Ingen rubrik

Vaknade utan älsklingen bredvid. Han sa att han skulle komma tillbaka tidigt och att han bara skulle på möte. Han gick härifrån 07.30 och klockan är snart 13. Jag fick ligga kvar i hans sköna säng och sova hihi. Men han är snart här, skönt. Vill inte vara ensam.

Idag ska jag betala min biljett för resan till Chile. Jag ska verkligen åka, ska vara borta i 1 och en halv månad. Kommer att sakna dig:( Min vän Claudia berättade att hon också ska åka dit tillsammans med hennes kille då. Vi ska träffas där och ha roligt! Fan vad kul, ser ett plus för det!

Carolina och Eda vill att jag ska följa med ut och klubba. Det är halloween fester överallt. Men jag vet inte riktigt om jag ska. Dessutpm har jag ingenting att klä ut mig till, tråkig jag är.

Nu ska jag Bädda sängen, städa lite och öppna fönstret.


Min söta klänning

Jag har äntligen fått hem min söta klänning av märket LIPSY LONDON som jag bäställde från Nelly. Jag är verkligen jätte nöjd! Älskar designen med öppen rygg och med rosett detaljen. Sen att den inte är så uringad vid brösten gör att den blir snygg eftersom man inte visar "allt". Men jag får ta och köpa mig en Silikon bh för annars kommer man att se mina bröstvårtor när jag har på mig den.

Jäntelagen

Du ska tro att du är något.
Du ska tro att du är lika god som alla andra och alla andra lika goda som du.
Du ska tro att du är lika klok som andra, ibland klokare.
Du ska veta att du är lika bra som andra. Om du vet att du gör ditt bästa kan du uppskatta dem som är bättre.
Ibland vet du mer än andra.
Du är inte förmer än andra, men du är enastående som alla andra.
Du duger till mycket.
Skratta åt dig själv och din värld, det gör dig fri.
Du ska tro att många bryr sig om dig.
Du ska tro att du kan lära dig andra en hel del och lära av dem.

Min helg

I fredags var det dags för utgång med tjejerna. Jag möte Katherin, nathali, Maria, Amanda och den andra tjejen i fittja. Jag hade missat bussen innan så de hade fått vänta på mig(a). Av alla ställerna mötes vi i fittja, nä men det var bara för drickan. När jag gick av bussen får jag syn på min älskling hälsade en snabbis. Alltid mysigt med pussar!!
För första gången besökte jag K15, det var inte sådär jätte kul men det var bra musik.
I lördags firade vi mina föräldrars födelsedag. Jag och mina syskon såg till att hyra lokal och göra deras "fest". Det bästa av allt var att dem var glada hela kvällen och firade sig verkligen. Då tycker jag att vi faktiskt lyckades med tanken som vi hade från början. Ja att dem skulle ha det bra helt enkelt. Dessutom fick dem en massa fina presenter. Jag var väldigt osmart med presenten men dem var ändå nöjda. Att köpa en klippmaskin istället för rakapparat är ju helt korkat. Efter en hel kväll med släkten så kom några vänner, vi drack lite och bara umgicks. Jag kom hem jätte sent.
idag söndag vaknade jag helt seg och bakis. Jag vill inte säga vilken tid jag gick upp för att det är pinsamt...
haha men senare på dagen hade jag stor städning i mitt rum. Städade min garderob, dammade av, la saker på sin plats och dammsög, kännde mig jätte duktig. Sen kom min bror ner och frågade om jag ville ha något från grillen för alla hemma skulle äta. Ja, det blev en hamburgare, men tyckte den hade för mycket dressing och för lite sallad. Efter det tittade jag på film:)
Jag har tappat bort mitt minnes kort på min digital kamera så jag kan inte ta någon bild:( bara från min mobil men det blir inte bra bilder direkt.

Beställd nu

Tänkte kanske beställa den här söta klänningen från Nelly. Jätte fin blev kär direkt!!
Bow Back Knitted Dress SEK 309, Lipsy - NELLY.COM
Min min min :)

bokning för Kryssning

Jag är hur pigg som helst och kan inte sova. Ligger i sängen med min laptop och ville uppdatera lite. Min tv är på fast jag inte ens tittar. Jag är dålig på att tänka på allt el som går. Men jag bryr mig om miljön väldigt mycket.
Idag bokade jag och tjejerna kryssning den 3 nov. Min älskling och hans vänner ska också åka. Jag vill inte att det ska bli som förra gången då jag var på kryssning. Men jag ska se till att ha roligare än sist. Vi måste hämta ut och betala biljetterna senast på torsdag. Maria vill vi ska dricka Tequilla, gillar ni Tequilla? me like. Har redan börjat fundera på vad jag ska ha på mig. Det är ju typiskt mig. Men någon söt klänning och klackar?
Nu ska jag försöka sova som en björn, God natt!

Gulligt:)


Lite bilder ni aldrig fick se


Estoy vuxen

Jag sat och funderade lite på hur det är att vara vuxen. Bara för att jag har en faktura från Nelly att betala. Jag hade köpt en baseball jacka till min pojkvän som födelsedags present. Klart han skulle få något fint!
Killarnas favorit
dessutom ser min kille så snygg ut i den!
Med tanke på det så hade jag tänkt att delbetala det istället för att inte bli så fattig efter att ha betalat min biljett till Chile nu den 25 sep. Jag ska betala den helt själv. Ja jag ska åka till Chile den 11 december! Det har jag inte heller berättat om. Det blir ingen lång vinter för mig nähääp nice.
Räkningar att hålla koll på får en att känna sig vuxen. Jag är ju faktiskt snart 20 år usch!

I'm back

Hej alla läsare!
Jag har inte skrivit i min blogg på flera månader nu, jag har tappat det röda trådet helt.
Jag ska börja blogga igen!

Jag saknar min blogg