, byte om till svarta tights
mina nya klackskor






Lite blder från förra helgen:)


Americo/ bästa,rör vid hjärtat

Embrujo - Americo La Nueva Alegria





    Americo Que levante la mano 





Americo Y La Nueva Alegria - Te vas


Just nu

Färgade min hårbott precis jag hoppas det blev bra. Ska se snart när mitt hår har torkat. Jag har faktiskt inga planer idag. Vara hemma hela dagen? hm vill ändå göra något men frågan är vad. Man kan ha fredags mys:P

Imorgon blir det i alla fall en lååång dag för mig. Jag ska först uppträda i Tuben i Farsta därefter ska jag dra vidare till Latino festen i Alvik.

Juste igår så köpte jag jätte fina klackskor hihi. Jag är verkligen kär i dom. Får ta bild på dem och lägga  upp:D




Laila, Jag, Jabou och Letty:)

HAHA Jag bjuder på denna bild från 2006


India Arie - Good Man


Lördags

Orkar inte skriva haha men vill ändå göra det. Kom hem sent igår efter en härlig kväll, har inte sovit mycket alls. Jag har inte uppdaterat sen fredags:( tråkig jag e jag vet. Men igår hade jag verkligen fullt upp och dag med. 

Igår hade jag verkligen skit kul. Dagen började med att jag träffade Andreas, vi var hos hans syster. Hon verkade vara jätte trevlig. Jag måste prata med henne mer nästa gång hihi. Jag ska inte berätta så detaljerat men Anderas gör mig glad:) Jag gick efter hem till min bästa kompis Zoe. Vi gjorde oss ordning inför kvällen. Vi kände oss lite ofixade på något sätt haha. Men när vi träffade hennes vänner så kände vi oss överfixade haha. Men vi var två iallafall. Vi gick till en lokal fest i Sätra, en ganska stor lokal. Det var tydligen någon kille som fyllde år. Det fanns fullt med bozz och man fick ta hur mycket man ville nice. Tänk om det vore så på varje fest. Hade kul men hade haft roligare om dem hade haft bättre musik. Efter så hände något jätte mysigt men de är min och Zoes grej hihi.

Lite bilder från lördags ska jag lägga in imorgon orkar inte nu. Pratar lite med mamma därefter ska jag sova.

Party tonight

Ligger på min säng och latar mig haha. Äntligen kan man slappna av helt efter en stress vecka i skolan:p Som sagt jag hade prov idag i skolan. Det var jätte många frågor och lite krongliga. Bra att jag pluggade jag kunde ganska mycket så jag tror faktiskt att det gick bra.

Goda nyheter? vad händer ikväll? Skönt med fredags kväll. Jag ska dra till Grodan idag med Gaby, Claudia, Sergia, Sara och någon mer tror jag. Kul länge sen jag festade med dem känns det som. Det blir första gången jag besöker den där klubben men har hört att den är nice:) Ser fram emot ikväll.

Andreas sa att han kanske skulle komma haha "smyga fram och skräma mig bakifrån". Hoppas han kommer vore ännu roligare!:D

Hm vad kan jag ha på mig ikväll? Ingen aning:( haha Det känns som att jag inte har några klädder att a på mig medans jag ser mina två stora garderober full proppade med kläder. Det går inte ens att hitta något, usch jobbigt. Men men jag får se, hihi.

Kom på att jag kommer missa min serie som brjar kl 22:( Men jag ska nog titta på den genom youtube haha. Den heter Sortilegio och är super bra.

Ska skynda mig måste hinna fixa mig, titta på serien (som är en timme lång) och hinna med tåget 22:30.

Messa mig när du är på bussen/Stefan

Nu har jag försovit mig igen :( Men ska snart åka. Jag ska ta tåget kvart över. Jag ringde och ringde flera gånger till skolan men inget svar. Man vill liksom inte stå där och frysa efter att man kommit fram till nykvarn. Till slut så var det någon som svara och det var roliga stefan. Han e så snäll, han kunde hämta upp mig i nykvarn :D Stefan är kocken i skolan.

Ajaa.. Idag har jag prov på samhällskunskap. Jag får göra mitt bästa idag. Efter så mycke tröttsam pluggande igår. Hoppas vi får godis under provet som vi fick sist hihi.. Nu ska jag börja röra på rumpan. måste upp för trapporna och sätta på min mina ytterkläder och gå den tråkiga vägen ner till tåget:P Vi hörs sen..


Lårhöga stövlar


Klicka för att förstora bilden
Tror jag har hittat dem snygga Lårhöga stövlararna som jag letat efter. Klacken kanske är lite för hög för mig. Men Dem är verkligen jätte snygga. Det är svårt för mig att hitta något jag verkligen tycker om. Jag ska fundera lite och titta runt. 

Tips? borde jag köpa dem?

 Dem finns att köpa här http://www.have2have.se/


Liten tränings schema

Har ingen träning idag tania medelade det, tydlingen ingen uppträdande imorgon heller. Skönt faktiskt för vi har ju inte tränat på ett tag. Vi ska i alla fall uppträda nästa vecka den 28 de på Tuben.

Första träningen är nu på lördag. Träningschemat är för nästa vecka. Nu på lördag kl 14-16 i älvsjö.
Tisdag kl 17-20 aggregat.
Tors 20-21.30 Akalla.
Måste komma ihåg det!

Det känndes lite stressigt med uppträdandet redan imorgon så skönt.

För gullig

Ligger på min säng just nu och små myser med mig själv hihi. Idag var det jätte trevligt hos Carola min syster. Filip han bivit så himla gullig om man till exempel säger till honom "kan jag få en puss" så kommer han fram och ger en. Haha jag skojade med honom jätte mycket och sa ge mig en puss, ge mig en puss hela tiden. han kom fram varje gång till slut började han klaga med sitt bebis språk. Jag ville bara äta upp honom. Han bjuder väldigt mycket på sig själv.

Carola var jätte snäll och köpte lösgodis bara för att hon visste att jag skulle komma. Haha hon vet att jag älskar godis. Men vad gulligt utav henne att hon gjorde det för min skull:)

Jag vet inte varför men hela dagen har det kännts som att det är fredag imorgon vilket det inte är. Det är onsdag idag och torsdag imorgon. Det känns nog bara så för att jag vill att dagarna ska gå snabbare. Nu måste jag sova för att orka gå upp imorgon till skolan. Jag har även prov. Jag hoppas verkligen att det går bra!
God natt<3



Kommer att delta:)




Jag ska dit den 28/11 med alla tjejerna<3

ROLIGT:)


Onsdag

Jag får nästan alltid som jag vill. Men nu känns det som att jag inte alls får som jag vill. Jag kan ändra på det om jag vill men det är vissa saker jag måste göra. Har fdansträning imorgon och ett uppträdande redan på fredag i Akalla. Redan uppträdande? hihi alltså vi kan ju alla danserna ändå. Det bir roligt men jag ville också vara med honom.

Jag ska snart in mot stan, hem till min underbara syster:) Inlägget innan den här skrev jag igår hade bara glömt att publicera:P

Det är en person jag hatar just nu mer än någonting annat. Jag får så stor ångest att jag var med honom i mer än 1 år. han äcklar mig så otroligt mycket usch!!! Aja ska inte tala om ett svin..

God kväll

Känner mig helt seg, idag har jag varit hemma bara med min underbara familj. Jag har tittat på film och spelat spel hihi och umgåts med familjen. Tidigare var jag i skolan också. Vad har ni gjort?
Jag ville träffa Steph men hon kunde inte för hon är sjuk:( Stackarn. Hon ville att vi skulle ses imorgon. Nej juste!! kom på det nyss, måste messa till henne och säga det. Jag måste till min syster imorgon direkt efter skolan. Hon behöver ju hjälp med Filip nu när hon är höggravid och hennes man jobbar. Jag måste självklart hjälpa henne. Men vad mysigt.. Därför kommer jag inte kunna träffa Steph.

Det är redan onsdag imorgon, så fort det går. Nästa vecka har jag redan praktik usch orkar inte.


Lite bilder ifrån lördags:)

Jazmin 1 år:)



Älsklingen Jazmin och jag<3




<3 Jag&Fanny, Romina&Jag <3

CHOCOLATE PUMA - SEXY GIRL



Bästa:)

Fredags

Jag var ute i fredags. på the crib, jag var där med Zoe, hennes vänner, Laila, Gulliga Andreas och miguel. Juste Jonte, Kassim, några till och Janko träffade vi på där. Det var verkligen en lycko kväll för mig del hihi förutom att jag inte gillade musiken så mycket. Dessutom kände jag mig snygg i min nya klänning.

En fest utan dans är ingen fest . Jag dansade ganska mycket just för att jag älskar att dansa som sagt, det kändes helt ok att dansa var ju ite så nöjd med musiken. Men en person som var väldigt gullig mot mig gjorde kvällen mycket bättre, till ett stort pluss!







Kvällens bilder


Vad kan man ha för rubrik för det här

Det har hänt en massor! Men just nu är jag jätte trött och ska inte berätta:P det finns lite grejer som ni ändå inte får veta. Jag har inte haft tid uppdatera. Men jag har en massa bilder ni ska få se:) Jag måste tyvär lägga mig. Jag måste upp jätte tidigt imorgon:( God natt!

Dagens bilder

Mimmi tog den här snygga bilden på mig precis när det började snöa:D




Dessa bilder tog vi idag efter skolan. Vi väntade på bussen, känndes som att den aldrig skulle komma.
Det var svin kallt ute:(





Mimmi, jag och Eda:D


Bjuder på den:)


Längtar till fredag!

Shoo folket:D Hur mår ni idag? Jag mår i alla fall helt okej:) Känner mig glad vet inte ens varför hihi.
Längtar till fredag!! Längtaar till helgen och jag längtar till det dära;)

Det är äntligen fredag imorgon. Ska träffa Laila imorgon även idag också:) Jag ska följa med henne och kolla tapeter. Imorgon hade vi tänk dra på någon klubb men ska inte avslöja vilken haha;) Men om den inte blir av så hade jag tänk kolla med Danilo om vad han ska göra.

Bra nyhet

Zoe var i Hallonbergen, hon gick förbi agregat för att se ifall vi kunde låna deras danssal lite då och då. Hon pratade med en tjej, så sa hon till henne att det just var två killar som sökte efter två tjejer som dansar. Zoe gick då och pratade med dem där killarna. Killarna ville hitta dansare som dem kan hjälpa alltså fixa uppträdanden för oss och scen kläder. Vi har funnit varandra:D vi ville hitta någon som hjälper oss med det och dem ville hitta oss dansare;) kan det bli bättre? Nu är det bara att sätta igång med träningarna.

Dem informerade att det redan i januari så fanns det någon fest där vi kommer få uppträda. Jag blev så glad!! hihi..

Längtar till danssalen!

Nu måste jag börja dansa igen! jag saknar danssalen, den sköna stämmingen. Jag vill ditt redan nu hihi. Träning på lördag bästa. Vill bara dansa ut mina nya dans steg som jag hittat på nu i nårgra månader. Haha det ska bli så roligt att få träffa alla tjejerna igen och dansa ihop:)

Tittade på några dans videos när vi uppträdade på olika ställen hihi. Borde nog lägga upp någon på bloggen:)

I LOVE TO DANCE


I like it

Du intresserar mig

I must!!

Jag har fullt upp i skolan:( Har samhällskunskap som alla vet så är det skit mycket, vi ska redan ha prov på hela kursen nästa vecka efter 3 veckors lektioner och pluggande. Även yrke, har prov redan nu på fredag. Känner mig så himla nervös. Känner att jag måste plugga ihjäl mig speciellt om jag vill satsa på mvg. Känns så stor press, men nej jag måste klara det. Vi ska snart in på lektion, jag har så ont i handen av så mycket anteckningar:(

Men jag måste se det som något roligt och uppnå mina mål. Även fast det kan kännas att jag inte klarar det. I must, I must, I must!!

Måste läsa ett antal sidor på två olika böcker. Det är inte lite kan jag säga. Jag får önska mig själv lycka till och göra mitt allra bästa;)

...

Snart måste jag upp och äta någonting innan jag går. Jag ska på informations möte i henriksdal. Jag hoppas verkligen det går bra för sist jag var på informations möte så var det i torsdags förra veckan och då var jag inte alls avslapnad. Det gjorde att jag gjorde bort mig lite. men men sånt händer.

Jag ska kolla med Zoe om vad hon ska göra senare. Kan tänka mig att informations mötet inte tar så lång tid. kanske kan träffa henne en stund inne i stan:)


Baby shower

Som ni kanske vet så är min gulliga syster gravid. Hon föder redan om ungefär 3 veckor. Jag längtar så mycket! Det är en pojke och han kommer få heta Lukas. Hon har redan underbara Filip som är lite mer än ett år. Dem är en så fin familj är så glad för min syster skull.

Carolina (min syster) hade sin Baby shower igår. Det var jätte trevligt, en massor av hennes gamla barndoms vänner kom. Jag kom ihåg vissa av dem bara eftersom att jag var så liten då haha. Dem berättade även en massa minnen dem kom ihåg om mig. En till exempel när dem ringde hem till oss för att prata med min syster då svarade jag med den gulliga "Hallå det är Jannina, vem är det?". Roligt att höra haha.

Jaaa nu är det en stor längtan efter Lukas. Undra hur han kommer att se ut. Kommer han vara lik Filip mycke? ´

Här bjuder jag på lite bilder:)






Fredags kväll

Jag hade bestämt mig för något mysigt. Jag bjöd tjejerna hem till mig på tjejmiddag. Något jag tycker jag borde eller vi borde göra oftare. Det var mysigt och trygt att vara med alla och prata en massa. Det var jag, steph, zoe, gaby och natha. Jag hade velat att carolina och laila också kom men dem kunde tyvär inte. Vi tog lite bilder som ni ser här nedan. Dem andra ville inte vara med.

Jag och Zoe drog sedan ut på krogen. Där träffade vi en massa folk och hade det jätte bra. Det var Zoes första kväll ute haha. Hon fick låna Gabys leg men vi kom in i alla fall utan att behöva visa leg pga en viss person kände väktaren.

Första var jag och Zoe lite små miss nöjda med musiken men sen börja vi kom in i det mer och mer. Vi har blivit så vana med latinamerikansk musik.

Just höll nästan på att glömma! På klubben träffade jag på en gammal killkompis som heter Risse. Jag kände inte ens igen honom från början förens han sa att det var han. Han har förändrats en del men är fortfarande snygg. Jag blev helt chockad när han sa att det var han.


 

    


Bästa

Nu känns det som att allting börjar gå bra nu. Jesus kommer visst ihåg mig hihi. Jag känner mig glad och friiiiiiiii!!!
Saker händer nog för att något bättre är påväg att hända. Nu mår jag äntligen bra. Bort med alla tårar och alla negativa tankar!

Nu på fredag hade jag tänkt bjuda mina tjejer hem till mig och ha tjej middag (bara tjejer). Som jag skrev tidigare i något inlägg nu börjar det "nya livet". Jag tar tillbaka det jag skrev "No vale la pena enamorarse". Det handlar nog bara att välja rätt och veta vem man är med. Men kärleken är det finaste som finns! Utan kärlek så är vi ingenting, kärlek ger oss styrka och glädje kom ihåg det!

J Balvin - Vuelvo A Enamorar


Nadie Te Amará Como Yo



så gullig låt!!!

Jobb på G:)

Dem ringde mig nyss från ett jobb och jag ska dit redan idag på informationsmöte:D gud vad glad jag blir! Äntligen något riktigt bra!! Det ligger på kungsgatan i Stockholm. Nice!!

Jag ska vara där klockan 18:00 kommer nog komma dit tidigare men jag kan titta lite affärer under tiden.

Lovar att jag är värd det här!!!

Yo te voy amar


Hade lite tråkigt


Nytt liv

Blivit starkare med tiden..
Det var då, nu är det annat på gång..
Nya förväntningar och hop är nu här..
En annan sort känsla och passion..
Svår tid med värd att kämpa för..
Nya upplevelser förväntas till bra resultat..
Fortsätta att drömma..
Ha en bra uppffatning av livets goda odds
Vara framgångsrik i allt..
Visa intressen för den som visar det för mig..
Tänka för mig först..
Undvika att må dåligt och förnedras av andra..
Tänka mer på mig själv, inte vara för snäll ibland..
Det ända i tankarna famij, plugget och vänner..
Dags för nytt liv och inte tänka på det gamla..

♥Mamma & pappa jag förstår varför jag är här ♥