I turkıet nu

har det super BRA! skrıver so fort jag kan. Vı ska ıvag och shoppa nu. Hınner ınte skrıva mer. Kram po er!


Tjenixen:)

Jag hade lite fullt upp igår därför hann jag inte skriva något. Jag kom även hem sent igår. Jag fick ett sms av min lärare igår. Resan blir tydligen av, men jag tycker ändå de verkar vara lite osäkert. Jag har tittat på arlandas trafikinformation och det står inte om vårat plan går eller ej. Men jag får hoppas att det står snart här är sidan. Vi åker med Planet 12:20 mot Istanbull:)

Efter skolan idag blir det mycket att göra. Ska åka in till stan och möta Zoe. Jag ska äntligen få mina svarta högmidjade shorts av henne som hon fick låna. Det känns nästan som ett måste att ha me dem. Efter det ska jag hem direkt. Jag måste packa lite, sist jag packade så packade jag ganska slarvigt haha. Jag måste tvätta mina converse:p de har blivit väldigt smutsiga, klart jag vill ha rena skor:P Men jag ska ha med mig flera par. Jag måste även fixa mina naglar!! Min Gaby ska komma till mig och göra mig sällskap. Steph tror jag också kommer, hon har inte svarat på mitt sms än. Men Vad roligt:) jag kommer bli så arg om resan inte blir av. Men min lärare låter så säker, hon har tydligen kontakt med flygbolaget. Men som sagt man vet aldrig.Lyssna på den här sköna Reggaeton MixenGäller att hålla tummarna tills på fredag

hej på er:) idag träffade jag verken Gaby eller Steph till slut. Gaby var tvungen och vara barnvakt. Men vi få ses imorgon en stund. Jag var och tittade på Taareks träning idag. Det var roligt att se honom spela. Men det jobbiga var att jag frös:( solen var inte så varm och precis där jag sat så var det skugga. Jag sat där i en hel timme fy. Försökte röra mig genom att gå och ställa mig vid solen men jag frös ändå. Dessutom var jag så himla kissnödig!! Hemskt. Nästa gång vet jag, ska ha på mig lager på lager. Men iallafall han var jätte duktig:) Efter det fick jag sjuss hem av hans papi.

Nu ska jag börja packa lite, vill inte att det ska bli som min dröm som jag drömde:O (att jag glömmde packa resväskan). Vi får hoppas att flyget inte blir inställd bara, hatar askmolnet!!!

Bild på när jag solade i klassen haha


Tisdag

Har ingen lektion för tillfället. Har en text jag måste läsa om kommunikationer men det går fort.

Min vän Gaby ringde mig precis. Jag ska träffa henne och Steph idag. Måste vara med de innan jag åker. Jag älskar de otroligt mycket!

Det är nästan säkert att vi åker på fredag nu. Allt verkar bli normalt från och med torsdag. Men man vet aldrig vad som händer under den natten. Men vi hoppas på det bästa och att det blir av. Vi börjar i alla fall börjat bli taggade. Jag ska försöka blogga när jag är där om jag har tillgång till data. Vi har nu fått veta vilken hotell vi kommer till. Den är verkligen fin. Om jag ska vara ärlig så trodde jag vi skulle komma till någon rutten haha Klicka här så kan ni se fler bilder.
God natt

Jag börjar redan känna mig lite trött. Jag funderar på att lägga mig snart. Men först måste jag nog städa lite, mamma tvättade kläder idag. Alla tvättade kläder ligger på min säng. Känns som att jag inte orkar eller har lust att lägga in dem i min garderob. Jag har sjukt mycket kläder det får knappt plats. Jag använer inte allt men de flesta. Jag borde rensa lite för det börjar bli irriterade. 

Vad tycker ni om att sola under lektionen? Visst låter det sjukt men ändå skönt. Jag gjorde faktiskt det:$ Fönstret stod öppen och jag sat precis där och solen sken på mig. Jag fick inte skit eller så (först). Min lärare sa ingenting tyckte det var dumt. Sen sa hon till min andra lärare då fick jag lite skäll av henne istället. Förstår inte varför hon inte sa det själv. Men jag tyckte inte direkt det var något fel. jag var ändå med på lektionen.

Aja pratar med en kompis nu i luren. Jag ska sova efter det. God natt sötnosar <33

                          
HAPPY


Måndag

Man har åsikter om saker och ting. Det finns ingen regel om att man ska tycka som du! Alla är olika så tyck vad du vill och så tycker jag vad jag vill;) Haha det är du som besöker min blogg så sluta upp med dina onördiga kommentarer. I do not care!

Känner mig lite trött. Jag och steph la oss ganska sent igår. Det blev ingen bestämd film direkt men James bond var på tv, vi såg halva filmen. Vi diskuterade omkring olika situationer. Man kan bli så förvirrad när man inte vet riktigt vad man ska tro. Hur det än är så ska vi må bra:)

Min mage kurrar:( Nu tänker jag göra min uppgift.

Kjamis

Det blev ingen plugg till slut. Jag gjorde annat haha dumma mig. Jag är så full av tankar, en viss person är så himla gullig. Fick en sån fin sms precis. Ge mig en kyss!!

Om en stund ska jag iväg. Jag ska myspysa med älsklingen steph, vi ska titta på någon bra film. Ska sova där och imorgon gäller det att gå upp tidigt.  Jahap nu ska jag in i duschen och göra i ordning kläderna.

She make him crazy

Sitter i köket har precis ätit mammas goda mat. Efter detta inlägg hade jag tänkt plugga. Jag ska svara på instuderings frågorna som jag inte har gjort. Nu är helgen över, vad har ni gjort? Min helg har varit helt okej, ingen alkoholfri helg direkt. Om jag ska kort fatta min helg så har jag träffat folk, druckit, umgåts, haft roligt och haft det super mysigt. Jag orkar inte skriva värsta boken haha.

Jag tittade på nyheterna och det går fortfarande inte att resa. Jag hoppas att det ordnar sig tills på fredag. Vi som har set fram emot den här resan så länge. Den får inte bli inställd.

Juste jag har gått och funderat på en sak i flera dagar nu. Det är att jag verkligen inte fattar hur tjejer kan raka sig? Det är inte ens fint, det kan se coolt ut men inte på alla. Har set allt fler tjejer som har gjort det. Ni gör nog det bara för många andra gör det eller?Bilder från igår

Min kusin Katherine och jag:)

Hahah alla killar ville vara med på bildNathalie, äcklet och katherine:)


Min uppsats prov på "Min dröm förskola"

Min dröm förskola

Jag hör fåglarna sjunga medans vinden paserar sig förbi mitt ansikte. Solen skiner varmt, allt ser så grönt ut och det luktar sommar. Jag är på väg till min arbetsplats jag bestämde mig för att inte ta bussen idag. Ville promenera i det fina vädret. Jag tänker mig hur snäll livet kan vara mot en. Varje dag jag vaknar på morgonen så orkar jag ännu en dag med barnen. De får mig att må bra och det känns som att jag gör något bra. Det är så härligt att göra något man trivs med och samtidigt få pengar för det. Mitt jobb är mer än perfekt det är som min andra familj. Personalen är alltid trevlig och är alltid på glatt humör. Oftast kommer alla överens och gör allt pedagogiskt. Alla är väl utbildade och gör ett jätte bra jobb. Min chef är en av de trevligaste personerna jag har träffat. Vi har lyckats komma så nära att vi ibland gör saker tillsammans på fritiden, ja vi har blivit vänner. Hur bra är det inte att vara vän med sin chef? Super bra. Men vi ser alltid till att hålla allt ifrån jobbet.

 

Barnen är det bästa. Så himla gulliga allihopa, jag är väldigt omtyckt av de. Barnen är mellan 4-5 år gamla. De flesta är väluppfostrade och snälla. Vissa av de kan vara lite griniga men jag kan förstå de har haft en jobbig uppväxt. Vi ansvarar att varje barn får sina behov respekterade.

Det viktigaste i förskolan är lek. Vi anser att leken är det viktigaste för ett barn ska utvecklas. Barnen kan bli hur smutsiga som helst och få vara barn. Vi ser oftast till att leka en massa lekar så att barnen skrattar och har roligt. Vi tycker även att deras fantasi är en hjälp medel för de att utveckas. För fantasi är något man har som barn. Med tiden är man inte så fantasifull. Vi arbetar även hur vi bemöter barnen i olika situationer. Vi försöker reagera så professionellt som möjligt. För allt vi gör, säger kommer barnen ha i erfarenhet i livet.

Vi sträver efter att varje barn utvecklar öppenhet, solidaritet, respekt och ansvar. Barnen måste ha förmågan att ta hänsyn till andra människor och hjälpa andra. De måste förstå att alla människor är lika mycket värda även om olika kön eller olika bakrunder.

 

Vi har olika rutiner i förskolan. Det är viktigt att barnen lär sig att veta ungefär när något ska hända, för de kan inte klockan. På vår fria tid försöker vi att hitta på saker. Våra stora aktiviteter som vi brukar göra tillsammans med barnen är för det mesta att gå ut på utflykter. Varje barn med sig matsäck och förskolan brukar bjuda på glass efter de ätit. Vi brukar ta hit en clown en gång i månaden då barnen har roligt som mest. Barnen längtar efter honom varje gång och frågar när han ska komma nästa gång. Barnen brukar även få klä ut sig och spela teater i form av rörelse, dans och musik. De får då uttrycka sin skapande förmåga och att förmedela sina upplevelser och fantasi. Annars är våra vanligaste aktiviteter är måla, rita, skriva, leka med lera och bygga. Det är viktigt att varje barn deltar och inte är utanför gruppen. Jag som älskar naturen njuter av detta varje gång. Vi brukar gå ut med barnen i skogen och plocka kottar, blommor, blad mm. Vi brukar ta med oss förstoringsglas så barnen kan se olika insekter. På så sätt kan de utvecklas sitt kunnande om växter och djur.

 

Miljön är självklart alltid viktig vart man än går. Förskolan är rosa på utsidan och har Hello kitty design. Den är väldigt häftig att se. Innan förskolan byggdes så var vi med och bestämmde hur den skulle se ut. Vi ville ha något anorluna, snyggt och fantasifullt. I förskolan har vi allt färdigt dukat då går barnen och tar för sig. Miljön ser väldigt socialt ut. Även fast allt ser snyggt ut så är det väldigt korturell på samma gång.

 

Nu är jag äntligen framme, så skönt det var att promenera hela vägen. Ska in till barnen nu.

 

 

 

 


torsdags kväll

Hej bloggen!! Känner mig glad trots alla negativa tankar. Jag tar bor dem ur mitt huvud ush. Skolan gick bra idag fick bara reda på en sak som inte är så bra. Men som ändå passar just mig:) Det är nog inte så bra om jag skriver det. Imorgon så är det bara en vecka kvar till Turkiet:) Har fått info om att vi ska träffas klockan 09:00 i "bög ringen" fredagen den 23/4. Därefter ska vi ta flygbuss till arlanda. Jag och Eda måste komma upp på morgonen. Vi ska nämligen festa torsdagen. Jag ska till min vän Zoes student skiva. Jag får verkligen inte missa den! Men får räkna med att jag är helt bakis dagen efter.

Jag ska förlja med steph till centrum nu. Vi kanske hörs senare.


!!

En viss person irriterar mig så jävla mycket. Håll bara din jävla käft och håll dig borta ifrån mig. Du äcklar mig så himla mycket!! Fattar inte hur jag kommer stå ut med dig på våran klass resa!! Idiot jävel!!

Plugg plugg plugg

Idag var det varmre än igår tror jag. Det blåste inte lika mycket i alla fall. Jag är väldigt kallblodig, jag brukar frysa ganska lätt. Det är jätte jobbigt folk brukar tycka att det är varmt när jag tycker att det är kallt. Det var varmt idag men jag frös lite ändå.

Jag kom försent idag till skolan. Men jag antecknade allt jag missade. Men annars så gick det bra. Idag har det varit en plugg dag för mig. Jag är nästan klar med allting min lärare kommer bli så glad. Det är bara lite jag måste renskriva. Jag har även långa texter kvar att läsa men det ordnar sig. Jag vill lämna in allt innan resan. Jag börjar bli duktigare i skolan;) jag har slarvat så mycket på sistone måste ta igen lite.


Laila & Jag, någon helg sedan 


Solig dag:)

Soligt skönt väder det var idag! nu har livet börjat ljusna lite. Jag var på möte idag med klassen. Vi träffade en tjej som vi kallade för "pizza tjejen". Hon är tydligen kändis enligt de andra. Men jag kände inte igen henne sedan tidigare. Vi fick lite djupare information om Turkiet. Hon var jätte duktig men jag kunde inte sitta still ville röra på mig. Lena Delade ut pack lista om det vi bör ha med oss. Nu vet jag även hur många kg jag får ha med mig, det är 15 kg. Tycker det är lite, men får väl nöja mig med det. Vi åker redan nästa fredag hihi vad roligt!!!

Efter mötet åkte jag in till stan och träffade min vän Zoe som jag inte hade träffat på evigheter. Jag hade saknat henne så mycket. Äntligen kom vi på plats igen. Vi gick runt i stan och tittade lite affärer. Hon köpte kläder till hennes kille med ett present kort som var hans. Hon la till 200kr och köpte chinos till honom. De är en så himla fint par! Vi pratade en massor. Jag hittade en väska som jag varit på jakt efter i månader. Inte exakt den men något liknande. Äntligen hittade jag den, blev jätte glad. Men slösade mina sista pengar på det. Det var nog värt det, kan tänka mig att dem redan kommer vara slut imorgon och jag hade aldrig hunnit köpa.

I det fina vädret ville jag inte gå hem. Laila ringde mig och undrade om vi kunde ses. Jag åkte till visättra och träffade henne och ping-gi. Ping-gi såg så cool ut i hennes addidas kläder. Laila och jag gick runt med silvia och hon såg så glad ut. Jag ville bara äta upp henne, jag fick en puss haha. Taarek hade träning i vsa-ip då passade vi på att ses en liten stund:) Jag verkligen njöt av solen hela dagen!


Min nya lilla väska:)

Från ginatricot endast 149 kr


Måndag

Hej på er! Det var så fint väder idag. Jag gick ut och spelade fotboll med Taarek. Något väldigt olikt mig. Fotboll är verkligen inte min grej, jag får ont i foten varje gång jag skjuter bollen och jag skjuter tåpaj (tror jag det heter) hela tiden. Men jag hade ändå roligt. Jag kan inte spela fotboll! Gaby säger alltid att jag är så flickig av mig hon har nog rätt.

Jag har färgat mitt hår till lite mörkare alltså ljust brunt. Det är fint men är fortfarande inte van med det.
Jag ska lägga mig nu, jag ska upp 06:30 imorgon.

Visste du att

Det har varit en riktig myspys helg för mig. Har spenderat hela min helg tillsammans med mina kusiner Katherine, Nathalie och Paula. Vi var hos Paula drack vin och spelade tecken hela fredags kväll. Vi sov där och hade det jätte roligt. Dagen efter var vi kvar. Vi lagade mat tillsammans och fortsatte med vårt spel. Haha Jag har nog världens sjukaste men ändå roligaste kusiner. De får mig ALLTID att skratta. Vi har bestämt att gå ut nästa fredag. Vi hade tänkt dricka lite innan, roligt:)

Efter att jag kom hem igår från Paula tittade jag på film med mamma och pappa. Tittade även på matchen, synd att real förlorade. Jag ville se Christiano Ronaldo göra mål:( Han är så sexig! Jag la mig efter det och messade lite med folk. Zoe ringde mig vi pratade ett tag. Vi behövde det verkligen!

Idag söndag har jag sovit lite mer än vanligt. Skönt att vara ledig och slippa tänka "måste dit". Jag var och handla med mamma och pappa. Jag passade på och köpa hårfärg:) Jag köpte Loreal, blond 7. Jag hoppas det blir bra:)
Ikväll blir det plugg plugg plugg. Juste ska träffa Mili sen och gå på promenad:)

Dagens nyheter

Folk verkar vara intresserade av mitt liv. Trots att jag inte har uppdaterat som tidigare så har min statestik stigit. Är det något speciellt ni undrar? Vad jag har hört så tror folk att jag har pojkvän. För er information så har jag inte det! Jag är en singel. Men någon som intresserar mig kanske det finns;) Men mina nära och kära vet ju självklart everything. Jag skulle nog få väldigt många besökare om jag skrev precis allting. Men som ni kanske märkt jag skriver inte allt.

Idag ska jag ha en riktig myspys ikväll tillsammans med syster och de två pluttarna. Vi skulle egentligen på bio idag och titta på Alice i underlandet. Men det blir inte av eftersom att hennes man är i göteborg och inte kan vara med barnen. Jag ska åka dit och vi ska hyra film och äta oss tjocka av godis.

Snart blir det hej då Sverige och shoo turkiet:)


don't be jealous

Jag förstår inte tjejer nu för tiden. Det ända de gör är att prata skit om allt och alla. Titta bara fram och lev era egna liv. Erkänn för er själva att man ibland inte kan vara som alla andra. Sluta sprid era avundsjuka. Ha lite självkänsla istället! 

Man kan inte alltid vara omtyckt av alla, jag vet det. Men acceptera mig eller dra så är det bara!

Bio ikväll:)

Jag har jobbat en del och haft fullt med plugg. Nu känner att jag behöver göra något som gör mig glad. Som att gå på bio idag med tjejerna. Vad mysigt vi ska på 21 bio i stan. Ska gå med Gaby, Steph, Natha och Alex.

Jag vet inte exakt vilken film det blir men den kom tydligen ut igår. Hoppas den är bra:)

Vad skönt att vara ledig imorgon, jag älskar röda dagar! Imorgon får jag sova ut jobbar inte imorgon. Känner mig helt tom i hjärnan. Ska ta och ringa Gaby nu:)