helt fucktup dag

Jag åkte till tumba igår för att träffa Gaby och dem andra. Kvällen blev inte så lyckad som vi hade tänkt oss. Vi visste inte vad vi skulle göra men till slut bestämde vi oss för att åka hem till Irene.
Vi sprang till bussen för den skulle presis åka iväg. I bussen så snubblade Gaby fan vi trodde hon drev. Hon hade gjort illa foten, vi tog det inte på allvar från början, vi gick ändå av nästa station. Gaby skrek av smärta, vi ringde en massa folk för att få sjuss till akuten.
Till sist fick vi tag i sjuss som tur. Sedan när vi kom till akuten fick vi vänta länge på doktorn osv. De kom fram till att hon hade en faktura i foten och måste ha gips i 4 veckor. Vi var där från 23:30-05:00 ungefär. Vi va skit trötta och ville bara hem. Fan att det hände :( inte min gaby. Vi kommer nu inte kunna fira nyår som vi tänkt oss. Det borde aldrig ha hänt. Hon är en underbar människa. Jag släpper dig inte amor, Te amo!!


Jul wiiiee!!

Hej folket!
Jag hoppas att ni haft en riktig god jul. Själv så har jag haft det jätte mysigt tillsammans med familjen. Middagen var helt perfekt, mamma vet precis vad hon ska laga. Hon gör alltid så god mat.
 Jag är  super nöjd med alla klapparna och natuligtvis tacksam.


Några av mina klappar, fick flera klappar men fick inte till någon bra bild på dem!


Fest kväll med tjejerna


4 månader wiiiiiiieee

Det är nu 4 månader med min älskling idag och det känns underbart. Tiden har gått så fort. Vi träffades inte idag för att han hade träning. Så vi kommer nog ses och fira lite imorgon:) Gud vad jag längtar att få se honom. Vi har inte träffats vecka och två dagar nu. Det är hemskt!!! Men snart får vi äntligen ses...

Te quiero mucho amor<3 

<3<3<3