Utbildad barnskötare, YES!!!!

Jag kan nästan inte förstå att det är över. Gud vad tiden har gått fort! Känns lite som att jag inte vill sluta men samtidigt så vill jag det. För att det är tråkigt att inte uppleva samma sak igen. Men man kan inte vända tillbaka tiden för  tiden rinner och bara försvinner. 
Lite händelser:

Ta en kop te när man kom till skolan helt trött
Få skit när penndel varit sen och då missat bussen till skolan
Gå in på lektion för att lära mig massor
Somna på skolbänken efter att inte ha sovit något
Stefans lagade god mat varje dag, vi kallade honom för gubben och pratade skit om hans rumpa haha.
Hade det alltid roligast med min vän Eda som jag älskar så mycket!
Blondie tilda du kan dela med mig<3
Frånvarande klass men lyckan fanns ändå där.
Resan till Turkiet var helt oförglömlig och jag längtar tills turkarna kommer hit. 
Min lärare Lena Lago alltid med glatt humör. Hon är så duktig, fin och snäll. 
Kommer att sakna henne så mycket och alla andra också!
Det var alltid bra stämning i klassen, det var bara tråkigt när några slutade första terminen. 
Foskaren Eva kunde ju nästan allt:)(brand män är fina)
Trumtrumtrum, duknade vi på bordet för att göra en "melodi"


Jag har haft så många fina upplevelser och har fina minnen. Jag kommer att sakna så otroligt mycket! Från och med idag är jag en utbildad barnskötare. Det känns konstigt att skriva ner det, alltså att ens säga det. Men nu måste jag bli van för nu förändras mitt liv helt. Jag har lite rädsla, rädsla att inte klara livets utmaning. Jag överdriver nog lite men mitt liv kommer att förändras helt nu. Känner så mycket ansvar med saker jag hela tiden måste ha koll på och göra. Men den här gången är det inte skola utan jobb. Det känns somatt jag knappt kommer ha tid med något eller är jag bara ovan? 
Jag vill forftfarande vara den lilla flickan för det blir rädd att inte klara av det jag har framför mig.
Men nu ska jag inte vara negativ. Jag ska hela tiden tänka på mina mål och syften och kriga mig fram för att nå målet!


Mot stan

Efter så mycket plugg hemma vill man ju självklart komma ut lite. Jag ska möta Gaby, steph och Claudia. Vi ska till stan. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra i stan men det är nog mest för att gå ut någon stans. men det blir nog det vanliga titta på klädder och gå runt:) Jag nog passa på att köpa strump byxor.

Nu ska jag nästan springa in i duschen. puss på er och ha en trevlig dag!Tummen upp

Jag har äntligen fått min Examen mössa wiiiee!! :D:D
Jag hoppas att Eda och Mathilda också får sin snart.

För er som inte vet så blir jag färdig med min utbildning nu på fredag.
Känns lite sorgligt faktiskt men ändå skönt.
Från och med nästa vecka börjar jag jobba hel tid.
Det kommer känns konstigt i början.
Men nu gäller det att gå ut i vuxen världen och bli van.Projekt

Vi skulle arbeta inom projekt arbete och göra det under 3 veckor. Jag och min grupp hade väldigt svårt att komma igång i början. Det var dåligt samabete, dålig konsentration och nästan inga ideer om vad vi skulle göra. Vi hade tänkt oss göra en teater pjäs men vi alla var så dåliga på komma på någon bra handling och ett bra budskap. Vi pratade med våran yrkes lärare. Hon gav oss råd och tips. Till slut bestämde vi oss för att skippa teatern och göra ett projekt om våran dröm förskola Dagis&Nattis. Vi hade för några veckor sedan haft en uppsats prov på "våran dröm förskola". Där tog vi själva idean av att göra ett projekt av det, dessutom tyckte våran lärare att allas texter var jätte bra. Vi bestämde oss för att samla ihop allas texter och skrev en egen grupp text med det bästa av allas. I projekt arbetet handlade det först om att göra en planering och göra en gant schema. På  våran Dagis&Nattis så var det Reggio Emilias pedagokik som gällde. Till slut fick vi till det. Redovisningen gick bra. Men tyvär så fick vi bara ett G det är nog för att det var så mycket strul i början. Men vi var ändå nöjda.  

Idag samlades vi hela klassen och var med och utförde ett projekt som en grupp tjejer min klass organiserat. Deras projekt var att göra en "fest". De bjöd på god mat, läsk, tårta och vi lekte massa lekar. Vi hade ganska roligt!

Det ska bli så tråkigt att sluta skolan. Kommer att sakna alla jätte mycket.  

Mina naglar:)

Fixade mina naglar precis:) Det är självklart mina egna.

Ljusrosa nagellack från H&M :)


Lukas dop 
Lite kort om vad jag har gjort

Hej på er! jag har varit väldigt tråkig i flera dagar i rad. Det har varit så mycket att skriva om att jag till slut inte orkat någonting bara för det blivit för mycket. Jag ska nog berätta lite kort!

Jag var på Tumbas slutskiva. Vilket var jätte roligt! Jag hade ingen biljett men kom in iaf dessutom Gratis;) Jag hade egentligen inte ens tänkt att gå pga jag hade massor i skolan men jag gick för Claudias skull. Hon såg så glad ut men vad ska man förvänta sig hihi studenten är något stort. Det kom all typ av musik så vi dansade till allt nästan.

Dagen efter skivan åkte jag till skolan. Jag sov knappt något men jag kom sent, tog ändå ansvaret att gå till skolan fast jag var trött. Efter skolan åkte jag hem fort byte om, åt och sedan möte upp Steph. Vi åkte till Zoes mottagning. Det var jätte trevligt, men vi var bara där en stund eftersom det är långt att åka till lidingö. Jag var så himla trött!

I fredags jobbade jag nästan hela dagen, stod själv i kassan. Jag hade inte hunnit vila ut mig så min arbetspass kändes mycket längre. Efter jobbet träffade jag Taarek. Vi hade det väldigt mysigt som oftast. Vi tittade på en läskig skräck film hemma hos honom. Jag vågade knappt titta när de där konstiga sakerna kom fram i tv skärmen. Dagen efter lördags, grillade vi tillsammans med hans mamma och hennes väninnor. Taarek hade hand om själva grillningen, han kunde! Visste inte att han var så duktig på det. Jag kan knappt något om grillning. När det gäller att tända osv. Maten smakade perfekt och det var trevligt att umgås. Efter grillningen åkte jag hem och tog det lungt resten av kvällen för att vara redo inför morgon dagen.

Igår var det Lukas dop som gällde Jag kan lägga upp lite bilder från igårdagen.


Så himla skön brud love her!

GRATTIS till er alla som tar studenten!!:D

Nu är jag tillbaka igen. Jag har haft så mycket att göra. Det är mycket som händer runt omkring så man måste ta tag i saker. Sitter i skolan medans alla andra är i tumbas utspring:( Jag är tvungen att vara här för jag har ett viktigt prov att göra och fortsätta med vårat projekt. Allt måste vara klart och inlämnat senast på fredag och det känns verkligen stressigt. Blir det inte klar så klarar jag inte min utbilding. Jag vill ta examen på riktigt!
Jag vill ändå gå på Claudias slut skiva och även på Zoes. Jag ska göra mitt bästa för att komma!!