Love Love Love

Det gick ganska bra på interjuven igår. Jag ska dit nu på söndag klockan 15:00 och prov jobba. Får se hur det går, egentligen så är det inte ett jobba jag är så intresserad av. Jag tar vad som kommer för tillfället.

Älsklingen slutade tidigare igår så direkt efter interjuvn så åkte jag till honom. Hans nya tv är jätte fin och stor, man kan göra massor med den. Vi låg och tittade på tv hela kvällen. Eftersom att han älskar fotbolll så tittade han på champions league match. Jag är inte ett dugg intresserad av fotboll så jag somnade:$. När den var slut så väckte han mig för att filmen Narnia började. Den var jätte bra, men lite för lång.

På kvällen innan vi skulle somna pratade vi en massor. Det kändes jätte bra att prata om vissa saker. Nu börjar allt bli som förut tycker jag. som många förhållanden så är det inte alltid perfekt. Vi har haft våra jobbiga stunder på sistone men nu är allt som det ska. Förstår inte att jag ens kunde bli lite osäker på vad han kände för mig. Jag blev osäker efter alla gräl vi hade. Men nej han älskar mig lika mycket som jag älskar honom och att vi har haft det lite svårt ändrar inte på saken. Varje gång jag är med honom så märker jag hur mycket han betyder för mig. Han är så underbar fan vad jag älskar honom. Jag njuter av varje sekund jag är med honom. Det är så mysigt!

Spännade dag!

Efter lunch ska vi åka och Bowla med klassen. Vad kul det ska bli, jag ska göra mitt bästa även fast jag är skit dålig på det. Sist jag spelade var med Alex då gick mina naglar sönder och träffade nästan ingen boll:( haha. Jag hoppas det går bättre den här gången.

Efter bowlingen slutar vi då har jag och Gaby bestämt att ses. Jag ska se om Jag hinner det eftersom jag ska på arbetsintrejuv för telefonförsäljning:D Jag hoppas verkligen jag får jobbet. Så det blir mycket spänning för mig inför det. Jag ska vara där klockan 18.00.

Min älskling jobbar i medborgarplatsen så jag ska möta honom efter. Vi ska hem till honom, han måste fixa med sin nya plasma tv :) Hoppas vi kan titta på någon film i kväll med den stora tvn.

Det var det, nu ska jag skriva ut min uppgift som jag hade till idag och gå in på lektion.

Kram/ Jannina


Har du funnit dina riktiga vänner?

Det är jätte viktigt att veta vilka man verkligen kan lita på och inte. Man borde även veta vilka man ska ställa upp för och inte. Har du funnit dina riktiga vänner? För mig känns det iallafall som att jag funnit dem. Men Häromdagen blev jag faktiskt osäker på en. Blev jätte ledsen, hon sa att hon inte ville ha kontakt med mig längre. Bara för att vi inte haft så mycket kontakt på sista tiden och att jag inte hör av mig. Hon sa att hade märkt med tiden vilka hennes riktiga vänner är och vilka som finns där för henne (tydligen inte jag, fast jag varit det. Jag vet det). Jag blev så besviken.

Innan jag började plugga så hade jag varnat flera stycken att jag inte skulle ha så mycke tid som förut. Jag går ju just nu i en intensive kurs i 9 månader. Det ända som gäller är plugget och den ända tiden jag har för att slappna av och ha tid för mig själv är helgerna. Jag har ställt upp så mycket för den där tjejen! Jag blir så arg och ledsen att hon säger sådär. Jag har inte ens gjort henne nånting. Vi har kännt varandra i flera år fattar inte varför hon ska överdriva så mycket bara för "jag inte hört av mig". Dagen innan hon skrev det där till mig så ville jag träffa henne och vara med henne. Visst, hon sa att jag inte hört av mig, varför hör inte hon av sig då?
Jag tycker det är en sån onördig grej som hon lägger energi på. Jag orkar inte ens bry mig. Hon får inse med tiden. Jag såg henne som en riktig vän, men kolla nu? En riktig vän förstår en och säger inte sådär. Fan va lågt!!!!

Igårdagens ord "OFTA"

Igår var jag hos Stephanie med Gaby och Natha. Vi hade det verkligen jätte mysigt det var verkligen en "tjejkväll". Vi bestämde oss för att inte prata om killar på hela kvällen. Det var kvällens regel. Haha sio ingen följde den. Vad gör vi vi tjejer utan kilar och vad gör de utan oss?

Iallafall vi tittade på en skit tråkig film. En film som säkert alla har hört talas om "Fredagen den 13de". Den var så dålig!!! Vi ångrade att vi ens satte på den från början usch.  Vi komenterade typ varje scen och innan meningen sa vi typ "ofta man gör så i...." Men vi hade ändå kul även fast filmen sög. Vi köpte en massa chips och godis. Vi åt skit mycke och drev om att vi var grisar hahaha. Gaby mådde lite illa och det gjorde vi andra också typ. Hm vi åt för mycke haha. Vi gjorde en massa annat också. Men det är våran lilla hemlis:D:D Vi måste göra om det, men nästa gång får de vara en bra film tack!;)

Min och Nathas facebook mening = Jannina, nathalie, stephani & gaby är världens sexiiiigaste "tjejor" i världen. :))

KRAMIS / Jannina


Carita bonita


Lördag

Jag är hos min älskling just nu. Det känns helt underbart att ha honom nära mig. Igår hade Cayo fest det var verkligen kul. Vi dansade jätte mycket. Men jag hade en stor saknad efter Alex. Jag önskade att han var där, det är inte samma sak utan honom. Men jag hade ändå kul me tjejerna.

Han jobbade igår så jag träffade honom efter och sov hos honom. Vi sov typ till klockan 3 idag haha. Vi sov så skönt, jag drömde flera olika drömmar. Helt sjuka, men jag hade även en ganska fin dröm om Jazmine:)

Jag ska snart åka hem och Alex ska iväg med familjen nånstans. Jag måste hem vara lite med familjen, duscha därefter möta tjejerna. Tjejmiddag idag hos Stephanie så det blir mysigt. Bara tjejer inga killar tack!:P Jag ska höra med Gaby snart om när vi ska dit. Tur att Staphani bor så nära mig så slipper jag åka haha. Det tar knappt 5 min ner till henne ifrån mig.

Juste! igår fick jag en jätte fin väska av mi mami:D hon e så snäll. Jag och mamma har typ samma smak på kläder och sånt så hon vet precis vad jag gillar. Vi har blivit beroende av väskor hahaha:P




Dagens låt, vi lyssnade på den om och om igen. Medans vi låg och kramades:)



 


Gillar du märken?



Besök nya Nelly Brand Store en helt ny avdelning på nelly.com där du kommer att inspireras av olika märken.


LUCY TWILL DRESS
från märket French Connection

Lucy Twill Dress SEK 1199, French Connection - NELLY.COM

en snygg läcker klännig med öppen bakstycke och knyte fram.

Kappa&Jacka

Felicia Wool Jacket SEK 899, Rut m.fl. - NELLY.COMW'S Artic Parka SEK 6449, Woolrich - NELLY.COM

Fin ullkappa från Rut m. fler. och en Varm och skön jacka i lång modell från Woolrich.
Perfekta att ha i höst och vinter.
Finns på NELLY

klicka på bilderna

Ha nacido un angel

 

Den här låten måste Johnny lyssna på! Den är så fin!


Noche de fiesta

Utgång ikväll! :D Cattis fyller år idag så vi ska fira henne. Min bror har bokat bord på la cocarasha. Vi ska dit och äta Buffe och dricka lite. Där efter ska vi gå vdare till någon klubb. Det är mina bröder som kommer, Cattis så klart, hennes vänner jag och min älskling. Jag hoppas vi har en bra kväll.

Alex ska komma klockan 20.00 jag måste typ vara klar då. Tjejer brukar vara lite sega på att fixa sig. Jag är en av dem, tråkigt men så är det.
Jag kom ut från duschen för typ 20 min sen. Jag måste torka håret, platta det, sminka mig och på med kläderna:O Gud det känns som att jag nästan inte kommer hinna. Men nej jag måste måste hinna med halv 20.30 tåget. Vi måste vara där klockan 21.00.

Nu måste jag verkligen gå och fixa mig. Jag är så tidoptimistisk. Puss och kram på er!!! Ha en underbar lördags kväll/natt.




                                     

Filip 1 år <3

För ett år sedan den 11 September 2008 föddes min systerson Filip. Den pojken betyder så mycket för mig. Han är så himla gullig. Jag mår alltid så bra när jag är nära honom. 
Nu är han redan 1 år, tänk att det gått så fort. Det känns fortfarande som att han e den där lilla bebisen. 
Vi firade honom igår. Han va så glad för när han såg alla. Men han forstod ingenting om att det var hans dag haha. Vi åt mycket gott och hade det trevligt. 

Min syster gjorde en smörgostårta som va god och ätte fin! Hon gjorde själva tårtan till ett tåg.  



Från en nyfödd bebis




Till en 1 åring


Kvinnan framför mig

När jag sat på tåget påväg hem från praktiken så var det en kvinna som sat framför mig. Jag hade köpt små chocklad bollar som jag åt. Kvinnan framför mig stirrade och stirrade. Jag ba tänkte "varför stirrar hon så mycket, hm?". Vill du ha frågade jag och sträckte fram lilla påsen. Hon skrattade jätte mycket och sa nej tack! förlåt att jag tittade så mycket, jag fastnade med blicken bara. Själva situationen var så rolig. Jag ville skratta så mycket men jag höll mig. Förut hände det mig något liknande också. Jag är vann vid att inte låta folk titta på mig när jag äter så jag måste fråga ifall dem vill ha. Jag kan inte låta bli att fråga om en främling tittar mycket.

Jag vill bara vara snäll:)


Första praktik dagen

Barnen på förskolan gillade verkligen mig. några av dem ville nästan inte släppa taget om mig. Dem ville ha med mig över allt haha. Jag trivdes ganska mycket iallafall med barnen. Personalen var snälla, men alla är mycket äldre än mig så det känns lite tråkigt. Jag hade velat att det fanns någon ungdom att prata med. Men tur att barnen finns!
Jag fick bekväma arbets tider som tur. Skönt, för när jag går i skolan får jag åka tidigt och så kommer jag hem sent. Jag hoppas det går bra hela vägen. Jag kommer vara där i 2 veckor, sedan 3 veckor i skolan därefter 3 veckor praktik osv. I praktiken har jag ingen tillgång till data (tror jag) så jag kommer inte uppdatera som jag brukar göra när jag är i skolan.


Jag har blivit så lat av mig, var det iallafall idag. Jag sov ett tag. Nu är jag trött igen.Nu ska jag gå och titta vad som finns på tv.

kram


Ingen rubrik


Jag kunde inte blogga igår eftersom att jag var hos Paula, hennes internet funkade inte.
Jag sov hos Paula igår, har typ inte sovit något. Vi pratade massor idag i morse. Hon ger så goda råd! Hon vet precis vad man borde och inte borde göra med grejer.

Min älskling ringde mig idag, då frågade jag honom ifall han ville komma till mig. Han var i stan och mådde inte bra så han var lite osäker. Men men, oftast får jag som jag vill:) Han ligger på min säng nu och sover. Han ser ut som en bebis haha jätte gullig.

Senare kanske vi går till Paula, hon ville att vi skulle komma dit och äta Completos. Det är en Chilensk "rätt" jätte gott!. Vi får se om Alex orkar gå upp. Han har värsta baksmällan haha. Nu tänker jag gå och krama honom och pussa honom tills han vaknar;)



Smyg tagen bild på Alex när han sov :P hahhaa


Min fredag:)

Idag i skolan fick jag vet mitt prov resultat som jag fick på arbetsmiljö och säkerhet. Jag är inte så nöjd, jag fick G+ vid gränsen till vg. Men jag har fortfarande chans att få mvg. Jag måste då göra en extra uppgift men den är enkel. Jag vill få det bästa av det bästa.
I skolan skrev jag även ut mitt CV. Äntligen! Nu kan jag börja dela ut lite. Men jag skrev bara ut 6 st. Jag borde skrivit ut fler, men det får räcka med det så länge.

Nästa vecka är det praktiken som gäller. Jag har fått ett praktik plats i förskolan Pärlan i Östertälje. Det blir spännande, det kommer nog gå bra! Mysigt att få träffa så många söta barn hihi.

Idag har jag varit så seg ni anar inte. Sen jag kom från skolan har jag inte gjort någonting. Jag har bara sovit:O Jag la mig i mina föräldrars säng för att vila lite. Sov i flera timmar vaknade vid 22.00. Missat hela kvällen. så har min fredag set ut. Men jag behövde verkligen sova lite. Tur, jag missade iallafall inte finalen på min serie. Den var så bra! Kommer kännas konstigt nu när jag inte kommer behöva titta på den någon mer. Är ju vann vid det efter flera månader. Det är bra i längden för det är så mycket tid som går ut.


Dagens

Dagens mående: helt okej

Dagens låt: Todo por tu amor, underbar låt!

Dagens smink: Mascara och lite puder

Dagens klädsel: Svarta tights, rosa högmidja kjol & u ringad svart linne.

Dagens händelse: Skola, katherin 18år:)

Dagens planer: Åka hem till Katherin och gratta henne

Dagens vill ha: En skön massage, en kram och en kyss

Dagens saknad: Mycket

Dagens längtan: Att få allt på plats, bli klar med utbildningen

Dagens bästa: Träffa Alex senare?

Dagens behov: Mat just nu:P

Dagens köp: Nothing

Dagens mat: Kött sop med bröd och ost. Massa gott hos Katherin också:)

 

 

 

Todo Por Tu Amor


Varm te på morgonen=bäst

 

Bara för att jag älskar Te:D Varm te med mjölk på morgonen är så gott!

 

 

 


Det får bli bättre

Är i skolan just nu, vi har precis fått rast. Vi håller på med någon data grej, jag förstår ingenting. Eller jo lite gör jag faktiskt. Eda sitter brevid mig och stirrar haha.

Igår träffade jag Alex, vi hade gasnka mycket att prata om. Han slutade kl 7 så väntade på honom utan för hans jobb. Det kändes verkligen bra att äntligen få träffa honom. Vi hade ju inte träffats sen förra veckan på tisdag. Mys! Vi pratade om hur vi skulle ha det. Han jobbar mycket så det finns knappt tid för oss. Jag brukar sakna honom jätte mycket, det är de som är problemet. Men jag får vänja mig vid det för han klommer fortsätta jobba. Vi är inga barn längre. Det blir nog bra i längden. I början förstog jag inte honom, varför han jobbar så mycket. Men nu förklarade han exakt varför. Vi ska göra vårt bästa för att allt ska funka som det ska. Jag ska ska skärpa mig och inte klaga så mycket. Han ska höra av sig mer och ge mig mer tid.

Jag måste själv börja söka efter ett jobb. Jag hade tänkt skriva ut mitt cv idag i skolan. Det blir nog tufft med både plugga och jobba. Men det är så mycket jag vill göra. Jag måste!

Arcangel

Arcangel: Bonita

 

Arcangel - Pa Que La Pases Bien - OFFICIAL VIDEO

 

Arcangel Tengo Tantas Ganas De Ti


Rena Converse

Den här dagen har inte varit något mer än utöver det vanliga. Plugget idag som vanligt. Jag hade prov idag på data kunskap och ännu ett Mvg fick jag, bästa.

Jag trättade mina converse idag. Gud hur dem såg ut, dem är ljus rosa och dem var nästan svarta av bara smuts. Jag hade inte tvättat dem sen jag köpte dem. Jag hade inte haft på mg dem bara för att dem var så smutsiga. Förstörda var dem inte, det var bara själva smutset. Men nu kommer jag äntligen kunna använda mina converse igen. Jag hade bara inte orkat tvätta dem haha.

WILMA PAISLEY DRESS

Wilma Paisley Dress SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COM

Den här söta fest klänningen är väldigt mycket "Jannina". Perfekt för att ha på festen när man vill se söt ut.
Den finns på Nelly.com