Ljust eller svart?

    Vad passar jag bäst i ljust eller svart? vet man ser inte så bra på bilderna men har inga andra som är tydligare. Har ljust just nu men vet inte om jag ska färga svart igen. Saknar mitt svarta hår=)


    
image18    image17

Varför är alla tjejer så shopping desperata?


Varför är alla tjejer så shopping desperata? haha de är jag med faktiskt.
 Att man nästan springer till affären så fort man har pengar. 
Varför vill man alltid ha de senaste?
Alltid vara den finaste av alla fast man ändå innerst vet att man inte är de?
Det viktigaste för mig och säkert för vissa andra att trivas med sig själv. Tänker du som mig eller hur ser du på allt de här?
 image15

Vill inte vara jobbig men skriv vad ni tycker och tänker så blir jag glad. Det är intressant att veta andras åsikter:)

Vad har du gjort, eller ska göra?

Har nyss kollat på min serie, den slutatde jätte bra. Nu måste jag gå och fixa väskan måste hinna med bussen 20 i. Ska till heron och gymma gud va skönt. Efter träningen ska jag in i ångbastu och torrbastu de älskar jag.

Ska träffa min älskling där har ibte träffat han sen lördags. Jag saknar han så de ska bli kul att få träffa han. Efter gymmet ska vi iväg till stan och fika, mysigt va?:)


Smycken

image14

Smycken är en stor grej för mig. Kolla in de här smyckerna från Juicy couture ur snygga eller vad tycker du?
Guld färgen ser bra ut med själva designen!

Skoltrött?

NEJ! jag börjar bli skol trött jag vill inte de :( nu skulle jag varit i skolan. Jag gick inte bara för att de va "två lektioner kvar". Jag vaknade sent, försov mig som varnligt. Skolan ligger här brevid de är ju bra men ändå går jag inte ditt? hm de låter ju sjukt. Samtidigt tänker jag på plugget jätte mycke gör alla mina uppgifter ändå. De är jag stolt över, måste ju skaffa mig en framtid. Nu skulle jag varit i skolan och i stället är jag hemma och tittar på the voice tv som jag typ råkade sätta på. Aja kul att lyssana på musik. Men ärligt jag måste börja skärpa mig. Mamma och pappa gick ut de är här när som helst shit då är de synd om mig de hatar när jag gör såhär. Japp jag får ta smällen ändå.Puss hej :)

mami&papi

Har inte skrivit nånting på länge, jag venne varför har bara inte pallat haha. Gillar inte att sitta vid datan på mycket de kanske är därför. Men älskar att skriva de jag känner osv. De är så mycke som har hänt på sista tiden men ska inte komma in på detaljer.

Mamma och pappa är äntligen hemma, dem va i Chile. De va där i två månader och en halv ungefär. Gud vad skönt de är ju sommar där aja men nu är dem här iaf. De känns bra har ju saknat dem så. Va hemma med syrran men jag va oftast hemma ensam men då tog jag alltid hem kompisar. Ville försöka att inte vara ensam hur mycke som möjligt. Jag brukarde känna mig så ensam annars och de är ingen skön känsla. Jag är vann sen liten med mycke ljud och mycke folk hemma.

Fick massa nya presenter och godis när mina föräldrar kom hem, härligt! :D