Directo del corazon

Ya no voy a llorar mas..
Si me da pena..
Pero tengo que solo pensar en mi..
Tengo que ser fuerte y luchar..
Yo ya no te necesito..
Tu ya solo eres un lindo recuerdo..
No me velovo enamorar..
ahora prefiero estar sola..
Este amor ya no respira..


Det bilden säger mig är trygghet

Idag hände något lite ovanligt (det händer mig inte ofta). Det plingade på dörren, mamma bad mig öppna. Han såg faktiskt lite läskig ut när jag tittade ut genom "dörrhålet". Han såg jätte stor ut och desutom höll han i något. Jag öppnade iallafall för att se vem det var och vad han ville.

-Hej jag säljer rit teckningar sa han
Medans han bräddlade igenom de alla fina teckningarna.
-Är det du som ritar dem? frågade jag.
-Det är jag och min kompis som ritar dem, dem kostar 20kr st. Och fortsatte att visa mig varenda teckning.
-Dem är verkligen jätte fina, men jag är inte intresserad.

Han accepterade det och gav mig en teckning ändå och sa nästa gång kanske du kan köpa då och så gick han.
Jag trodde han skojade först men han gick verkligen ut från porten. Jag reagerade fort gick ut till balkong och ropade på honom. Han kom genast.

-Vänta lite du ska få pengar iallafall sa jag. Jag hämtade 20kr och gav honom det bara för att han hade varit så generös och get mig en teckning även fast jag inte hade betalat.

Så himla gulligt och snällt utav honom att ens ge mig en när han säljer det. Han var verkligen värt det, jag hade inte kunnat sova annars för att jag skulle haft så stor ångest! Men bra att jag hann be honom att komma tillbaka, är glad för det hihi.

Bilden jag fick var jätte fin. Det bilden säger mig är trygghet.





Coming soon

Heeeeeeeej bloggen:D jag ska bara titta på min serie "amor por accidente" så återkommer jag sen.

Jag ska även hälsa på mina underbara föräldrar som just har kommit hem. Jag måste även på toaaa!! Är så kissnödig hahhaaaaha


Fredag

Hej bloggen! :) Fredag idag, vad ska göras? Själv så vet jag inte riktigt. Jag ska iallafall kolla in nya gymmet idag här i Flemingsberg. Jag ska nämlingen börja träna igen. Man mår så bra av träning och jag behöver det verkligen just nu. Jag ska träna tillsammans med Gaby och Karolina:D va roligt det ska bli hihi. jag och gaby gick igår till gymmet men tyvär så kom vi en timme försenade, vi visste inte när deras kontor stängdes.

Jag längtar tills imorgon!! vill vara med Alex, jag hoppas han blir glad och nöjd av min present. Asså ooh jag ville vara med honom igår:(  Då ska jag ta med mammas tårta till honom också. Och Steph, jag ska se till att ta med en bit till dig hahaha gullunge!!:D

Hon får orgasm genom att andas

Kolla in videon!! >> http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article5865150.ab

Sjukaste jag sett hahha

I've been kind to Rambo

Nu mår jag äntligen bättre efter alla dessa svåra dagar jag haft. Nu känns det som att allt börjar gå lite mer som det ska.

Jag kom hem för en stund sedan helt död! Hade så ont i fötterna efter mina nya fina boots med klack som jag fick av min underbara mamma.

Jag är har varit så snäll mot Rambo (min katt). Jag kom hem, han var jätte hungrig och hans mat var slut. Så jag fixade egen mat till honom. Värmde fiskpinnar, köttvärs och rörde om det. Han älskade det! Han morrade och viftade på svansen. Stackars liten, han hade inte ätit på några timmar för ingen var hemma.


Dem bästa Daddy yankee låtar:)








 

 



 

 

 


Ingen för väntande samtal

Jag och Zoe åkte iväg till jobbet efter inspelningen, båda fick nämligen jobb på samma ställe. Men vi får se om vi fortsätter.

Vid ett samtal tillfälle stod det kund Rebecca någonting jag ringde upp. En man svarar.

-Hej mitt namn är Jannina och jag ringer ifrån Riksföreningen Aktiva Synskadade jag söker efter Rebecca.
- Vad vill du henne till? svarade han förvånad.
- Jag ringer ifrån en organisation som samlar in pengar till synskadade barn ville se om hon är intresserad med att bidra.
- Nej du, det är så att min fru dog för ett och ett halvt år sedan.
- Ojdå jag är hemsk ledsen.
- Det gör inget du visste ju inte.

Neeeej!! Jag ville bara dö, stackars man:(:(:( Jag önskar jag aldrig hade ringt för då hade han inte ens behövt tänka på det.

Utsidan lurar ens insida

Igår var det "värsta dagen" på länge. Jag var tvungen att ta ledigt ifrån skolan pågrund av att vi skulle ha film inspelning. Jag skulle annars inte hinnit med det om jag gick till skolan.

Min bror Johnny organiserade filmen. Det är så att han ska bli reggisör och det här var han första så kallade film. Det var en film på bara 5 minuter, jag tycker han fixade till allting ganska bra för att vara hans första gång. Han gjorde manuset helt själv och fick med sig rätt folk för att göra själva filmen. Filmen gick ut på ett bud skap av en mening. Meningen är " Utsidan lurar ens insida". En ganska intresserande mening som jag tänkte efter med.

Snacka om att jag kände mig som en riktig film stjärna. Haha Zoe var också med i filmen och det var jävligt bra, för det var ett stöd för mig. Nya erfarenheter varför inte?


Puss o kram





Onsdag

Hej bloggen, vad händer idag? just nu är jag i skolan, men efter skolan ska jag göra mina grejer. Jag ska nämligen träffa min älskling:D. Jag längtar efter dig amor mio, vill bara vara med dig nu nu nu!! Så skönt och mysigt. Jag vet faktuiskt inte vad vi ska göra, vi sa ingenting om det igår. Vi kom fram till att jag skulle höra av mig när jag slutat. Men det spelar inte så stor roll för mig. Bara jag är med honom, gör man något roligt är det självklart ett plus. Men bara hans närhet gör min lycklig ändå.

Imorgon ska vi spela in en scen till filmen därför måste jag ta ledigt ifrån skolan (jag kommer berätta lite mer om den). Därefter är det jobbet som gäller, Zoe har också börjat där så vi ska åka dit tillsammans BÄSTA!. På fredag är det skolan som gäller. Jag har två stora prov att göra:( måste plugga som fan.

Helgen ser jag fram emot då får man slappa och sova ordentligt.




Förlovningsfest

Min bror och hans flickvän Cattis ska snart förlova sig den 24 oktober. Det kommer bli jätte spännande. Min bror har planerat in värsta festen så jag hoppas verkligen den blir lyckad och att dem har det bäst den dagen!
Dem är så söta tillsammans:D dem förtjänar verkligen det bästa gud kan ge dem. Dem typ dör för varandra, släpper inte taget om varandra och det är så det ska vara ibland. Jag tror nog jag kommer bli faster snart igen värkar det som. Undra när dem ska gifta sig. Va roligt:D längtaar!! Ge mig en bebis:D:D haha.






Här får ni se en bild på cattis och Rodrigo på Filips födelsedag. Bilden är tagen från min mobil så det är inte bästa kvaliteten!

 

KRAMIS


Komma bort en helg med Zoe?

Igår pratade jag och zoe om att åka bort för en helg. Tänk vad skönt att bara dra! Ha roligt för en helg och sen komma tillbaka. Skulle inte det vara lyxigt? Man kan alltid boka i sista minuten och ha det bäst!
Gud vad kul det skulle vara, bara jag och Zoe:D Vi funderade på Paris, New york, Rom och London. Alla dem ställerna skulle jag kunna tänka mig att åka till. Jag vill verkligen att det ska bli av. Jag vill resa runt hela världen, så underbart!


 


Lördagen

Det har varit knas med min internet hemma, det är därför jag inte skrev nånting i lördags. I lördags kom Stephanie och Natha till mig. Gaby skulle egentligen också komma. Men av någon anledning så kom hon inte, dumma dig haha:P Men iallafall vi sat typ i min säng och snackade lite. Stephanie hade med sig lite godis hihi gott. Vi var typ helt rastlösa. Vi ville göra något men vi visste inte vad. Det fanns flera alternativ men vi orkade inte åka långt haha.

När Stephanie skulle hem så följde jag och Natha med henne hem. Jag och Natha skulle därefter ta promenad eller något. Vi gjorde inget speciellt efter åt. Det var helt dött överallt till slut gick vi hem hahaha.

När jag kom hem gick jag och la mig brevid min syster som var på besök. Det kändes bra att sova bredvid henne efter ett antal år.

Puss

Något riktigt äckligt

Igår var det första arbetsdagen för mig. Påvägen dit när jag sat på tåget såg jag något så äckligt. När tåget stannade i stuvsta var det en tjej utanför som var lutad med rumpan mot glasrutan innan för sittplatser. Hon hade ingen underdel på sig, hon var böjd och kissade. Man såg liksom allting det var så äckligt! Vill inte gå in på detaljer. Usch!! Jag sat och åt banan just i den stunden jag blev så äcklad att jag inte åt upp den. Jag förstår inte att folk kan göra sånt och kissa mitt i parongen.

Tråkiga Alex

Ingen fredag som jag hade tänkt mig direkt men nöjd är jag ändå. Jag ligger på Alexs säng just nu med honom medans han spelar. Han är så tråkig, han har spelat sen jag kom. Känner mig jätte trött, jag kommer typ somna snart.

Jag önskar jag kunde vara lite killig av mig för att förstå Alex bättre hahaha.

Fyy faaaaan

David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch

Jag har typ fastnat för den här låten. Jag tycker den är så bra hihi, en klass kompis hade på den högt i sin lur igår, jag bad honom skicka den till mig.
Lyssna på den högt! :D



Det är inte hela låten på just den här videon, ska ändra det snart.

Puss

Äntligen fredag visst?!

Nu är det äntligen fredag!  Veckan ha gått jätte fort, alltid skönt med helg så klart. Det har varit jätte kallt ute, det gäller att klä sig rätt. På med vinter jackorna!

Idag fyller Fransico 3 år jätte söt! Paula har hyrt gårdhusen så jag ska dit senare en stund. Alex skulle kanske komma han skulle se ifall han kunde för Ronny ville ta med honom någonstans. Men annars tänker jag träffa honom senare ändå. Skönt att han är ledig idag:)

Gaby Ville även dra på bio idag, men idag är ingen bio dag för mig känns det som. Desutom hade dem tänkt att se en film som jag redan set. Så dumt att se den igen?

Kram på er sötnosar :D /Jannina

Favorit låt

 

 

 

DANJAH - MY LOVE

 


Torsdag

Tröttsam dag igår, jag somnade direkt igår. Jag var pigg på dagen med sen på kvällen så ville jag bara sova. Jag försov mig nästan i morse men som tur fick jag nån slags ryck och lyckades komma upp ur sängen. Haha Visst är det skönt att sova?

Vi har precis haft lektinom om Makt och ledning, en ganska intressant ämne. Vem har makten egentligen runt omkring mig? Bra  fråga. jag vet inte riktigt. men har iallafall lärt mig ganska mycket:)

Idag får jag lust att träffa tjejerna, tänkte på att dem kanske kan komma till mig. Men får se vad dem säger:)

Jag ska in på lektion nu halv. Kram på er! /Jannina