Två förälskade själar

Jag har aldrig varit så säker på någon som jag är med honom. För första gången är jag med någon i mer än 1 år och känner att dét bara gåt uppåt. Jag tvivlar inte ens sekund på att du inte älskar mig. För det bevisar du för mig mer och mer för varje gång vi ses. Jag är så lycklig att vi har varandra för jag kan faktiskt tänka mig hur tomt det skulle kännas utan dig.
När vi sover så är vi som två fast klistrade kroppar som inte går ifrån varandra under en hel natt. Kanske låter obekvämt men så är det inte. Helt underbart! Idag när jag skulle gå och jobba ville du inte släppa taget om mig och ville att jag skulle stanna. Jag ville så gärna och strunta i allt annat som jag gjort förr. Men vi har all tid i världen för att mysa och umgås och det blir jag så glad över. Blir så glad att jag ens kan leva och vara lycklig med dig.
Men ska aldrig glömma att om det inte vore för mina föräldrar så skulle jag aldrig existera haha. Samma sak för dig, du hade inte heller existerat om det inte vore för dina föräldrar. Så glad att ni behöll oss, vad kan man säga liksom. Tack mamma och pappa för ni gav mig livet! Tack Taareks föräldrar som gav min älskling livet hihi.
Nu vill jag vara med dig igen! Det är så tomt i min säng och jag fryser lite:( Men usch ska jobba imorgon hur tidigt som helst så jag ska nog sova nu. Men innan tänkte jag slå en pling till min andra halva<3

Saknar dig

Denna text skrev jag när jag var i Chile. Tänkte dela med mig av den :) Jag skrev den en natt då jag inte kunde somna för jag tänkte på min älskling Taarek. Jag döpte då texten till "saknar dig".

 

Jag har funderat väldigt mycket de senaste dagarna. Jag har många tankar omkring dig. Jag har försökt att inte tänka på dig och ignorera allt för att slippa må dåligt. Våran sista samtal var något speciellt. Jag kände något varmt och jag såg att det var detsamma för dig. Min tanke från början var att ha ett riktigt bra och lång förhållande. Lyckligt lottade är vi som förstår varandra så bra. Du sa själv att vi nästan aldrig har dåliga diskussioner. Det gör mig bara glad.

Det dyker upp en massa minnen med dig. Det är ingenting jag vill glömma bort utan bara uppleva en än gång. Lyssnar på vår låt och låtsas ha dig framför mig med hjälp av tankarna. Det hela är inte bara en tanke utan något som har varit. Jag tänker för mycket på dig och kan inte sova. Det är mycket jag vill just nu men ibland kan man inte få som man vill. Vi är så långt ifrån varandra. Jag kan inte ens ta ett snabbt beslut och säga "Jag åker till honom nu". Det är mycket man ibland önskar. Just nu önskar jag att få vara med dig. Även om min önskan inte kommer att uppfyllas så vill jag i alla fall drömma om den. Jag fantiserar samtidigt som jag minns.

"Lampan är släckt men du har tänt små ljus. Det snöar ute och är kallt medans vi ligger skönt. Det är mysigt med dig. Du kysser mig med känsla och rör vid mig. Jag kliar dig på ryggen medans du njuter av känslan. Jag känner din kropp emot mig och jag känner mig din. Du ler mot mig med den söta blicken, pussar mig runt halsen. Det kiklas lite, jag skrattar medans det känns helt underbart. Vi andas djupt och vi är som en".

Jag längtar efter dig som aldrig förr. Jag saknar dig!

Nu ska jag sova och hoppas drömma om dig älskling.

 

 


Vill ligga kvar i min varma säng

Det är dags att gå upp för länge sen men jag är så himla seg. Vill sova en liten stund till. Men idag ska vi ju nämligen fira Ricky som fyllt 12 år. Vi ska ha kalas åt honom men han kallar det för "fest" hihi så söt.
Jag vill att min älskling ska komma men han e med grabbarna och typ sover. Får se om han orkar det när han vaknar.
Bokstavligen fuck donken
Men innan allt måste jag åka till mitt gamla jobb donken och typ fylla i något papper så dem kan skicka mitt semester ersättning. Så j*vla efterblivna. Dem kunde ha sagt det innan jag ålte på semester. JOBBA ALDRIG PÅ DONKEN!
Nu vill jag passa på att svallra att dem behandlar ungdomar dåligt och ser oss som dumma för vi inte har så mycket erfarenhet i arbestlivet. Dem vill att jag skulle jobba kvar men jag vill inte det! Blir så irriterad på det där företaget. Förstår inte hur dem kan tjäna så mycket pengar när dem behandlar sina medarbetare på fel sett.

Igår kväll/natt

Det jag skrev på min förra inlägg är över nu. Jag fick till slut som jag ville med ett allvarligt stack och lite gulligt ansikte;) Kändes jätte bra för jag hade trots allt rätt. Ni förstår ju inte ens vad jag pratar om säkert men jag förstår mig själv.
God dag föresten jag ligger fortfarande i min säng efter en lång natt igår. En tjejkompis fyllde år och hyrde lokal fest här i närheten. Jag gick dit en stund med Mimmi och hennes kompis. Där träffa jag på flera stycken. det var helt okej, lokalen jätte snygg men stämningen var inte jätte festlig direkt. Men Det låg ändå då nära hem :)
Man ser min BH -.-

Piss dag!

Jag har inte bloggat på jätte länge. Fråga mig inte varför för jag vet inte. Idag mår jag verkligen piss och känner att jag behöver skriva av mig lite. Jag vill heller inte avslöja så mycket om vad jag känner just nu. Jag vet ju liksom inte VEM som kommer att läsa detta inlägg.
Men jag känner att jag bara vill skrika och sova för att slippa tänka. Därefter vakna på nytt!
Blir så arg när jag inte får som jag vill. När jag dessutom har rätt att få det. För hela grejen är bara fel. Jag förstår verken hur man kan göra så när man har en relation. Jag tycker inte att jag gjorde fel genom att..... Men du har gjort j*vligt fel som orsakat allt det här. För allt är på grund av dig.
Vi har inte pratat på en hel dag. Jag vägrar höra va mig för du måste lära dig en läxa. Men hur lång tid kommer det att ta för dig att höra av dig? Jag vill inte vänta. Jag saknar dig trots allt!
Usch vilken äcklig känsla det här är!!!!!!!!!